Ensisängyksi ihana Petite Chèrien korikehto

Ladataan...
piiakarpovuo Piian matkassa

Petite Chérie Mooses kori 

Mietittiin pitkään eri vaihtoehtoja lapsemme ensisängyksi. Ajattelimme ensin että ostamme suoraan pinnasängyn, johon keksisimme jotain millä saisimme sen mukavaksi ja turvalliseksi paikaksi lapsen nukkua, eikä se olisi liian suuri tila kohdun jälkeen. Äitiyspakkauslaatikko esimerkiksi lattialla ei olisi ollut vaihtoehto koirien vuoksi, eikä sitä olisi oikein turvallisesti saanut sellaiselle korkeudelle etteivät koirat sinne pääsisi. 

Olin kuolaillut...

Share

Lapsen kanssa Nykiin? Muista nämä vinkit!

Ladataan...
KRISTA LANNING American Dream

Sain ystäväni kylään Suomesta viikoksi. Mukana oli matkalaukun ja  Marimekon tulijaisten lisäksi maailman söpöin pikkupoika, 7 kuukautinen Dansku. Oli ihanaa viettää aikaa ystäväni kanssa ja nyt mulla oli tilaisuus tutustua paremmin tähän “uuteen" tulokkaaseen. Oli myös mahdollisuus tutustua New Yorkiin uusin silmin.
 
Mulla ei itsellä ole vielä lapsia, joten liikkun Nykissä helposti metrolla töihin, rooftopeille, shoppailemaan tai minne ikinä päätänkin mennä. Kaupunki tuntuu...

Share

Linssipasta kasviksilla

Ladataan...
maijaorvokki Little Notes

Laita linssipasta kiehuvaan ja suolattuun veteen ja keitä noin 10 minuuttia.

Suikaloi tällä välin porkkanat kuorimaveitsellä ja pilko valkosipuli ja suippopaprika.

Kaada keitinvesi pastasta pois ja laita pasta takaisin liedelle.

Lisää porkkanasuikaleet, valkosipuli, pinaatti ja paprika.

Lisää myös mausteita maun mukaan; suolaa, pippuria ja korianteria....

Share

Kotimaanmatka-vinkkejä kesälomalle

Ladataan...

Kesälomat tekevät tuloaan ja moni varmaan hioo myös nyt jo kesälomasuunnitelmiaan (ja osa on sen varmaan tehnyt jo ajat sitten). Olen kirjoitellut blogissani moneenkin kertaan, että itse haluan kesäaikaan mieluiten pysyä Suomessa, koska oli kesä sitten lämmin tai kylmä, on se Suomen keskilämpötilaan ja sääoloihin verrattuna kuitenkin aina normaalia lämpimämpää ja miellyttävämpää aikaa. Niinpä meillä onkin tullut harrastettua paljonkin kotimaanmatkailua, niin kesäisin kuin kyllä...

Share

Kulttuurieroja eli ruottalainen puuro

Ladataan...
Stefukingi Yks juttu vaan

Yhen tämmösen jutun haluisin kertoo. Semmosesta erikoisesta asiasta ku ruottalaisesta puurosta nimittäin.

Mä olin tossa Ruottissa käymässä. Majotuin paikallisen luokke, että sillä lailla pääsin autenttiseen tunnelmaan kiinni.

Yks aamu olin että hei mähän voisin keittää kaurapuuroa meille. Tää ruottalainen jonka luona mä majailin oli että hieno homma, loihi semmonen suomalainen puurokokemus meille.

Mähän sitte rupesin sanoista...

Share

kotiunelmia välitilassa, osa 1

Ladataan...

Niin se vaan on, että koti on niin tärkeä. Olen tällä hetkellä ilman omaa kotia, mikä on sillä lailla hyvä (ei juuri muuten...), että voi haaveilla, eikä mikään realismi juuri nyt vielä rajoita.

En muista milloin viimeksi niin innostuin ja inspiroiduin kuin tästä. Ideana siis haavekoti ja resurssina erään kirpparireissun ainoa saalis, 50 sentin vuoden 2012 juhlanumero Ruotsin ELLE...

Share

Sitruuna-parsarisotto

Ladataan...

Sitruuna-parsarisotto

Ainekset

2-3 salottisipulia

1 valkosipulinkynsi

1/2 dl oliiviöljyä

3dl risottoriisiä

6 dl vettä herbamarella maustettuna

2 dl valkoviiniä

1 rkl (luomu)...

Share

INDONESIA - GILIN SAARET

Ladataan...
Susanna P Susanna Plane

Lombokin Senggigistä siirryimme seuraavaksi Gilin saarille. Pohjois-Lombokilta, Bangsalista lähti veneitä tunnin välein, eikä mitään tarvinnut varata etukäteen. Olimme päättäneet vierailla jokaisella Gilin saarella, sillä vaikka olimmekin kuulleet paljon hyvää sekä huonoa etukäteen, halusimme muodostaa mielipiteemme itse, ja koska aikaa oli viiden päivän verran, ehdimme hyvin käydä kaikissa.

Matkustimme ensin Gili Airille, josta varasimme neljän hengen...

Share

Pages