Näin kirjoitat hyvää tekstiä

Ladataan...
sonjaaari Äärimmäinen

”Tylsätkin aiheet voi ohjata omiin ajatuskulkuihinsa. Sitä vähän niin kuin huijaa itseään innostumaan. Kaikki hyvät ideat kannattaa ottaa talteen heti riippumatta siitä, mihin kohtaan tekstiä ne lopulta sijoittuvat.”

Kun ensimmäiset kirjaimet iskeytyvät tekstiksi, taustalla on todennäköisesti jompikumpi seuraavista asetelmista: tarve kirjoittaa tai tarve tekstille.

Tarve kirjoittaa pursuaa herkästi intuitiosta ja tunteista. Puhtaaksi esimerkiksi käy...

Mulla on ammatti

Ladataan...
ElinaPK Sataman valot

Aloitin uuden työn. Edellisessä paikassa pätkä toisensa jälkeen jatkui aina lennosta ja siksi en ole kolmeen vuoteen ollut tyhjän työpöydän ja tyhjän sähköpostin ääressä ennen kuin nyt. Ja voi jestas, miten ihanalta se pitkästä aikaa tuntuukaan, kun jokin projekti alkaa kunnolla alusta! Kulunut talvi oli aika työläs ja raskas, kuten olen täällä teille kertonutkin. Samalla se oli äärettömän opettavainen ja nyt tunnen itseni enemmän oman alan ammattilaiseksi kuin koskaan...

Hoitajia vai melkein hoitajia?

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

 

Uusimpia trendejä hoitoalalla ja leikillisesti sanottuna jopa ihmiskokeita on tällä hetkellä mediassakin palstatilaa saanut Hoiva-avustaja koulutus.

Näin ammatistaan ylpeänä lähihoitajana tuntui melkoisen pöyristyttävältä Ajankohtaisen Kakkosen maalaama kuva kyseisestä koulutuksesta ja asenteista sen ympärillä.

Ohjelmassa haastateltiin henkilöitä, ruohonjuuritasolta ylöspäin, sen suhteen miksi tämä uusi pieni palkkainen ammattiryhmä nyt on viisastenkivi hoitoalan...