Reissusuunnittelua

Ladataan...

Niin kuin aiemminkin olen todennut muutamaan kertaan, niin blogin nimen keksiminen ja blogin aloittaminen on aina se kaikkein vaikein tehtävä.

En jaksanut olla luovalla tuulella, joten blogi sai nyt vain nimen Pallon toisella puolen. Tästä tulee yhden suomalaispariskunnan matkablogi, jonka tarkoitus on lähinnä olla tuttaville ja sukulaisille hyvä alusta seurata matkamme kulkua. Ja toki myös itsellemme pysyvä muisto tulevasta reissusta.

Tänne voivat toki myös eksyä vastaavasta...

Vuosi sitten olin pohjalla

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Vuodessa voi moni asia muuttua. Kun mietin viime heinäkuuta, en edes muista siitä paljon. Koko kesä meni tietyssä sumussa... Mielentilat olivat alakulo tai ahdistuneisuus, lempipaikka olohuoneen sohva tai yksin metsässä, silloin kun jaksoin sinne lähteä. Töissä oli kamalaa ja oma suunta kaukana hukassa.

...

12 luonnollista kauneusvinkkiä

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Täydellinen vuodenaika luonnollisille kauneushoidoille. Kesäisin kasvorasva ja lähes kaikki meikit jäävät peilikaappiin ja sen sijaan...

Vain huuhtelen kasvot viileällä vedellä aamuin illoin

Teen kasvokuorintavoiteen sekoittamalla oliiviöljyä ja käytettyjä kahvipuruja

Pesen hiukset ämpäriin kerätyllä sadevedellä (tai menen vaan sateeseen...

Miksi olen onnellisempi kuin koskaan? (Asiaa voimavaramme jakaantumisesta)

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Mä oon onnellisempi kuin koskaan.

Se ei johdu tämän hetkisestä työtilanteesta, terveydestä, siitä että ihmisillä ympärilläni menee hyvin tai koska menin juuri elämäni miehen kanssa naimisiin.

Se johtuu siitä, että olen hoksannut jo jonkun aikaa sitten jotain todella arvokasta joka on vihdoin iskoutunut syvimpään tajuntaanikin.

Meillä kaikilla on 100% kapasiteetti,...

Jokaisella on bikinivartalo

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Taas se aika vuodesta - kun kokeilen sormenpäillä että onko vesi riittävän "lämmintä" että uskallan mereen uimaan.

Ei, moneen vuoteen en ole murehtinut sitä miltä näytän uimapuvussa tai bikineissä. En jenkkakahvoja tai turvonnutta vatsaa, selluliittia tai rumia varpaitani (okei viimeisin käy vieläkin aina silloin tällöin mielessä :D). Rakastan uimista, rannalla lukemista...

Pages