Mutta totuus on

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Ilmoitin sunnuntaina että blogini jää pariksi viikoksi lomalle ja että palaisin päivittelemään heinäkuun alussa. Naamioin sen luovuustauoksi mutta oikeasti tarvitsin tilaa hengittää. Tarvitsen edelleen. Mutta sille ei voi antaa takarajaa heinäkuun alkuun tai mihinkään muuhunkaan. Välillä on parempia ja välillä huonoimpia päiviä.

Eikä vain blogissa vaan tällä hetkellä tuntuu että...

Share

Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa

Ladataan...
Jokiska Jokiska

Se tunne, kun tajuat juuri ennen jumppatunnin alkua tulleesi väärälle tunnille. Et tuttuun ja turvalliseen, vaikkakin kummalisesti nimettyyn bodypumppiin, vaan aivan kamalaan rääkkiin, jossa vedetään syke ylös, hiki pintaan ja siihen vielä vähän burpeeta päälle ihan vain alkuverryttelyksi.

Ja kaikkein mahtavinta oli vielä se, että tämä tappotreeni oli jo toinen vääärä tunti, jolle tungin saman illan aikana. Olin nimittäin katsonut ohjelman väärin, ja...

Share

Vain pakollinen

Ladataan...
Jokiska Jokiska

Kello on kuusi sunnuntai-iltapäivällä. Kolmas koneellinen pyykkiä pyörii pyykkituvan superkoneessa. Lapset leikkivät Legoilla olohuoneen lattialla. Välkky järjestelee parveketta koko kodin kokoisen siivousurakan päälle. Iltapuuro pitäisi keittää, ja ruokaa laittaa huomiselle, hakea viimeisetkin pyykit parvekkeelle kuivumaan ja pedata lasten sängyt. Ja sitten ne ipanat pitäisi vielä pestä. Ja myös oma tukka pitäisi pestä, ja kuivata, jotta sillä kehtaa huomenna lähteä ihmisten...

Share

19 kuvaa kuluneelta viikolta

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

Arkisilla kuvilla varusteltuja "tavallisia postauksia" ja puhelimella räpsästyjä kuvapostauksia on toivottu niin paljon, että päätin yhdistää nämä kaksi toivetta ja tehdä tästä jokaviikkoisen tavan! :)

Viikko on ollut tapahtumarikas ja kerrassaan mahtava kaikkine kesäsateineen ja hellepäivineen. Tässäpä 19 kuvaa puhelimen kansiosta kuluneelta viikolta!

 

...

Share

Päivät tulevat peräkkäin, eivät päällekkäin

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Sellaisina päivinä kun stressi tai murheet painavat, palautan mieleeni lauseen: päivät tulevat peräkkäin, eivät päällekkäin. Olen kuullut sen vuosia sitten jostain suomalaisesta elokuvasta - en kuollaksenikaan muista mistä, kontektsikin on varmaan ollut ihan muunlainen -  ja se on mielestäni yksi nerokkaimpia kuulemiani lauseita.

Elämme päivä kerrallaan, kaikkea ei tarvitse...

Share

Blogihiljaisuus

Ladataan...
jermia Itärajapakolainen

Ensinnäkin olen pahoillani tästä blogihiljaisuudesta, jota on taas kestänyt tolkuttoman kauan. Olen monta kertaa avannut blogin ja meinannut kirjoittaa jotain, mutten ole sitten kuitenkaan saanut mitään järkevää aikaiseksi. Tämä nykyinen blogini on ollut olemassa jo niin kauan, että se on täynnä myös todella vanhoja juttuja. Mielessä on käynyt uuden blogin aloittaminen puhtaalta pöydältä tai kokonaan kirjoittamisen lopettaminen. 

Käyn tässä postauksessa nyt läpi muutamia viimeaikaisia...

Share

Mitä teen tässä kuussa toisin?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Mä oon siinä(kin) mielessä vähän outo että näen uusia alkuja joka kulmassa. Aloitan "uuden elämän" joka maanantai, jokaisen syntymäpäivän kohdalla, välillä myös keskellä päivää, lounaan tai päikkäreiden jälkeen. Ja kyllä, myös joka kuukausi.

Toukokuu oli niin ihana että sitä on vaikea...

Share

Ajatustesi vaikutus itsetuntoon

Ladataan...
YES Rohkaisua sinulle

Ajatukset muuttuvat tunteiksi. Tunteet teoiksi. Teot tavoiksi. Tavat kohtaloksi. Joten, mitkä tämän päivän ajatuksistasi annat määrittää itsesi vuosien päästä?

Rasittava cliché, jonka ainakin itse tunnistan omassa elämässäni. Ajatukseni siitä, mihin pystyn ja mihin en, ovat määrittäneet ihan täysin sen, missä olen nyt vuosia myöhemmin. Niin hyvässä kuin pahassa. Kevyenä esimerkkinä sanottakoon se, että loputon treenien lykkääminen ovat johtaneet siihen, että...

Share

Kesän korvalla

Ladataan...
Jaimes Hetkiä arjesta

Huhuu,onko siellä enää ketään? Olen pitkin kevättä miettinyt blogin poistamista,mutta jokin sisälläni on kieltänyt toteuttamasta aietta. Kuiskannut,että kyllä sulla vielä joskus on sille aikaa. Lueskelin pitkästä aikaa vuosiin vanhoja blogeja,etsin kovalevyltä vanhoja kuvia ja herättelin sisältäni sitä ihmistä,joka nautti ajatusten,kuvien ja hetkien muistiin tallentamisesta.

Nyt...

Share

Mitä tarvitsen tänään rentoutuakseni?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Itsensä kuuntelu - se on ihan liian aliarvostettu taito. Sen lisäksi että olemme kaikki yksilöitä ja tarvitsemme erilaisia asioita, meillä itsellämme on myös erilaisia päiviä ja kausia.

Yksi asia mikä itselleni vaihtelee paljon on se mitä tarvitsen rentoutuakseni juuri nyt. Välillä se on kunnon hikitreeni kuntosalilla tai juoksulenkki, toisinaan...

Share

Pages