Savuporomousseleipäset, flank steak bataattipyreellä ja mustikka-kookosjäätelöä

Ladataan...
Siljuska Siljan Reseptivihko

Pääruokana flank steak, bataattipyree ja raikas salaatti

 

Eiliseen illanviettoon olin ajatellut valmistaa jotain liharuokaa. Seisoskelimme avomieheni kanssa vartti tunnin verran kaupan lihatiskillä pohtien, mitä pitäisi ostaa. Täysin ex tempore tempaisimme mukaamme pari kappaletta flank steakia, joka ilmeisesti on siis naudan kuvetta. Sitten ei...

Superhelpot sinisimpukat

Ladataan...
Kardiina Keppo nurin

Meidän Supermarketissa oli viime viikolla kalaviikot. Tarjouksessa oli mm. MSC-sertifioituja sinisimpukoita hintaan 5,95€/kg. Kävin jo torstaina niitä hakemassa ja lauantaina illalla herkuteltiin ihan superhyvillä ja helpoilla simpukoilla. Suurin homma simpukoiden valmistuksessa on niiden putsaaminen, jota voi työnä verrata uusien perunoiden pesuun.

...

Juustohulluus

Ladataan...

Otsikko kuvaa mielestäni erinomaisesti tätä postausta. Aion esitellä teille juustoa kolmessa eri muodossa, mitäs siihen sanotte? ;)

Tämä postaus kuuluu 4 tähden illallinen-sarjaan, jossa esittelen viime lauantain illallisten reseptejä. Kannattaa pysyä kuulolla!

Illan amouse bouchena toimi kaksi erilaista juustoherkkua. Toisesta on kuva, toisesta ei. Pahoittelen, mutta oli pimeää,...