Kuuleeko minua kukaan?

Ladataan...

Tänään kävin tosiaan lääkärissä uudemman kerran, ja pientä toiveen pilkahdusta ehkä on näkyvissä jossain.. Ainakin minä toivon ja rukoilen että sieltä saapuu pieni ihme elämääni. Kukaan muu ei lapseni vuoksi taistele, vain minä. Jokainen äiti tietää tämän, että side omaan lapseen muodostuu jo niin varhaisessa vaiheessa, lasta alkaa jo rakastamaan niin varhain <3

Keskiviikkona 24.5. sain siis kuulla että lapsi ei tule selviämään, koska hänellä ei...

Share

Veneilyä Sardiniassa - melkein tutkittiin tippukiviluolaa

Ladataan...

Heipparallaa taas! Tästä bloggaamisestahan on tullut jo ihan rutiinia, haha. Ihanaa kun on paikka minne purkaa ajatuksia ja jakaa kuvia :) Nämäkin kuvat on puhelinlaatua, pääsen purkamaan oikean kameran sisältöä vasta kotona koneella. Laitan niistä parhaat palat sitten vaikka tb-koosteena tänne reissun jälkeen! 

Tänään onkin ollut aktiivinen päivä. V on ollut yöunilla päivän touhotuksista väsähtäneenä jo pari tuntia, joten täällä hotellihuoneessa oon valvonut hänen...

Share

Toivottavasti isäkin osallistuu

Ladataan...
Jokiska Jokiska

Ajelimme keskiviikkona I-junalla lasten kanssa Helsingistä kotiin Martsariin. Kello oli kaksi ja junassa vähänlaisesti porukkaa. Vähän ennen meidän asemaamme aloin ängetä tuplakärryjämme parempaan paikkaan ovien eteen, ja höpöttelin samalla junamatkan aikana päikkäreiltään heränneelle hyväntuuliselle Nyytille. Kuutti veteli vielä hirsiä omalla puolellaan harmaan Dooky-verhon takana.

Siinä kun ähräsin kärryn kanssa, jo runsaasti elämää nähnyt papparainen...

Share

Ratkaisuja

Ladataan...

Meillä on ollut jokseenkin kireähköt tunnelmat kotona. Minä vaadin yhä koiraa mäelle mutta mies ei vain suostu. Hän hoitaa, hän tekee, hän opettaa. Minä väännän ihan vain kiukusta itkua ja haukun toista pataluhaksi kun ei oman lapsen terveys ja turvallisuus mene edelle. Tilanne oli ihan kauhea ja eilen illalla, viimein, ymmärsimme ettei tämä tappelusta parane vaan asiaa on lähdettävä purkamaan niinkuin aikuiset ihmiset.

Minä kerroin...

Share

7kk ja ensimmäinen hammas

Ladataan...
karoliinaaaa Karoliina L

Tämäkin postaus on viivästynyt ja voitteko uskoa, TÄTÄKIN postausta olen yrittänyt julkaista nyt moneen, moneen otteeseen. Lopulta teksti taas poistui kokonaan ja nyt päätin heivata puhelimella bloggailun hetkeksi, kun se ei näytä toimivan yhtään ja raahauduin Adelinan päikkäreiden ajaksi tietokoneelle. Jos nyt onnistuisi - ainakin kommentteihin pystyin vihdoin ja viimein vastata, eli pahoittelut kommentoijille kun vastausta olette saaneet odottaa! Ihania...

Share

Meidän järjellä vanhempina

Ladataan...
EKolu Koluttua elämää

"Muotit ovat joulupipareita, eivät ihmisiä varten." kirjoittaa Helena Salakka hienossa kolumnissa, jossa kysyy, luulemmeko oikeasti pääsevämme kiusaamisesta tasalaatuistamalla lapset "prinsessa- ja autoreppuisten" massaksi. 

Tästä inspiroiduin pohtimaan, miten meidän perheessä yritetään ottaa rennosti, ja elää "meidän järjen" mukaan. Meidän järki on vähän niinkuin se kuuluisa maalaisjärki, mutta...

Share

Saako lapsen ottaa mukaan kampaajalle?

Ladataan...

Aina silloin tällöin kampaamollemme soitetaan ja kysytään onko OK ottaa lapsi mukaan kampaamokäynnille. Yleistä sääntöähän tällaiseen ei ole ja suositus riippuu aivan täysin kampaamosta, johon ollaan menossa. Toisissa paikoissa lapset otetaan avosylin vastaan, niille on saatettu järjestää jopa leikkipaikat, toisissa paikoissa taas homma ei ole ihan niin yksiselitteinen.

...

Share

Äitiysloman loppu

Ladataan...
Tuisku Pienet villasukat

Enää kaksi kuukautta, ja äitiyslomani päättyy. Mihin aika on mennyt? 

Ainakin parintuhannen vaipan vaihtamiseen, satoihin imetystunteihin - hetkiin, joita nykyään rakastan - hammasharjataisteluihin pikkuihmisen kanssa vessassa, lukemattomiin liikutuksen, väsymyksen ja ahdistuksenkin kyyneliin. Maidontuoksuisten puklujen pyyhkimiseen vaatteista, tammijäljitelmälaminaatilta, koiran villaisesta turkista.

Hymyihin, jotka tulevat sydämestä ja tuntuvat väristyksinä koko kropassa. ...

Share

Pages