Äitienpäivälahjavinkki: The Body Shopin kanta-asiakaspäivät

Ladataan...

Reilun viikon päästä on äitienpäivä, jolloin monet ihmiset, minä mukaan lukien, muistavat äitejään pienillä lahjuksilla. Jos sinä et vielä ole keksinyt, mitä äidillesi antaisit, niin nyt jaan kanssasi erinomaisen vinkin! The Body Shopilla on nimittäin kanta-asiakaspäivät 3.-5.5, jolloin kanta-asiakkaat saavat -20% -alennuksen kaikista tuotteista koodilla ...

Varaa jalkahoito än-yy-tee-nyt! Mukana ale-koodi.

Ladataan...

Hei apua, nyt on se aika kun jalat huutavat kesäkunnon kohennusta! Jos aiot saada jalkahoitoajan ennen kun sandaalikausi alkaa, on aika varata hoito nyt. Itselleni on käynyt liian usein niin, että varpaat ovat jo olleet näkyvissä, eikä jalkahoidosta ole ollut vielä tietokaan. Nyt olen menossa ennen vappua hoidattamaan varpaani kesäkuntoon, ja olen niiiiin fiiliksissä!!

...

Sudio Sweden ARVONTA ja ALEKOODI

Ladataan...

*yhteistyöpostaus, sisältää mainoslinkkejä

Muokattu 12.4.2018

Sain uuden mahdollisuuden blogiyhteistyöhön Sudio Swedenin kanssa ja nyt minulla on aivan huippu-uutisia! Saan jakaa tämän riemun arvonnan ja ALEKOODIN avulla teidän kaikkien kanssa! Yhdellä onnekkaalla on siis mahdollisuussa voittaa Sudio Sweden TRE Bluethoot -kuulokkeet itselleen - osallistumisohjeet postauksen lopussa! 

...

Uusi meikki-ihastus ja muuta ihanaa - ostoksia Hehkusta

Ladataan...

Lupasin tulla näyttämään täällä bloginkin puolella näitä Hehku -ostoksia, jotka laitoin tilaukseen tiistaina. Tuotteet tulivat oikeastaan jo toissapäivänä, mutta koska olen ollut aika kipeänä nyt keskiviikosta lähtien, niin jaksoin patistaa avokin noutamaan pakettia vasta eilen. Ihan huippunopea toimitus olikin kyseessä, sillä Posti ei ehtinyt edes päivittää seurantatietoihin mitään, ennen kuin se olikin jo noudettavissa.

 

...

Wednesday Wellness: Vuoden Superfood 2018

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Vatsani on osoittanut mieltään viime aikoina, eikä ihme. Ruokavalio oli loppuvuodesta mitä oli ja tammikuussa olen vaihtanut yhtäkkiä enemmän kasvispainotteiseen ruokavalioon. Olen syönyt paljon salaatteja, mutta tuntuu, etteivät raa'at kasvikset (tai esim. pähkinät ja soijajugurtti) sula kunnolla. Kärsin selvästi (lievästä) entsyymivajeesta ja on aika ottaa tehokuuri entsyymijuomaa. Aloitin taas pitkän tauon jälkeen Mikroveda® Life:n käytön.

Mikrovedan...

Glitter by Elina K. // Arvonnan voittaja

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Nyt on Glitter by ElinaK -tuotepaketti arvottu ja voittajaksi osui tällä kertaa nimimerkki...... Olganen! Onnea! 

Laitetaan heti sinulle sähköpostiin tarkempaa tietoa.

Ei hätää, jos ei arpaonni tällä kertaa suosinut sillä Glitter by ElinaK –tuotteista saa tosiaan 30.12.2017-31.1.2018 alennusta 20% koodilla MANSENMUIJAT. Ja tämä koodihan toimii myös Elinan verkkokaupassa, jonne pääsette ...

Pages