Aurinkosuojaksi iholle, vaikka paistaisi pilviverhon takaa

Ladataan...

Tänä kesänä olen ollut ahkera aurinkorasvaaja, vaikka aurinko onkin mielestäni paistanut lähinnä Kreikassa jossa olimme kesäkuussa. Koska sain elämäni esimmäisen maksaläiskän heti kevätauringon astuttua esiin, päätin muistaa että paistaa se aurinko pilviverhon takaakin. 

Tässä kaksi suosikkiani, joita olen käyttänyt ahkerasti ja jotka kulkevat mukana meikkipussissa ja käsilaukussa. 

...

Iho

Aurinko tulee, oletko valmis?

Ladataan...

Aurinko, ah!!! Maksaläiskät, argh!!!! Valitettavasti nämä kaksi asiaa kulkevat käsi kädessä.

Jos sinulla on taipumus saada maksaläiskiä ihollesi, viimeistään nyt on aika ottaa aurinkovoiteet käyttöön. Kevätaurinko on petollinen ja jos suojaus on unohtunut, huomaat yllättäen tummat "viikset" ylähuulen päällä.

Muista siis levittää aurinkovoide kasvoillesi päivittäin tai...

Mitä pakkasin 3 kk ikäiselle vauvalle mukaan 3 kk reissuun:

Ladataan...
Kumpu Das Baby

-       Vaatteita. Koska vauva kasvaa kolmen kuukauden aikana useamman sentin, piti pakata useampaa eri kokoa. Yllättäen näistä parhaimpia ovat hieman suurehkot, kevyet ja mahdollisimman peittävät asut. Luulisi, että vaatteita tarvitsisi suuret määrät, koska meidän Baby on mestari puklailussa, mutta ei. Mukana on tasan 30 asua, joista käytössä on kerrallaan noin 10. Meitsin kaltaisen innokkaan shoppailijan on aina aika ajoin hyvä iskeä tämän tapaisia faktoja tiskiin.

...

Aurinkosuojaihme?

Ladataan...
Jemma T Auringonpolttamat

Ovatko sinun kasvosi aina aurikovoiteen levittämisen jälkeen rasvaiset ja kiiltävät? Onko sen päälle mahdotonta laittaa pysyvää ja tasaista meikkiä? 

Minun ovat. Olen kokeillut sataa eri merkkiä, koskaan en tosin ole maksanut pullosta paria kymppiä enempää. En ole uskaltanut pulittaa purnukasta maltaita, sillä pelkään lopputuloksen olevat joka tapauksessa sama. Silmiin valunut...

Meikkivoittaja on arvottu!

Ladataan...
Jemma T Auringonpolttamat

Kuva: Utila, Honduras

Aurinkovoide-kisan voittaja on arvottu! 78 eri Lily-käyttäjää kertoi mielipiteensä maailman parhaasta aurinkovoiteesta, ja yksi onnekas voitti palkinnoksi kesämeikkejä.

Kiitos kaikille vastanneille!

Onnea JaniT, olet voittanut Lilyn kesämeikkipaketin! Lähetä sähköposti osoitteeseen...