Vacay mode

Ladataan...
veerapuro Cruising Around

Halojata halloo, terkut Amsterdamista! Saavuttiin tänään Alankomaiden maaperälle ja aaai että mä tykkään. Ollaan keretty nyt parissa tunnissa ihastella mestan kaunista arkkitehtuuria,...

Share

Amsterdam

Ladataan...
Wendy Across the Universe

 

Terveisiä Amsterdamista. Vietettiin sunnuntai-iltapäivä kierrellen lähinnä keskustassa ja yritettiin päästä Anne Frankin taloon, mutta jonot oli liian pitkät. Ehkä ens kuussa sitten! Muutoin kaupunki vaikutti ihanalta ja täytyy sanoa, että todella paljon kotoisemmalta kuin Tilburg. Mä rakastin keskustan vanhoja taloja ja lukuisia kanaaleja ja kaupungin pyöräliikennekään ei...

Share

Tulppaanisateenvarjo

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Eilen oli aamulla todella sateista. Sade alkoi bussimatkan aikana, onneksi tiesin sen ja olin varautunut. Minulla on kassissa kyllä mukana pieni sateenvarjo joka mahtuu hyvin kassin pohjalle, mutta koska lyhyt kävelymatkani on tuulisella paikalla meren rannalla, päättelin että siitä varjosta ei ole juurikaan hyötyä. Niinpä otin mukaan yhden aarteistani, tulppaanisateenvarjon. Kampissa turvauduin bussikyytiin, jolloin kävelymatka lyheni murto-osaan siitä mitä se olisi metroasemalta.

...

Share

Vielä yksi brunssivinkki Amsterdamista: Bakers & Roasters

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Huomasin juuri, että olen jättänyt kertomatta yhdestä erittäin lämpimien suositusten arvoisesta paikasta Amsterdamissa. Palataan siis toukokuuhun ja Bakers & Roasters -kahvilaan De Pijpissä (Eerste Jacob van Campenstraat 54, Amsterdam).

Paikan kerrotaan olevan uusiseelantilainen kahvila, joka sisältää runsaan annoksen Brasiliaa - perustajiensa...

Share

Foodhallen Amsterdam - Älä missaa!

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Jos menet Amsterdamiin ja pidät hyvästä ruoasta, älä missään tapauksessa jätä väliin Foodhallenia vanhoissa raitiovaunuhalleissa (Bellamyplein 51, Amsterdam)!

Foodhallen on avattu vuonna 2014, ja se yhdistää yli kaksikymmentä erilaisia makuja tarjoavaa ravintolaa saman katon alle. Tarjolla on niin Michelin-tason kulinaarisia elämyksiä kuin katuruokaa unohtamatta asiaan kuuluvia ruokajuomia.

...

Share

Artis - Amsterdamin kuninkaallinen eläintarha

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Edellisessä Amsterdamin-postauksessa taisi olla lasi vähän puolityhjä, joten on hyvä muistuttaa, että olihan matkalla myös erittäin kivat hetkensä. Yksi niistä oli, kun vein lapset Amsterdamin kuninkaalliseen Artis-eläintarhaan, ja Rouva pääsi käymään kaupungilla sillä aikaa aivan itsekseen.

...

Share

Lasten kanssa matkustamisesta ja Amsterdamin museoista

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kyllä on nyt matkustusmehut imetty näistä vanhemmista hetkeksi. Yleensä tähän aikaa vuodesta mietimme, missä autoilisimme kesällä ja jossain takaraivossa kolkuttelisi jo haave jostain seuraavasta ulkomaanmatkasta. Nyt ajattelemme vain, että onneksi ei tarvitse lähteä mihinkään ja epäilemme, ettemme jaksa lähteä tänä kesänä edes Etelä-Savon mökille.

Viisivuotias tyttö kyllä...

Share

Kas, ravintola De Kas!

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Seuraava Amsterdamin ravintolavinkkini on De Kas, joka sijaitsee Frankendaelin puistossa (Kamerlingh Onneslaan 3, Amsterdam). Rouva bongasi paikan jo vuosia sitten edellisellä Amsterdamin-matkallaan, mutta ei ehtinyt silloin ravintolaan. Siispä nyt uusi yritys!

Ravintola sijaitsee vuodelta 1926...

Share

Äitienpäivä Hollannissa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Äitienpäivä Hollannissa tullaan muistamaan kolmesta asiasta.

Ensimmäinen asia ovat askartelut, joita teimme tytön - ja tavallaan pojankin - kanssa ennen lähtöämme. En vieläkään ole aivan varma, mitä tytön itse suunnittelemat koristetikut ovat. Sain kuin sainkin kaikki perille vahingoittumattomina.

...

Share

The Butcher paistaa kunnon purilaiset

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Nautimme Amsterdamissa parhaat burgerit pitkään aikaan! The Butcher -ravintola on pieni paikallinen ketju, jolla on viisi ravintolaa kaupungissa ja kaksi Amsterdamin ulkopuolella. Nämä purilaiset söimme De Pijpin kaupunginosassa (Albert Cuypstraat 129).

...

Share

Pages