Airbnb inspiraation lähteenä

Ladataan...
ilonamaria Eat, Play, Love

Olen majoittunut Airbnb:n kautta vuokratussa asunnossa Suomessa kaksi kertaa elämäni aikana. Kerran Porvoossa ystävän kanssa ja viikko sitten Tampereella perheen kanssa.  Molemmat kokemukset ovat olleet hyviä: kommunikointi on toiminut, asunnon omistaja on ollut mukava, sijainti hyvä, asunto siisti ja sängyt riittävän mukavia hyviin uniin.

Airbnb-majoituksen huono puoli hotelleihin verrattuna on aamiaisen puuttuminen, joka tällaiselle aamiaisen...

Matkan 38. sänky

Ladataan...
Anksa Tuottaja-Anttila

Heräsin uudesta sängystä. Jälleen kerran. Se oli 38. sänky Helsingin kodista lähtemisen jälkeen.

Oli ensimmäinen aamu. Istuin terassilla kahvikupin kanssa, haaveilin vieressä kohisevan meren aaltoja ihmetellen ja tervehdin ohikulkijoita kadulla. Tervehdin kuin vuosien takaisia naapureita. Olohuoneen ovet takanani olivat avonna, päästin mereltä tuulen sisään ja musiikin ulos kadulle.

...

Airbnb kokemuksia

Ladataan...
CiaoChristel CiaoChristel

Noniin, uudessa kämpässä ollaan. Eilen saatiin tänne avaimet ja täällä pitäisi nyt asua kuukausi. Tää on tällainen pieni ja söpö asunto, joka löydettiin taas airbnb:n kautta. Oon kyllä tähän mennessä ollut tyytyväinen tähän airbnb systeemiin. Aluksi vähän epäilytti koko homma ja pelotti maksaa jostain, mitä ei ole nähnyt tai mihin ei ole vielä saanut avaimia. Koska mistä sitä sit tietää tuleeko kukaan antamaan asunnon avaimet. Airbnb sivuna vaikuttaa kuitenkin aika...

Lontoo kolmannen kerran

Ladataan...
chaura Misplaced

Yleensä ihanissa matkakohteissa vannomme palaavamme, muttemme tosiasiassa ole kuitenkaan palanneet kovin moneen paikkaan uudestaan - uuden paikan houkutus on yleensä vanhaa, hyväksikoettua kohdetta suurempi. Lontooseen olemme kuitenkin palanneet jo pari kertaa olosuhteiden pakosta, sillä se sattuu olemaan kätevästi se gateway jonka kautta ystävät ja perhe tulevat tänne vierailulle. 

Ensimäisellä kerralla saavuimme Lontooseen lentokoneella ja bussilla, toisella kertaa pelkällä bussilla...

Kööpenhaminassa roiskuu

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Vietimme kaksi ensimmäistä yötä Kööpenhaminassa Airbnb:n kautta hankitussa asunnossa Vesterbron kaupunginosassa aivan Kööpenhaminan päärautatieaseman tuntumassa. Sijainti oli loistava ja asunto juuri sellainen kuin toivoimme. Omistajat olivat hurmaava nuori pariskunta, jotka ottivat meidät hyvin lämpimästi vastaan.

Kun asuu jonkun toisen kotona, yrittää tietysti olla mahdollisimman...