Ruokalistasta taulu

Ladataan...

Kun olin ensimmäistä kertaa Hollannissa, oleilin loman aikana suurimman osan Haagissa ja vain päivän Amsterdamissa. Amsterdamiin piti päästä vielä tutustumaan paremmin uudestaan, joten sinne mentiin sitten miehen kanssa seuraavalla kerralla koko loma-ajaksi. Ihana maa se on, lähellä, mutta erilainen. Huumeita vapaasti baareissa. Hinnastot niille seinillä ihan reilusti vaan esillä. Ilotyttökadut; naiset alasti näyteikkunoissa. Meikäläisessä suuri myötähäpeän tunne....Jotkut olivat oikeasti...

Share

Hipsteriunelma: Avokadoravintola

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Olin viime keväänä portugalin kurssilla, jossa meidän piti kirjoittaa (portugaliksi tietty) jonku suomalaisen perinneruuan resepti ja valmistusohjeet. No kääk. Päädyin sitten avokadopastaan, jonka ohjetta opettaja tutki hämmentyneen näköisenä. No...

Share

Amsterdamin terkut ja herkut

Ladataan...
marjapilami Nørrebro Summers

Täällä ollaan! Vierähti monta päivää hiljaiseloa (joskin sattuneista syistä oon ollut Instagramin puolella aktiivisempi kuin aikoihin), mutta nyt jälleen ryhdistäydyn bloggaajana. Ja muutenkin. Ihmisenä. 

Amsterdamissa oli hauskaa ja oli ihan parasta nähdä vanhoja kavereita. Moni kamu asuu Damissa jo valmiiksi ja me muut lennettiin sinne viikonlopuksi. Yritin houkutella jengiä muuttamaan laumana...

Share

Viikonloppu Amsterdamissa

Ladataan...

Vietimme viime viikonlopun kauniin syksyisessä Amsterdamissa. En ole aiemmin käynyt kaupungissa (jostain syystä ei ole koskaan ollut listan kärjessä), joten oli jo korkea aika nähdä tuo! Ja yllätyin positiivisesti. Mielikuva oli ehkä jotain Kööpenhaminan ja Berliinin väliltä. Sainkin etukäteen hyviä vinkkejä kaupunkiin.

...

Share

Vinkkejä Amsterdamiin?

Ladataan...

Suunnitelmissa olisi piipahtaa nyt syksyllä viikonloppureissulla Amsterdamissa, jossa en ole koskaan vielä käynyt vaihtolentoja lukuun ottamatta.
Hassua, se on kuitenkin niin lähellä ja varmasti oikein kiva kaupunki. Kyllähän noita löytyy: Wien, Budapest, Praha... Kaikki niin lähellä.

Odotan ainakin kanavia, ruokapaikkoja ja kahviloita, Van Gogh -museo...

Share

Amsterdamin parhaita

Ladataan...
Iina V. this time around

Adventure August alkoi Amsterdamissa. Vietettiin neljä ihanaa ja aurinkoista päivää kanaalien keskellä. Ensimmäiselle päivällä osui myös Pride, joten kaupungissa oli varsinaiset karnevaalit. Itse kulkue kulki vesillä 70 eri veneen muodossa.

Koska hyviä vinkkejä ei voi olla liikaa niin ajattelin jakaa muutaman oman lempparin.

1) Vuokratkaa ehdottomasti pyörät!

Aluksi...

Share

Yksin Amsterdamissa

Ladataan...

Mitä kertoisin teille Amsterdamista? Kuvailisinko kapeita, kanaville kumartavia taloja, pyöräruuhkia, coffee shoppien täyttämää keskustaa ja naisia ikkunoissa Punaisten lyhtyjen alueella? Vai kertoisinko tunteesta; Siitä, miten oudointa oli se, että yksinmatkustaminen ei ollut outoa.

Kun raahasin matkalaukkuni ulos päärautatieaseman merenpuoleisista ovista, en voinut kuin...

Share

Zaanse Schans

Ladataan...
Huitu Kanan elämää

Yksi Amsterdamin reissun päivistä kului Zaanse Schansissa eli ulkoilmamuseossa, vartin junamatkan päässä Amsterdamista. Alueella oli pieni hollantilainen vanhanajan kylä, jossa joissakin taloissa taidettiin oikeastikin asua. Loput olivat niinsanottuja museoita eli turistirysiä.

Paikka oli täynnä pieniä söpöjä kujia ja siltoja.

...

Share

Amsterdamin eläintarha

Ladataan...
Huitu Kanan elämää

Kävimme Amsterdamin reissulla myös eläintarhassa eli Artis Royal Zoossa, jossa Kana sai taas paljon uusia kavereita. Tässä taustalla on japaninmakaki.

Kilpparin kanssa Kana vaihtoi kuulumisia pitkään.

Kapybara eli vesisika oli Kanasta hieman omituinen jäniksen...

Share

Kanan Amsterdam

Ladataan...
Huitu Kanan elämää

Kanan Amsterdamiin kuului...

...lukemattomia kauniita kanavia ja siltoja. Tässä Kana poseeraa paikassa, josta näkee yhteensä seitsemän kaarisiltaa.

Toisenlaista kanavamaisemaa kera Kanan.

...tuulimyllyjä. Tässä on Molen De Gooyer, Amsterdamin ja...

Share

Pages