Vacay mode

Ladataan...
veerapuro Cruising Around

Halojata halloo, terkut Amsterdamista! Saavuttiin tänään Alankomaiden maaperälle ja aaai että mä tykkään. Ollaan keretty nyt parissa tunnissa ihastella mestan kaunista arkkitehtuuria,...

Amsterdam

Ladataan...
Wendy Across the Universe

 

Terveisiä Amsterdamista. Vietettiin sunnuntai-iltapäivä kierrellen lähinnä keskustassa ja yritettiin päästä Anne Frankin taloon, mutta jonot oli liian pitkät. Ehkä ens kuussa sitten! Muutoin kaupunki vaikutti ihanalta ja täytyy sanoa, että todella paljon kotoisemmalta kuin Tilburg. Mä rakastin keskustan vanhoja taloja ja lukuisia kanaaleja ja kaupungin pyöräliikennekään ei...

Tulppaanisateenvarjo

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Eilen oli aamulla todella sateista. Sade alkoi bussimatkan aikana, onneksi tiesin sen ja olin varautunut. Minulla on kassissa kyllä mukana pieni sateenvarjo joka mahtuu hyvin kassin pohjalle, mutta koska lyhyt kävelymatkani on tuulisella paikalla meren rannalla, päättelin että siitä varjosta ei ole juurikaan hyötyä. Niinpä otin mukaan yhden aarteistani, tulppaanisateenvarjon. Kampissa turvauduin bussikyytiin, jolloin kävelymatka lyheni murto-osaan siitä mitä se olisi metroasemalta.

...

Foodhallen Amsterdam - Älä missaa!

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Jos menet Amsterdamiin ja pidät hyvästä ruoasta, älä missään tapauksessa jätä väliin Foodhallenia vanhoissa raitiovaunuhalleissa (Bellamyplein 51, Amsterdam)!

Foodhallen on avattu vuonna 2014, ja se yhdistää yli kaksikymmentä erilaisia makuja tarjoavaa ravintolaa saman katon alle. Tarjolla on niin Michelin-tason kulinaarisia elämyksiä kuin katuruokaa unohtamatta asiaan kuuluvia ruokajuomia.

...

Lasten kanssa matkustamisesta ja Amsterdamin museoista

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kyllä on nyt matkustusmehut imetty näistä vanhemmista hetkeksi. Yleensä tähän aikaa vuodesta mietimme, missä autoilisimme kesällä ja jossain takaraivossa kolkuttelisi jo haave jostain seuraavasta ulkomaanmatkasta. Nyt ajattelemme vain, että onneksi ei tarvitse lähteä mihinkään ja epäilemme, ettemme jaksa lähteä tänä kesänä edes Etelä-Savon mökille.

Viisivuotias tyttö kyllä...

Kas, ravintola De Kas!

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Seuraava Amsterdamin ravintolavinkkini on De Kas, joka sijaitsee Frankendaelin puistossa (Kamerlingh Onneslaan 3, Amsterdam). Rouva bongasi paikan jo vuosia sitten edellisellä Amsterdamin-matkallaan, mutta ei ehtinyt silloin ravintolaan. Siispä nyt uusi yritys!

Ravintola sijaitsee vuodelta 1926...

Pages