Liian hienoja kenkiä

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Seuraavan kerran kun mulla on ylimääräinen tonni (hahah), suuntaan näille kenkäkaupoille.

 

...

Share

Koruton nainen

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Sä et käytä koskaan koruja. Koskaan.

Sanoi minulle hetki sitten ihminen, jonka kanssa olen viettänyt tosi paljon aikaa viimeiset kaksi kuukautta.

 

...

Share

Vauvan neulesetti: pipo & tossut

Ladataan...

Neuloin viime tammikuussa vastasyntyneelle vauvalle sopivan neulesetin, kun tuttavani pyysi. Settiin kuuluu pipo, tossut, neuletakki ja housut, mutta esittelen nyt ensin pipon ja tossut. Sama tuttava antoi minulle joskus aikoinaan vanhoja alpakkalankoja ja hyödynsin niitä tähän settiin, kun niissä sattui olemaan sama tiheys kuin ohjeessa käytetyssä Dropsin Alpaca-langassa.

...

Share

Polvisukat palmikoilla

Ladataan...

Tuttuni, joka ei kovan etsinnän jälkeen ollut löytänyt itselleen sopivia polvisukkia, pyysi minua neulomaan sellaiset hänelle. Ongelmana hänellä oli se, ettei kaupan polvisukat olleet tarpeeksi leveät hänen pohkeilleen. Niinpä päädyin suunnittelemaan polvisukkamallin, joka venyy tarvittaessa suht paljonkin ilman, että sukka näyttää ylivenytetyltä.

Venytykseen hyödynsin...

Share

Sytomyssy

Ladataan...

Törmäsin aiemmin tällä viikolla Facebookissa pyyntöön tehdä sytomyssyjä eli syöpäpotilaille tarkoitettuja päähineitä Turun yliopistolliseen sairaalaan ja vähän sen jälkeen myös Yle uutisoi aiheesta. Itselläni sattui olemaan tähän tarkoitukseen juuri sopivaa lankaa yksi kerä, jonka ostin kerran vähän vahingossa. Niinpä etsin sopivan myssyohjeen, tein...

Share

Origamikukkapanta

Ladataan...

Kuten viime viikolla kirjoittelin olin viime viikonloppuna ystäväni syntymäpäivillä, joissa teemana oli kesä. Koitin keksiä mustien vaatteiden seuraksi jotakin kesäistä ja mieleeni tuli kukkapanta. Koska en halunnut tuhlata rahojani muoviseen kukkapantaan, jota en välttämättä hirveästi muutoin käyttäisi, päädyin tekemään kukkapannan origamikukkia hyödyntäen. Paperina käytin samaa ohutta tulostuspaperia, jota ostin aiemmin ystävälleni tekemääni...

Share

Vihreät yösukat

Ladataan...

Olin eilen juhlimassa ystäväni syntymäpäivää ja koska hän rakastaa villasukkia, päätin neuloa sellaiset hänelle lahjaksi. Uuden ohjeen etsimisen sijaan tein hänelle yösukat, jotka esittelin täällä jo aiemmin. Vaikka tykkään aina kokeilla kaikkea uutta, on välillä ihan kiva palata vanhojenkin ohjeiden pariin. Sukkien väriksi valikoitui vihreä, sillä se on synttärisankarin lempiväri.

...

Share

Pages