Ajatustesi vaikutus itsetuntoon

Ladataan...
YES Rohkaisua sinulle

Ajatukset muuttuvat tunteiksi. Tunteet teoiksi. Teot tavoiksi. Tavat kohtaloksi. Joten, mitkä tämän päivän ajatuksistasi annat määrittää itsesi vuosien päästä?

Rasittava cliché, jonka ainakin itse tunnistan omassa elämässäni. Ajatukseni siitä, mihin pystyn ja mihin en, ovat määrittäneet ihan täysin sen, missä olen nyt vuosia myöhemmin. Niin hyvässä kuin pahassa. Kevyenä esimerkkinä sanottakoon se, että loputon treenien lykkääminen ovat johtaneet siihen, että...

Aamiainen Saint Paulin katedraalilla

Ladataan...
Mielikuvani Mielikuvani

 

Viime yönä kotimatkalla poikkesin istumaan Saint Paulin katedraalin portaille. Kello oli yli kaksi ja olo oli juuri sellainen, että teki mieli vain ihmetellä kaupunkia, sen tuoksua ja ääniä lämpimässä kevätyössä. Siellä ei ollut ketään. Olin asunut New Yorkissa, ja tiesin, että yleensä siihen aikaan kirkkojen suojissa nukkui heitä, jotka elivät tähtitaivas kattonaan.

...

Paska taide

Ladataan...
Mielikuvani Mielikuvani

Laitoin googleen 'paska taide' - ja ensimmäisenä hakutuloksena silmiin osui Merda d'artista-teos. Mun mielestä tämä teos lihallistaa huonon taiteen ja taiteen määrittelyn vaikeuden itsessään. "Tate-galleria osti Merda d'artista -tölkkejä".

Oon viimeaikoina miettinyt pitkään Teemu Mäen filmejä, Henrik Plenge...

Olet taide

Ladataan...
Mielikuvani Mielikuvani

 

On sanomattakin selvää, että rakastan taidetta ja olen halunnut olla pienen ikäni taiteilija. Silti olen menettämässä uskoani siihen, voiko taiteella vaikuttaa paljoakaan. Ainakaan siihen määrään nähden kuinka paljon taidetta tuotetaan.

Ilman taidetta ei olisi tarinoita, lauluja ja kuvia, joilla selittää esimerkiksi kansallista...

Taide & Hengellisyys

Ladataan...
Mielikuvani Mielikuvani

 

Varoitus! Hörhövaara!

Olen ollut ajatteluvapaalla, siksi myös blogini on ollut hyvin hiljainen. Olin kriisissä muutaman kuukauden ajan. Nyt vihdoin, olen tullut tienhaaraan, jossa olen jo aika lähellä tekemässä sitä mitä haluan. Pysähtymiseni johtui pelosta kohdata tie, joka oli tullut vastaan. Ihminen tarvitsee uskoa ja...

Ajatus ihmissuhteista

Ladataan...
Ärrä Rakkausnörtti

R totesi mulle viime kesällä, ettei ole olemassa ihmissuhdetta, jolta molemmat osapuolet haluaisivat yhtä paljon tai samoja asioita. Luulen, etten ole koskaan kuullut mitään yhtä fiksua.

Tämä ajatus on vuodelta 2005. Löysin sen, kun selasin ensimmäistä blogiani erään päivämäärän perässä. Törmäsin tähän reilun kymmenen vuoden takaiseen ajatukseen ihmissuhteista, jonka minulle kertoi eräs minua vanhempi ja viisaampi. Muistan sen päivän, jona kirjoitin...

Pages