Carambar-pannacotta

Ladataan...
Camilla C Paris

Ai että oli hyvää Carambareista tehty pannacotta!

Odessassa kivaa on, että päivän annokset nimensä mukaisesti vaihtelevat päivittäin. Harvoin on samaa, vielä en itse ole huomannut samoja annoksia päivän annoksissa. Tämä oli ensimmäinen kerta kun näin päivän jälkiruokana carambar-pannacotan. Vaikka olikin iso, tuhti ja makea, niin myös...

Share

My midnight in Paris

Ladataan...
Camilla C Paris

Boulevard Edgar Quinet, 14. arrondissementti. Kaikki kuvat otettu samaisena tavallisena lokakuisena perjantai-iltana juuri muutamaa minuuttia ennen puoltayötä saman risteyksen/aukion ympäriltä.

My midnight in Paris.Vaikka Seinelle on muutama kilometri, on täällä syrjemmässäkin ihan mukava tunnelma, jossa minä ihan hyvin viihdyn.

Metro...

Share

Le Ciel de Paris

Ladataan...
Camilla C Paris

La Tour Montparnasse'n huipulla 56. kerroksessa ja 210 metrin korkeudessa tekee ravintolasta Le Ciel de Paris Euroopan korkeimmalla olevan ravintolan. Panoraamanäkymät Pariisin länsipuolen yli Eiffel-tornin suuntaan ovat huikeat. Kirkkaalla säällä on mahdollista nähdä jopa 40 kilometrin päähän. Illallisen kruunasi oranssi auringonlasku taivaanrantaan sekä lopuksi varttitunnin ajan säkenöivä Eiffel.

...

Share

Kantapaikassa: Miten hyvältä asiakaspalvelu tuntuukaan

Ladataan...
Camilla C Paris

Tämä on aina auki. Tämä on 40 metriä ulko-ovelta. Tässä on kivoja yhden/kahden hengen pöytiä. Tähän paistaa aurinko iltapäivällä, eli tämä korvaa oman pihan/parvekkeen. Täällä suihkutetaan viileää vesisumua päälle silloin kun tähän paistaa aurinko kuumasti iltapäivällä (génial!). Tässä on hyvä valo lukea iltaisinkin. Täällä on aina ihmisiä, mutta tämä ei ole koskaan niin täynnä etteikö tänne mahtuisi. Palvelu on ystävällistä. Täällä tiedetään mitä minulla on tapana...

Share

Prostituutiotako?

Ladataan...
Camilla C Paris

Kämppäkaverini epäili, että ikkunamme alla oleva Bar Club on jonkin sortin prostituutioluola. Tänään päätin tutkia asiaa tarkemmin.

Kuva ikkunastamme suoraan alaspäin.

Ai miten niin täällä harjoitetaan prostituutiota?

Ilman kokeilemista ja yrittämistähän tätä ei voi saada selville varmuudella, mutta viitteitä on havaittavissa....

Share

This is a story how I found Storie

Ladataan...
Camilla C Paris

Ehkä mielenkiintoisin viime viikon löytöni edellisen postauksen neuleliivin lisäksi oli Storie. Pidän liikkeistä joissa omistaja itse istuu tiskin takana. Pidän liikkeistä, joihin omistaja on itse tarkoin harkinnut myyntiin ottamansa tavarat. Pidän liikkeistä, joissa ostoksia tehdessä kannustat yrittäjää, suunnittelijaa tai/ja käsityöläistä itseään, et suurta korporaatiota. Storie on tällainen liike Pariisin 14. arrondissementissa. Also briefly in English in the end.

...
Share

Sunnuntain sekametelisoppa, sis. kulttuuria

Ladataan...
Camilla C Paris

Sunnuntain sekametelisoppa sisältää muun muassa taidetorin, haute couture -näyttelyitä, kasvitieteellisen puutarhan, moskeijan teehuoneen ja lopuksi valokuvia ja videoteoksia. Tässä vinkit ja esittelyt Pariisin reissua varten, kertaalleen testattu!

1) Marché parisien de la Création

Joka sunnuntai (ainakin kesäaikaan) Boulevard Edgar Quinet'lla  on taidetori 10-19. Lauantaisin ja keskiviikkoisin kadulla taas on tavallinen tori, eli myynnissä on ruokaa,...

Share

Maailman suurin lähikauppa ja muita ensivaikutelmia

Ladataan...
Camilla C Paris

Pääsin vihdoin muuttamaan vuokra-asuntooni!

En ollut syönyt koko päivänä mitään, joten suihkussa käytynäni lähdin tutkimaan ympäristöäni. Aluksi taltutin kurnivan nälkäni vastapäisessä bistrossa, jossa ruoka oli halpaa ja erittäin hyvää (Bistrot d'Edgar). Ongelmia kuitenkin tuotti se tosiasia, että kadullani on noin 10 samankaltaista ravitsemusliikettä. Todellinen valinnanvaikeus!

Korttelissani on todella paljon ravintoloita/bistroja/baareja, samoin kuin crêperie'tä on...

Share