Polaroidkuvia ja tarinoita niiden takana

Ladataan...
tiltunen 04:02 am

Sain polaroidkameran Emililtä synttärilahjaksi tammikuussa 2015, kun täytin 19. Olin sitä kovasti toivonut ja olin kovin iloinen kun sitten sain sen. Polaroidkuvissa parasta on se, että ne saa käteen heti kuvanoton jälkeen ja että niitä ei voi muokata, tai edes nähdä näytöllä millaisia niistä tuleekaan. Joskus ne epäonnistuu ja joskus niistä tulee aivan älyttömän hienoja! En kuvaa polaroidkameralla kauhean useasti, yhtenä syynä se, että yksi kuva maksaa noin euron, mutta otan kameran mukaan...

Share

Havsvidden

Ladataan...
Sunday We love sundays

 

Vietimme yhden yön hotelli Havsviddenissä Ahvenanmaan Getalla. Hotelli on ulkosaaristossa, joten maisema on karua kalliota, havupuita ja silmänkantamattomiin merta. Saavuimme myöhään, mutta illan ehdimme istua poreammeessa ja nauttia auringonlaskusta ja kauniista maisemista. 

 

...

Share

24 tuntia Ahvenanmaalla

Ladataan...
Sunday We love sundays

 

Olen pitkään halunnut Ahvenanmaalle kahdesta syystä: maukas lähiruoka ja hotelli Havsvidden. Pakkasimme Fiatin, joka on saanut lempinimen Fiiu, täyteen ja ajoimme aamuvarhain kohti terminaalia. Olimme perillä sopivasti päiväsaikaan, joten aikaa oli vaikka mihin. Autolla pääsee Ahvenanmaalla helposti paikasta toiseen, ja maisematkaan eivät ole hullumpia - kauniita omenatarhoja ja sympaattisia pieniä taloja. Voi vain kuvitella kuinka kauniita maisemat ovatkaan sadonkorjuun aikaan, kun...

Share

Vielä kerran Ahvenanmaasta ja Maarianhaminasta

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Matkalla Kvarnbosta Maarianhaminaan sää vaihtui helteisestä sateiseksi ja kylmäksi.

Vietimme Maarianhaminassa vain yhden yön, ja koska ensimmäisenä päivänä vettä tuli koko päivän lähes vaakatasossa, visiittimme jäi kovin pintapuoliseksi.

Uhmasimme säätä...

Share

Ahvenanmaalla: Smakbyn, Stallhagen, Kastelholma ja Bomarsund

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Tässä postauksessa käydään Ahvenanmaalla kahdessa ravintolassa ja kahdessa linnassa, kaikki vain lyhyen ajomatkan päässä edellisessä postauksessa esittelemästäni Kvarnbo Gästhemistä.

Smakbyn

http://smakbyn.ax/
Slottsvägen 134, Kastelholm

Smakbyn on Strömsöstäkin tutun julkkiskokki...

Share

Kvarnbo Gästhem - Täydellinen majatalo Ahvenanmaalla

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Voiko hotelliin rakastua?

Voi.

Aloitan Ahvenanmaan-matkan postaussarjan ensimmäisestä majapaikastamme, Kvarnbo Gästhemistä, jota voi kuvailla sanalla täydellinen. Aivan joka ikisellä tavalla.

Talo sijaitsee Kvarnbon kylässä, n. 25 kilometriä Maarianhaminasta pohjoiseen, ja se on sijainniltaan erinomainen.

Talo on vuodelta 1880...

Share

Muualla

Ladataan...
Hanna W. Pöytälaatikko

Olen ollut viime kuukausina aika usein muualla. Muissa maissa ja muissa maailmoissa. Etsimässä uusia seikkailuja ja itseänikin siinä sivussa. Kesän ja alkusyksyn aikana on tapahtunut valtavasti merkittävää. On ollut iloa, onnea, stressiä, huolta, hämmennystä ja vatsalihakset lamaannuttavaa naurua. Juuri niin kuin pitääkin. Elämässä kun on hyvä olla edes jonkinlainen balanssi.

Mitä kaikkea tänne siis kuuluu? Huh. Siitä kun viimeksi pysähdyin kirjoittamaan, on niin kauan, etten...

Share

Pieni retki Ahvenanmaalle

Ladataan...
Ranja Haavekuvia

 

 

Se siitä yksin matkustamisesta! Vähän aikaa sitten suunnittelin yksin reissaamista Ahvenanmaalle mutta sain loppujen lopuksi kuitenkin matkaseuraa. Mutta...

Share

Pages