Kaerel ihonhoitopaketin voittaja

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

 

 

Kerroin viime viikolla uudesta, miehille suunnatusta luonnonkosmetiikasta, jonka tavoitteena on pitää huolta paitsi miehistä, myös planeetastamme. Nämä no crap -tuotteet toimivat iholla, säästävät ympäristöä, sekä päivittävät mukavasti nyt myös seuraavan kylpyhuoneen kaapin....

Share

6 x lahja isälle

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Viikko isänpäivään ja lahja vielä mietinnässä? Tässä muutama ehdotus, jotka miellyttäisi ainakin Allua takuuvarmasti. Vaikka tänä vuonna ehdottomasti ylivoimaisin lahja varmasti onkin ensimmäinen päiväkodissa askarreltu isänpäivälahja, olen miettinyt muutamia vaihtoehtoja sen lisäksi. Uusi tatuointi tai keikkaliput toimii Allulle aina, mutta niiden lisäksi voisi ilahduttaa hyödyllisellä tavaralla, omalla ajalla tai herkuttelulla. Tässä vinkiksi muillekin!

 

...
Share

Flow Kosmetiikka arvonta Meikkipään instassa, sinne siis hop hop!

Ladataan...

Hei kaikki Meikkipäiden, Flow Kosmetiikan ja luonnonkosmetiikan rakastajat! On aika pienen arvonnan. 

Meikkipäät ovat ihastuneet moniin kotimaisen Flow Kosmetiikan tuotteisiin ja siksi saammekin arpoa Meikkipaat intagramissa tämän setin jollekin onnekkaalle. Saimme valita pakettiin kolme suosikkiamme.

...

Share

WW: Välittämisestä

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Kävin lauantaina ruokakaupassa töiden jälkeen. Työpäivä oli tosi kiireinen, olin väsynyt, selkä oli kipeä ja viimeinen asia, jota olisin jaksanut tehdä oli se ruokakaupassa käynti.

Keräsin tarvittavat ostokset ja raahauduin kassajonoon. Ihmisten paljous ärsytti.

Kun tuli oma vuoroni mennä maksamaan, kysyi myyjä (ehkä n. 20 v. poika):

"Moikka! Hei, miten sun päivä on mennyt, onko ollut mukava päivä?"

...
Share

Uutta luonnonkosmetiikkaa miehille (+voita isänpäivälahja)

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Yhteistyössä: Greenlips Beauty

 

Uskon, että kylpyhuoneen kaapissamme piilee sama haaste, kuin monen muunkin pariskunnan kodissa. Hyllyn toisen puolen kosmetiikkapurkit ovat päivittyneet huomattavasti nopeampaan tahtiin luonnonkosmetiikkaan, kun taas se toinen puoli...

Share

ARVONTA: The Walking Dead -ensi-ilta!

Ladataan...
Maria Hakkala The Variety Show

Zombiekuume nousee ympäri maailman, ja aivan pian on aika korkata The Walking Dead -sarjan 8. tuotantokausi. Haluaisitko päästä osallistumaan TWD-fanitapahtumaan maanantaina 23.10. Helsingissä ja katsomaan samalla uuden kauden ensimmäisen jakson ennakkoon?

...
Share

111. postaus ja I love me -arvonta!

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Uskomatonta, että tämä on jo postaus nro 111 ! Perustin blogin huhtikuun puolessa välissä eli aika tarkkaan puoli vuotta sitten. Aika on mennyt ihan älyttömän nopeasti. En enää osaisi kuvitella elämää ilman blogia, sen verran tärkeäksi harrastukseksi tämä on muodostunut. Haluan 111 postauksen ja tulevan puolivuotispäivän kunniaksi arpoa teille 2 lippua (yhdelle henkilölle) I love me -messuille !

...

Share

Pages