Totuus mietelausekuvien takana

Ladataan...

Joku on ehkä saattanut huomata, että askartelen joka kuukausi blogiin ja instagramiin video- ja gif-yhdistelmän, jossa pelleilen diippien mietelauseiden ja alkoholinhimoisen elämän yhteneväisyyksillä. Pelleilyissä sanat muuttavat muotoaan: into onkin yhtäkkiä gin tonic, kuusta tulee skumppa ja hullu muuttuu pulloksi. Kerta kaikkiaan mieletöntä kekseliäisyyttä, tiedän. En voi sille mitään. Ideat vain pursuilevat minusta.

Videot...

Share

Viikon voimalause

Ladataan...

 

Jotkut voimalauseet tai mietelauseet vain kolahtavat. Tiedätkö tunteen, kun tyhjältä korulauseelta tai kliseeltä kaikuva mietelmä koskettaa sydänjuuria myöten sopivassa elämäntilanteessa? Taikka itsestäänselvyydeltä kuulostava lausahdus tuottaa voimaannuttavan kokemuksen tai ajatusmaailmaa...

Share

Mitä kirjat merkitsevät sinulle?

Ladataan...

 

 

Niin, kuten W.Somerset Maugham tuossa yllä toteaa, kirjan ainoa todellinen merkistyshän on vain ja ainostaan sillä, mitä se sisältöineen merkitsee juuri sinulle.

Eikä kirjan merkitystä tai sitä miksi joku tietty teos on juuri itselle niin tärkeä edes pysty aina muille - ainakaan...

Share

Perjantaiksi: Virheistä

Ladataan...
Kiisa Hear Hear!

"Experience is the name we give to our mistakes."

- Oscar Wilde

 

 

Share

Perjantaiksi: Ilahduttaminen

Ladataan...
Kiisa Hear Hear!

Luin tänään eräästä Facebook statuksesta ihan satunnaisen kommentin. Se teki vaikutuksen, sillä ajatus oli hienoimpia pitkään aikaan. Ajattelin jakaa sen myös täällä.

 
"Eikö olekin aika hienoa, että toisen voi tehdä onnelliseksi olemalla juuri sitä, mitä itse on?"

~ Anonyymi

 

Tämän inspiroimana ajattein, että...

Share