Näin musta tuli juoksija

Ladataan...

Aloitin juoksemisen noin viisi vuotta sitten. Olin harrastanut aina urheilua jollain tasolla, mutta vihannut juoksua koko elämäni. Äitini, isäni ja isosiskoni ovat kaikki juosseet maratonin. Lapsuusmuisto siitä, että äiti ja isä kävivät lenkillä säännöllisesti on vahva. Mulla meni pitkään oppia ymmärtämään tuota kiintymystä juoksemiseen, miten niin tylsä juttu voisi olla niin koukuttava? 

...

Share

Syksy tulee, mutta selviydyn!

Ladataan...

Hei apua! Ihan hirveästi kaikkea tekemistä ja ajattelemista ja kaikkea. Ensin nautin - sitten taas ahdistun. 

Päässä soi, JES, ei tarvitse miettiä, mitä tekisi, kun on niin paljon kaikkea. Kaikkea kivaakin. Oli juoksulenkkejä ja ihana huipentuma adidasheimo-taipaleelle Helsinki Midnight Runilla. On uusi suosikkitanssilajini Lyrical Jazz. On kavereiden kanssa kahvittelutreffejä, lounastreffejä ja viikonloppuhubaa. 

...

Share

Adidasheimon loppu häämöttää

Ladataan...
Iina V. this time around

Kesä hurahti ohi. Se tarkoittaa sitä, että tämän kesän kesäheimon maaliviiva häämöttää nyt lauantaina. Midnight Run luvassa ja miten se tulikaan niin nopeasti. Huhtikuussa, kun adidasheimon treenit starttasi, tuntui siltä, että neljässä kuukaudessa meistä kaikista tulisi juoksujumalattaria ja juostaisiin toi kymppi ihan kevyesti.

...

Share

Balettia ja virkistäytymistä

Ladataan...
Iina V. this time around

Viime perjantaina oli meidän ihanan eevaheimon "virkistyspäivä". Päästiin Etnofitnessille puoleksitoista tunniksi oppimaan baletin alkeita ja ai että oli kivaa! Paljon ojentelua, hyvää ryhtiä ja ponnistamista. Voin sanoa, että en kävellyt sen jälkeen kahteen päivään kun pohkeet olivat niin kipeät, että...

Share

Adidasheimo, tuomiokirkko ja porrastreenit

Ladataan...
Iina V. this time around

Adidasheimo on huippu! Keskiviikkona oli taas yhteistreenien vuoro ja pakko myöntää, että perhosia pyöri taas vatsassa kun jännitti, että miten sitä jaksaa treenata. Mutta kun espalle saapui ja näki kaikki ihanat heimomimmit niin eihän siinä enää mitään jaksanut miettiä.

...

Share

Viime viikon treenit

Ladataan...
Mindeka Ma-material Girl

 

Viime viikolla alkoi loppukiri Midnight Run 2014-juoksuun. Tapahtumapäivä tulee taas aivan liian nopeasti, ja osuu juuri ensimmäiselle kouluviikolle, jonka oletan olevan raskas.

Päätin juosta jatkossa aina vähintään 15km viikossa, mutta mitä enemmän, sitä parempi. Siis myös tapahtuman jälkeen. Viime viikolla juoksin yhteensä kolme pikkulenkkiä: 24km total...

Share

Kovin kamppailu käydään oman pään sisällä

Ladataan...
Mindeka Ma-material Girl

Kevään sairastelut ja kesän överihelteet tekivät (lievästi sanottuna) loven lenkkeilyyn. Laskeskelin eilen, että olen kesä-heinäkuun aikana juossut ehkäpä parikymmentä, ihan maksimissaan kolmekymmentä, kilsaa, joista 3/4 olivat silkkaa tuskaa. Elokuun alkaessa, ja Midnight Runin lähtötodistusten saavuttua, alkoi iskemään lievä paniikki:

Miksi, oi miksi, menin taas...

Share

Back in Track

Ladataan...
Mindeka Ma-material Girl

Voi tätä enforfiinihumalaa ja iloa! Lähdin lenkille varovasti ja hieman skeptisenä, tasan kolmen viikon pakkolevon jälkeen. Ajattelin hölkötellä ehkäpä 5-7km lenkin, mutta koska tuskasta, rintakivuista, hengästymisestä eikä väsymyksestä ollut tietoakaan, päätin todistaa itselleni, että kyllä se Naisten kymppi olisi mennyt hyvin, jos vain olisi ollut terve.

-Ja vaikka nyt ajattelette...

Share

Treenikielto

Ladataan...
Mindeka Ma-material Girl

Ihan näin lennokkaasti ei mennyt viimeinen Naisten10. Parin kilsan jälkeen alkoi rintaa painamaan ja oksennus tulemaan suuhun. Taistelin noin 4,5km kohdalle, join ja söin tuttujen kojulta hieman mansikkaa. Kyllä tämä tästä. Jatkoin juoksua noin 500m ja olin aivan poikki. Ihmettelin, mitä tässä nyt oikein tapahtuu?Miksen jaksa juosta yhtään? Siis yhtään...

Share

Pages