MuhkuraManifesti on ajankohtaisempi kuin koskaan

Ladataan...

Viime lokakuussa Lilyn toimitus lanseerasi #MuhkuraManifesti-kampanjan. Siinä haastettiin kaikki mukaan lopettamaan taistelu selluliittia vastaan. Toimituksen blogissa kirjoitettiin:

Lähes jokaisella naisella on selluliittia. Sitä on vaikea välttää. Ensimmäiset muhkurat voivat ilmestyä jo teini-iässä ihon kollageenimäärän vähentyessä. Selluliittia on lihavilla ja...

Summer state of mind

Ladataan...
miasetala Embrace orange

Heipparallaan <3

 

Helsingissä hellerajat ovat jo paukkuneet melkeinpä viikon putkeen, ja lämpimät kesäillat jatkuvat jatkumistaan.. LOVE IT!

Käytiin eilen pyörähtää Löylyssä ja siitä jatkettiin Mattolaiturille päin. Ai että kuinka nautin näistä päivistä!

Löylyä vastapäätä löytyi seinä, mihin näköjään sulauduinkin melko hyvin :D...

Egoboostia

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

* tuote saatu testiin blogin kautta

Kesä on mun mielestä ihmisen parasta aikaa. Ehdottomasti. Aina ja ikuisesti. Se on myös tälle ihmiselle aikaa jolloin ei saa kunnon yöunia, koska ei malta nukkua. On ihana käydä katselemassa auringonlaskuja ja istuskella parvekkeella. Piipahtaa iltauinnilla. Syödä...

Olivia Klein suosikkeja

Ladataan...
Alohair Alohair

Kotimaisen Olivia Kleinin luonnonkosmetiikka jotenkin ihan kiehtoo minua!

Apteekkikosmetiikka on vähän heikko kohtani ollut aina ja mielelläni ostankin testiin nimenomaan apteekin valikoimaa. Olivia Kleiniä olen aiemminkin testaillut ja nyt olen pari uutta suosikkia löytänyt. Merkin Detox Masque onkin noussut lempinaamiokseni jo aiemmin ja eiköhän brändi vielä herkkuja tule kosmetiikkakaappiini tarjoamaan.

...

Pages