Foodhallen Amsterdam - Älä missaa!

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Jos menet Amsterdamiin ja pidät hyvästä ruoasta, älä missään tapauksessa jätä väliin Foodhallenia vanhoissa raitiovaunuhalleissa (Bellamyplein 51, Amsterdam)!

Foodhallen on avattu vuonna 2014, ja se yhdistää yli kaksikymmentä erilaisia makuja tarjoavaa ravintolaa saman katon alle. Tarjolla on niin Michelin-tason kulinaarisia elämyksiä kuin katuruokaa unohtamatta asiaan kuuluvia ruokajuomia.

...

Share

Artis - Amsterdamin kuninkaallinen eläintarha

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Edellisessä Amsterdamin-postauksessa taisi olla lasi vähän puolityhjä, joten on hyvä muistuttaa, että olihan matkalla myös erittäin kivat hetkensä. Yksi niistä oli, kun vein lapset Amsterdamin kuninkaalliseen Artis-eläintarhaan, ja Rouva pääsi käymään kaupungilla sillä aikaa aivan itsekseen.

...

Share

Lasten kanssa matkustamisesta ja Amsterdamin museoista

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kyllä on nyt matkustusmehut imetty näistä vanhemmista hetkeksi. Yleensä tähän aikaa vuodesta mietimme, missä autoilisimme kesällä ja jossain takaraivossa kolkuttelisi jo haave jostain seuraavasta ulkomaanmatkasta. Nyt ajattelemme vain, että onneksi ei tarvitse lähteä mihinkään ja epäilemme, ettemme jaksa lähteä tänä kesänä edes Etelä-Savon mökille.

Viisivuotias tyttö kyllä...

Share

Kas, ravintola De Kas!

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Seuraava Amsterdamin ravintolavinkkini on De Kas, joka sijaitsee Frankendaelin puistossa (Kamerlingh Onneslaan 3, Amsterdam). Rouva bongasi paikan jo vuosia sitten edellisellä Amsterdamin-matkallaan, mutta ei ehtinyt silloin ravintolaan. Siispä nyt uusi yritys!

Ravintola sijaitsee vuodelta 1926...

Share

Äitienpäivä Hollannissa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Äitienpäivä Hollannissa tullaan muistamaan kolmesta asiasta.

Ensimmäinen asia ovat askartelut, joita teimme tytön - ja tavallaan pojankin - kanssa ennen lähtöämme. En vieläkään ole aivan varma, mitä tytön itse suunnittelemat koristetikut ovat. Sain kuin sainkin kaikki perille vahingoittumattomina.

...

Share

The Butcher paistaa kunnon purilaiset

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Nautimme Amsterdamissa parhaat burgerit pitkään aikaan! The Butcher -ravintola on pieni paikallinen ketju, jolla on viisi ravintolaa kaupungissa ja kaksi Amsterdamin ulkopuolella. Nämä purilaiset söimme De Pijpin kaupunginosassa (Albert Cuypstraat 129).

...

Share

Terveiset Amsterdamista!

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Terveisiä iloisesta Amsterdamista! Lähdimme koko porukalla tänne muutamaksi päiväksi tapaamaan kavereita.

Ystäväni muutti Hollantiin jo vuosia sitten, mutta emme ole koskaan käyneet kylässä hänen ja hänen perheensä luona.

Nyt, kun toinenkin ystävämme muutti puoleksi vuodeksi Amsterdamiin, päätimme lähteä tapaamaan heitä molempia, kun olen vielä sopivasti vapaalla koko...

Share

Ruokalistasta taulu

Ladataan...

Kun olin ensimmäistä kertaa Hollannissa, oleilin loman aikana suurimman osan Haagissa ja vain päivän Amsterdamissa. Amsterdamiin piti päästä vielä tutustumaan paremmin uudestaan, joten sinne mentiin sitten miehen kanssa seuraavalla kerralla koko loma-ajaksi. Ihana maa se on, lähellä, mutta erilainen. Huumeita vapaasti baareissa. Hinnastot niille seinillä ihan reilusti vaan esillä. Ilotyttökadut; naiset alasti näyteikkunoissa. Meikäläisessä suuri myötähäpeän tunne....Jotkut olivat oikeasti...

Share

Hipsteriunelma: Avokadoravintola

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Olin viime keväänä portugalin kurssilla, jossa meidän piti kirjoittaa (portugaliksi tietty) jonku suomalaisen perinneruuan resepti ja valmistusohjeet. No kääk. Päädyin sitten avokadopastaan, jonka ohjetta opettaja tutki hämmentyneen näköisenä. No...

Share

Amsterdamin terkut ja herkut

Ladataan...
marjapilami Nørrebro Summers

Täällä ollaan! Vierähti monta päivää hiljaiseloa (joskin sattuneista syistä oon ollut Instagramin puolella aktiivisempi kuin aikoihin), mutta nyt jälleen ryhdistäydyn bloggaajana. Ja muutenkin. Ihmisenä. 

Amsterdamissa oli hauskaa ja oli ihan parasta nähdä vanhoja kavereita. Moni kamu asuu Damissa jo valmiiksi ja me muut lennettiin sinne viikonlopuksi. Yritin houkutella jengiä muuttamaan laumana...

Share

Pages