Kurkistus arkeen, tervetuloa kotiini <3

Ladataan...

Sain Instagramissa kuvia kodista -haasteen. Yleensä julkaisen instassa juoksuun ja treenaamiseen liittyviä kuvia, mutta lähdin tähän haasteeseen toisen juoksubloggaajan, Poppiksen haastamana. Elämä ja arki on paljon muutakin kuin juoksua, mutta juokseminen ja treenaaminen on se osa-alue, jonka olen halunnut jakaa sekä blogini että instagramtilini kautta julkisesti.

Nyt raotan teille kuitenkin pienesti myös kotiani...

Share

Älä osta mitään -päivä

Ladataan...
Eve Liila Eve Liila

Black Friday on täällä! Jee! Heti kaivamaan korttia lompakosta ja tilaamaan ainakin tämä, nuo ja nämä kaksi täältä, toiset viisi asiaa eri nettikaupasta ja ai vitsi, tuokin on ihan pakko saada! Hillittömät alet! Säästöä tulee! 

 

Tai sitten ei. 

 

Tänään nimittäin vietetään Älä osta mitään -päivää vastaiskuna kulutushysterialle, jota esimerkiksi myös tänään vietettävä Black...

Share

Ne, jotka käänsivät Black Fridayn hyväntekeväisyydeksi

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Ostosmaniaan ja vuosi vuodelta isompiin alennuksiin yllyttävälle Black Fridaylle on löytynyt nerokas vastaisku. Moni toimija nimittäin antaa kampanja-ajan ostoksista alennuksen verran hyväntekeväisyyteen. Suunta on muuttunut ja parhaimman vainun saaneet ovat uskaltaneet lähteä luomaan manian sijaan hyvinvointia.

 

...

Share

Vieläkö on joulustressaajia?

Ladataan...
mannika Nukkuvan rukous

Lehdet pullistelevat otsikoita, kuinka tunnistaa ja välttää joulustressi. Samat lehdet ovat neuvoneet meitä suomalaisia jo niin monena aiempanakin jouluna, että ihmettelen vieläkö on olemassa joku noviisi, joka ei tiedä kuinka viettää joulu stressaamatta? 

Ehkäpä oma stressaamattomuuteni johtuu siitä, että perhepiirissäni "pelisäännöt" sovitaan etukäteen....

Share

Älä osta mitään -päivä ja anti-black friday

Ladataan...
punastus Punastus

Vuosi sitten Black Friday aiheutti minulle muutaman lukemani blogin boikotin, koska päivään kulminoituu todella hyvin se, mitä tietyt blogit edustavat. Meni jokseenkin jo överiksi, kun joka tuutista tunki mustaa perjantaita. Sittemmin olen siirtynyt takaisin kyseisten blogien lukijaksi, enkä oikeastaan edes älyä minkä takia. Haluaisin klikkauksillani tukea enemmänkin blogeja, joista välittyy sama arvomaailma kuin itselläni, eli harkittu ja eettinen kuluttaminen sekä ylipäänsä...

Share

Tässä ja nyt

Ladataan...
instavilmu Be you

Miten aika menee niin nopeasti? Voiko sen hetkeksi pysäyttää. Ei perun äskeisen. Nyt on satanut pari päivää ja pimeä väsyttää. Parissa päivässä oon huomannu muutoksia ittessäni. Oon rentoutunu jollain tavalla. Oon päässyt (ainakin osittain) ylisuorittamisesta ja täydellisyyteen pyrkivästä Vilmasta eroon. Oon hyväksynyt, että saa väsyttää ja mun ei tarvitse koko ajan suunnitella tulevaa tai seuraavaa viikkoa. Mun ei tarvi koko ajan tehdä jotain hyödyllistä. Ei mun tarvi vielä tietää mitä...

Share

Pain and Sorrow

Ladataan...

Mä olen ollut niin kauan kuin muistan vähän sellainen, että kehittelen välillä huomaamattani omia runon pätkiä. Tai ehkä ne olisi lähemmäs lyriikoiden raakileita, koska usein niistäkin on tapana tulla pidempiä. Jollain tapaa niillä on helppo luoda tunnetiloja, korostetusti toki. En tiedä tunnenko oikeasti sielun kuolemaa tms niin vahvasti. 

Osan kohtalo on nyt tulla välillä tännekin julkaistavaksi -koska mä voin kirjoitella tänne mitä vaan. Vaikka...

Share

10 asiaa, jotka ovat tuttuja jokaiselle kissanomistajalle

Ladataan...

Kissat, nuo rakkaat, mutta välillä niin ärsyttävät perheenjäsenet. Kissoissa parasta on niiden miellyttämisenhaluttomuus. Niitä ei yksinkertaisesti kiinnosta, onko jokin toiminta emännän tai isännän mieleen vaan tekevät juuri niin kuin niitä sattuu huvittamaan. Toisaalta, myös kissat oppivat ja niitä voi...

Share

Vietätkö tänään Black Fridayta vai Älä osta mitään -päivää?

Ladataan...
Nettanen Destination: Happiness

Huhhuh. Tänään joutuukin varsinaisten moraalisten, eettisten ja ekologisten kysymysten äärelle ihan tahtomattaan, ehkä jopa tietämättään. Tänään vietetään nimittäin sekä hurjasti hypetettyä ja mainostettua Black Friday -alennuspäivää että kansainvälistä Älä osta osta mitään -päivää. Kaksi täysin vastakkaista agendaa kohtaa siis samana päivänä.

Black Friday on Yhdysvalloista kotoisin oleva tapahtuma, joka nähdään kauppojen...

Share

Pages