Uudet luottoaurinkolasit

Ladataan...

Olen kaivannut uusia luottoaurinkolaseja. Vaikka erinäisiä löytyy, eivät ne ehkä ole oikein enää tätä aikaa :) Katsoin Madridista Diorin, Pradan ja Loewen valikoimaa, mutta sopivat löytyivät jälleen Bottega Venetalta. Toki Céline kannattaa pitää etsinnässä myös mielessä, sieltä löytyy usein hyvät vaihtoehdot myös aurinkolaseissa.

...

Share

Herkkuja Pradalta

Ladataan...

Iloitsin aiemmin siitä, että Pradan on skarpannut ja syksyn laukut sekä asusteet houkuttelevat kovasti. Tässä Charmed-mainoskampanjan kuvia, joka esittelee jo näytöslavalla nähtyjä herkkuja tarkemmin. Nyt niitä löytyy jo nettikaupasta ja varmasti myös myymälöistä, jee!

...

Share

Chanel travel essentials

Ladataan...

Laukkukoukut ovat olleet hauska vitsi, paitsi toki hieno ele ravintolalta. Itse en ehkä sellaista kantaisi mukana. Chanel kuitenkin on tehnyt salonkikelpoisen version tästä. Lisävaruste, jota et tiennyt tarvitsevasi on siis tässä. Koukku on suunniteltu kevään matkustus-teemaiseen mallistoon ja etenkin Chanel-trolleyn kaveriksi, että saa laukun hyvin pysymään menossa mukana. Jään odottamaan molempia joulupukilta.

...

Share

Asuste, joka minulta puuttui

Ladataan...

Postauksen Anoppi saatu blogin kautta

Tapasin viikonloppuna cava-lasillisen äärellä Tyyliä metsästämässä Veeran Äidin. Olemme tulleet tutuiksi Facebookin ja Instagramin kuvavirran myötä ja nyt oli ilo tavata viimein kasvotusten. Olen kuulemma "vävy, saatu blogin kautta" -...

Share

Onarin oma liike

Ladataan...

Onar on avannut ensimmäisen oman liikkeen Erottajalle tilaan jossa oli ennen Samuji. Onarilla on ollut studio Vuorimiehenkadulla, mutta siellä ei ole ehkä tullut pistäydyttyä ihan niin sattumalta. Nyt kaikki asusteet löytyvät siis nyt Erottajalta, kannattaa käydä tutustumassa Irene Kostasin ekologisiin turkisasusteisiin ja nahkatuotteisiin. Yllätyin itsekin, miten paljon merkillä on jo valikoimaa.

...

Share

Guccin uudet aarteet

Ladataan...

Guccin uuden suunnittelijan Alessandro Michellen valmisvaatteiden linja on hyvin ajassa, mutta ei ehkä ihan omaan makuuni. Nostetta on sillä, Lady Gaga lauloi Amerikan kansallislaulun Alessandron housupuvussa ja Beyoncén uusi video Formation on kuorutettu mallistolla.
Kävin kuitenkin tutkimassa asusteita sekä laukkuja ja sieltä löytyi sopivampia paloja itselle.

...

Share

Syntymäpäivälahja itselle

Ladataan...

Olen etsinyt sopivan väristä ja kokoista Chanelin Kamelia-rintaneulaa jo hetken ja nyt sellainen tuli viimein vastaan Heathorown myymälässä paluumatkalla reissusta. Tässä siis ainoa osto matkalta, joka toimi samalla syntymäpäivälahjana itselle hieman etukäteen.
Olen kuullut legendana, että tuolla lentokenttämyymälässä on voimassa lentokenttähinnat, vaikka matkustaisi Euroopan sisällä. Ja niin oli, hintalapussa oli Lontoon hinta ja erikseen alempi lentokentän hinta, jolla tuo sitten meni....

Share

Muistikirja

Ladataan...

Minulla on tapana kerätä erilaisia muistikirjoja, sillä kannan melkein aina yhtä mukanani. Tässä yksi suosikeistani, Célinen Cabas-laukkua muistuttava muistikirja. Musta-vaalean turkoosi tai vähän rohkeampikin väri toimii hyvin tällaisessa pienemmässä jutussa.


...

Share

Spice Cam

Ladataan...

Löysin siivotessa aarteen vuosien takaa, Polaroid-kameran ja tietenkin Spice Girls -version. Aarre! En tosin tiedä myydäänkö tuon kokoisia filmejä enää tai toimiiko kamera, mutta pitää kyllä testata. Tämä olisi hauska mukaan vaikka johonkin juhliin.


...

Share

Menossa mukana

Ladataan...

Sain Garminilta Vívoactive-kellon testattavaksi hetki sitten ja se on koittanut pysyä menossani mukana niin töissä kuin vapaalla. Tässä hieman kokemuksia ja ominaisuuksia kellosta. Hauskaa testata tällaista sportti-kelloa!

...

Share

Pages