Pinkki lokakuu: Sudio Sweden alekoodi

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Sain Sudio Swedeniltä kesällä testattavaksi kahdet kuulokkeet, lue postaus täältä! Nyt sain sähköpostia, jossa tiedotettiin Sudion rintasyöpä-kampanjasta ja haluan kantaa oman korteni kekoon.

Sudio Sweden osallistuu...

Share

Rasvanpolttoa LPG-hoidolla + alekoodi

Ladataan...

Kerroin aikaisemmin että olen saanut mahdollisuuden käydä testaamassa LPG-hoitoa Blend Beautyssa. Gynai on hankkinut nyt hoitolaansa vielä tehokkaamman laitteen, joten olen päässyt nyt kokeilemaan kahta...

Share

Kuinka säästää kauneudenhoidossa hemmottelusta luopumatta

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Pitkän työpäivän päätteeksi vaan totesin, että olen ansainnut hemmottelun. Tänään. Tarkemmin ottaen heti.

Tukka on odottanut leikkaamistaan, ja omat kynnet olivat kasvaneet todella pitkiksi (lapioiksi. Olisin voinut kaivaa niillä maata).

Olen sitä tyyppiä, jonka pitää päästä kampaajalle heti, kun idea pälkähtää päähän. Sama näyttää koskevan kynsienhoitoa. Samantien, ei huomenna! Jos lukijoissa on muita samanhenkisiä, minulla on teille huippujuttu jaettavaksi. 

Ehkä moni...

Share

RUOKAVINKKI: Foodora tuo ruokaa kotiin ja muutakin kuin pizzaa

Ladataan...
Vinkkipankkiiri Vinkkipankki

Olen monena elämäni väsyneenä sunnuntaina miettinyt, että nyt jotain herkkuruokaa olisi saatava, muttei millään viitsisi tehdä tai lähteä hakemaan. Rukouksiini on nyt vastattu, kun yhtäkkiä useampikin firma on alkanut tarjota tällaista kotiinkuljetusta. Foodora ehdotti yhteistyötä ja innokkaana lähdin mukaan. Päätin tilata ensitöikseni sushia ja...

Share

Ässän pistän taskuun!

Ladataan...
MinEna Kasvukäyrillä

JEEEEE! Sieltä se suhahti!

Nimittäin S-kirjain. Tähän mennessä T on korvannut sen lähes joka sanassa, mutta nyt sihisi hieno ässä hampaiden välistä!

Ja missä yhteydessä se tuli? 

- Pissa. 

Hiukean tärkeä sana, joka sanotaan kun pitää...

Share

Arvonnan voittaja ja lohdustuspalkinto ihan jokaiselle!

Ladataan...
MinEna Kasvukäyrillä

yhteistyössä playtray.fi

 

KG Design pöytätabletti -arvonnan voittaja on ratkennut! Teitä arvonta-ajan puitteissa osallistuneita oli huikea määrä enkä mitenkään ehtinyt näpertämään 61 arvontalappua, joten tällä kertaa voittaja ratkesi random.org :in avulla.

...
Share