Jospa se vain olisi totta - ökyrikkaat unelmani

Ladataan...
Daniella Ajatus on tärkein

Raha ei tuo onnea. Ne väittää. Siis kuka väittää? Rikkaat. Niin juuri, ne joilla ei ole pulaa valuutasta, huutelevat kovaan ääneen, ettei onni asu pankkitilillä. Helppohan se on sieltä sohvalta neuvoa, kun ei ne oikeat pelaajat tee maaleja. Sanonpahan vaan. Tähän raflaavaan lausahdukseen on vuosien saatossa muotoiltu lisäosa, jonka tarkoitus kai on vähän tulla vastaan: "...mutta se helpottaa arkea". Eli suomeksi: "...mutta kyllä se oikeastaan tuo".

Totta kai olen samaa mieltä siitä,...

Share

Les Essentiels

Ladataan...
celine journey

Tänään taksissa pohdiskelin, että mitkä asiat oikein pyörittävät arkea, joka tuntuu tällä hetkellä olevan todella kiireistä, aamukahdeksasta iltakymmeneen -päiviä. Pää on alati pyörällä. (Itselleni kiireen mittareita ovat to do -listoje pituuden lisäksi kammostuttava määrä vastaamattomia meilejä ja viestejä, hoitamattomat kynnet ja kulmakarvat sekä tietysti se, että kotona käy vain nukkumassa ja vaihtamassa vaatteet.) Kun elämä on tällaista, arki pyörii Isojen Asioiden*...

Share

Parasta parisuhdeaikaa

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

Lokakuun alussa Lilyssä puhuttiin parisuhteesta. Karoliina kirjoitti etäsuhteesta ja Julia "keskusteluista". Näitä tekstejä lukiessa aloin pohtimaan omaa parisuhdettani ja sitä millä tavalla ollaan kasvettu yhteen. Mikä tekee meistä me?

...

Share

Minun arkiset unelmani

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

 

Mä rakastan unelmoida. Joskus oikein odotan hetkeä bussissa (jolla kyllä kuljen Tampereella hirveän harvoin) tai junassa. Jotta voin laittaa kuulokkeista musan täysille ja vaan unelmoida.

Minulla on elämässä monia isoja unelma. Sellaisia pitkän...

Share

(Lisää) lempijuttuja

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Kosovosta hiemaan erilaisiin maisemiin: lempipaikkaani Helsingissä, Talvipuutarhaan, lempikahvilani Rootsin aamiaisesta nauttien.

Kameran takana on lempityyppini ja päällä lempihameeni.

Kliseistä ehkä, mutta: on tärkeää tehdä ...

Share

Maanantaimietteitä

Ladataan...
Jaimes Hetkiä arjesta

 

Maanantaisin on aikaa kirjoitella tännekin. Maanantaisin on myös aikaa siivota,leipoa,pestä pyykkiä,setviä Wilmaviestejä ja sähköposteja. Laittaa elämä ainakin kalenterin sivuille järjestykseen.Tykkään! Jotenkin tiistaina on sitten niin kiva lähteä työviikkoon,kun tuntuu kerrankin siltä,että on kaikki langat käsissä. Tänään olen selvitellyt tekemistä Leville. Saimme idean lähteä taas...

Share

Työmatka Vilnassa lukuina

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Käyn Latviassa ja Liettuassa työmatkoilla joka kuukausi vähintään kaksi kertaa. Yleensä matkat ovat aika napakkaa siirtymistä paikasta toiseen, mutta iltaisin olen pyrkinyt nauttimaan omasta rauhasta. 30 tuntia kestänyt matkani Vilnassa näytti lukuina tältä:

 

1 käsinkirjoitettu taksikuitti, jonka kuski pyysi pyöristämään ylöspäin.

1 hotellihuoneen liukuvan peilin taakse...

Share

Miksi äitiä väsyttää?

Ladataan...

Tällä hetkellä olemme tilanteessa, että perheessämme ei ole enää pikkuvauvaa, joka heräilisi pitkin yötä arvaamattomiin aikoihin. Jos lapset ovat terveitä, he pääsääntöisesti nukkuvat koko yön. Eivät välttämättä keskeytyksettä, eivätkä välttämättä omissa sängyissään, mutta kuitenkin yöllä nukutaan. Tämä kaikki tarkoittaa sitä, että myös vanhemmat saavat nukuttua...

Share

Pages