Keräilyaiheista kirjallisuutta

Ladataan...

Kuinka paljon kirjoja mahtuu keskikokoiseen muovikestokassiin? No tän verran. 

 

Muutama teos jäi kummittelemaan mieleeni ja pitää varmaan nekin jossain vaiheessa lainata. Nyt ne eivät olisi mahtuneet mukaan kirjastosta :D

Minulla on ollut viime aikoina tuuria kirpputorilöydöissäni, mutta olen myös kaksi...

Share

Kirpparishoppailua työssäoppimispäivän jälkeen & avatumista

Ladataan...

 

Mikä onkaan parempaa, kuin lähteä hektisen työssäoppimispäivän jälkeen tekemään kirpputorilta lähes ilmaisia löytöjä?

 

Kevyt, lyhyen mallinen neuletakki. Hihat ovat puolipitkät, joten tätä voi käyttää kuumana kesäpäivänä myös toimistolla. Pidän myös tuosta kuosista paljon. Hinta oli 1 e.

 

...
Share

Mökkireissun kirpputorisaalis

Ladataan...

Viikonlopun mökkireissulla ehdimme käväistä myös muutamalla paikallisella kirpputorilla. Vieraampien paikkakuntien kirpputorivisiitteihin liittyy aina oma erityinen kutkutuksensa. Usein tuntuu, että vastaan voi tulla jotain paljon spesiaalimpaa kuin kotikontujen kirppareilla.

Superlöydöt jäivät tällä kertaa tekemättä mutta kivaa oli. Mukaan tarttui niin...

Share

Lingvistinen kikkakolmonen

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Lupaan kertoa Lähi-Idänseikkailuistani lisää ensi viikolla (en mä sinne ihan pelkästään panemaan mennyt, kuten joku kieliposkinen edellisen postaukseni kommenttikentässä väläytti, hehe). 

Mutta sitä odotellessa pieni kieliin liittyvä kikkakolmonen näin perjantain kunniaksi:

Jos olet päättänyt kulminoida Lähi-Idässä vietetyn aikasi pieneen irrotteluminilomaan Israelissa periodin päätteksi, ja innostut uudelleenlöydetystä...

Share

Minun pieni kuppikuntani (ja Arabian 100-vuotismukien arvonta)

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: Arabia

Arabia on ollut mukana suomalaisten kuppikuntien kahvihetkissä jo yli sadan vuoden ajan. He haastoivat minutkin kertomaan omasta kuppikunnastani.

Se on tässä kuvassa.

Vaikka juonkin paljon kahvia, ryystän sumppini useimmiten yksin...

Share

Suomi 100 -juhlamukit

Ladataan...
saarah visual diary

 

Portugalilainen kaverini kävi hiljattain Helsingissä ja oli oppinut matkalla paljon tärkeitä juttuja. 
SUOMI 100 oli ainakin painunut mieleen, sen sain heti paluupäivänä tekstiviestinä. Kylmää kuulemma oli, mutta muuten hienoa, oli tullut koettua Hiljaisuuden kappeli ja Löyly. (Itse jouduin sitten tunnustamaan, etten ole käynyt kummassakaan). Ja reissun jälkeen hän sitten opetteli tekemään lohikeittoa, tilleineen kaikkineen...

Share

Uutta posliinia

Ladataan...
Kotiin Kotiin

Saimme mieheni sisaruksilta tuparilahjaksi lahjakortin Iittalalle. Ja mihin muuhun tyttö voikaan lahjakortin käyttää, kuin upouuteen posliiniin? Olen pitkään haaveillut ns. "paremmasta astiastosta". Nyt sen saimme! Tai ainakin pääsimme alkuun. 

Hartaasti olen miettinyt sitä, mikä olisi juuri meille sopiva ja meidän tyylinen astiasto. Pitkään pohdiskelin, etä meidän tyylinen...

Share

Ählän wa sähläm

Ladataan...
mandariiini projektiaurinko

✓  Opettele arabiaa

Mua on pitkään kiehtonut arabian kieli ja kulttuuri. Se on jotain aivan erilaista ja kummallista. Kirjaimet ovat monimutkaisia koukeroita ja puhe kuulostaa, noh siansaksalta. Arabimaailmasta minulle tulee mieleen uskonto, kauniit värit ja kuuma ilmasto. Eksotiikka.

Kai mä vähän luulen, että sen osaaminen olisi hyödyllistä....

Share

Pages