Armollinen tuoksukumi

Ladataan...
Vasilisa Nuuh beibe!

Olen hautonut tuoksublogiharrastukseeni palaamista jo pitkään, mutta muusat ovat olleet karkuteillä. Inspiraatio ei lopulta löytynytkään hajuvesiosastolta, vaan paperitarvikkeista. Saanko esitellä uuden lempiasiani, Astier de Villatten tuoksuvan pyyhekumin?

...

Share

Oh my god!

Ladataan...

Kävipä sitten niin, että satuin pääsemään Radio Novan kaksikymppisille ja oh my god, mitkä bileet ne olivatkaan. Kaiken huipentuma oli tietenkin Hurtsin liveveto. Olen ollut heidän keikoilla monta kertaa, mutta näin lähellä en koskaan. Melkein olisi voinut koskettaa... ;)

...

Share

Äänessä kipupotilas.

Ladataan...
a. Lusikoita kiitos.

Annoin alkuvuodesta haastattelun Lääkärilehteen siitä, millaista on olla kipupotilas. Juttu ilmestyi viime viikolla lehdessä, mutta annoin luvan myös nettiversion julkaisuun. Tämä taisi olla ensimmäinen haastatteluni, jossa toin esille hieman enemmän epäkohtia, niitä asioita joissa olisi vielä paljon parannettavaa. 

 

...

Share

Alussa oli sana

Ladataan...

On aika jälleen palata kirjoittamaan. Olen kirjoittanut lähes aina, enemmän tai vähemmän, aloittaen lapsena paperipäiväkirjasta, siirtyen sen jälkeen blogeihin, joko julkisiin tai suljettuihin. Viimeisin tieni edellisessä päättyi hiljaittain, ja olen pohtinut sitäkin elämänpolkua paljon. Löytyi paljon uusia kavereita ja tuttavuuksia, mutta myös kyseisenä aikana neljä kirjoittajista teki itsemurhan. Kaksi heistä oli omalla kaverilistallani, kaksi tiesin kavereiden kautta....

Share

Muutama perusteltu syy alkaa pelätä pimeää

Ladataan...

Voin kerätä tähän mun viimeaikaiset onnistumisen kokemukset. Tässä yhteydenotot:

- "Onko sulla leveä lantio? Painatko enemmän kuin minä? Haluaisin, että makaisit mun päällä. Lopulta istuisit mun naaman päälle."
- "Tykkään persevistä naisista. Kokeillaanko sxyä kottikärryasentoa?"

- Juuri ajokortin saanut kokematon kolli halusi kokea kanssani asioita. 
- "Löytyykö susta dominoivaa puolta? Olen ollut tuhma."
- "Saisiko sinulle kirjoittaa varakas mies,...

Share

Vuoristorataa ylöspäin

Ladataan...
Peony Bipo's Diary

Oon niin fiiliksissä! Sain aivan huikean työtarjouksen, jonka parissa aloittelen jo nyt, mutta kunnolla sitten syksyllä Suomessa. Vuoristoradassa mennään nyt ylöspäin. Eilinen oli aika samanlainen kuin tänään on ollut. Heräsin hyvällä fiiliksellä, tunnin sisään tuli ihan älytön lasku. Eilen myös raivo nousi. Aivan valtava raivo kaikkia ihmisiä kohtaan joka onneksi laski kuitenkin tunnissa. Sit alkoi fiilikset mennä tasaisesti ylöspäin. Tänään aamulla herätessä fiilis oli  taas hyvä ja sitten...

Share

Summer Bucketlist

Ladataan...
Ace Von S Herkuleen Urotyöt

Kesä on kohta täällä tai jopa osittain jo täällä, eilenkin oli komea päivä ja lämpöä riitti. Onnistuin polttamaan itseni iloisesti. No sen siitä saa, kun unohti aurinkorasvan vaikka tiesi viettävänsä aikaa ulkona.

Kesällä tuntuu aina riittävän tekemistä niin ulkosalla kuin sisätiloissakin, mutta pääasiassa ulkona...

Share

Tippukiviluolat

Ladataan...

Kävimme torstaina retkellä Mallorcalla. Bussilla menimme tippukiviluoliin. Oli muuten ihana kokemus, uusi ja erilainen. Luolissa on kosteaa ja ympäri vuoden +20 astetta. 

Rappusia piti kävellä paljon. Se ei siis sovi ihan kaikille. Rappusia oli 800 kpl eli aika paljon. Varsinkin ylös luolista kipuaminen oli varmasti osalle raskasta!Näkymät olivat kuitenkin mahtavat. Lopuksi siellä maanalaisessa luolassa istuimme pitkille penkeille. Kohta tuli täysi pimeys. Kolme valaistua venettä...

Share

Pihtari vai horo eli pari sanaa seksistä

Ladataan...
Lumos VALOA

Edellistä blogia seuranneet saattavat muistaa kipuiluni suhteessa seksiin, seksuaalisuuteen, sen harjoittamiseen ja vallalla oleviin normeihin. Kipuilut on kipuiltu ja oma paikka ja arvot hiljalleen löydetty ja hyväksytty. Sehän ei tietenkään tarkoita, että muille asia olisi näin ja sitä tämä teksti käsitteleekin.

 

Seksielämän kannalta oli hullun iso muutos jäädä yksin. Ja olihan se muutenkin, en koskaan ajatellut, että minun...

Share

Pages