Mitä avainnippusi kertoo sinusta?

Ladataan...

Olin viime perjantaina tilaisuudessa, jossa käteeni sattui pullo-olut, jota ei oltu avattu. (Eha hervee tilanne siis.)

Ehdin jo säikähtää ja järkyttyä ja suuttua ja menettää toivoni ja luovuttaa (olen vähän dramaattinen) kunnes muistin, että avainnipussani on pullonavaaja. Vieressäni...

Share

Kynttilänalustoille uuskäyttöä

Ladataan...
eikku eikkustan

Kynttilänjalat ja -alustat. Ei niille juuri käyttöä eikkustanissa ole ja siitä huolimatta niitä on kaapissa tilaa viemässä. Sateisen päivän sattuessa kohdalle aloin puunata järjestellä keittiön tasoja ja keksin käyttöä edes kahdelle alustalle. Pienempi sai paikkansa avainten paikkana. Aiemmin tehtävää hoitanut pienehkö puulautanen siirtyi vuorostaan kaappiin.

...

Share

Avaimet taskussa

Ladataan...
TeeLeidi TeeLeidi

Oman työn ohessa on suunnitelmat edenneet TeeLeidinkin osalta. Torstaina tehtiin vuokrasopimus Jyväskylän Nuorisoasuntojen kanssa ja sain avaimet Lutakon Leidin tiloihin. Varsin konkreettinen askel siis. Sisustuksen kanssa täytyy vielä vähän malttaa, koska ensi viikolla kaadetaan yksi seinä ja tehdään vähän muutakin pientä remonttia.

Valikoima Teeleidiin alkaa jo hahmottua. Näin...

Share

Se Viikonloppu Jonka Jälkeen Kookosöljy Jähmettyy Ja Muutenkin Tuntuu Vaan Jotenkin Erilaiselta

Ladataan...
Amanda P. Bipolar Red Panda

En nyt laita tähän yhtäkään kuvaa siitä häkkyrästä jota pienenpänä luulin vuoristoradaksi, värivaloista, 3D-lasijunttimassasta, turkooseista frisyyreistä, lippiksistä tai ainakaan Happy Joe -tölkeistä.

Mutta tosi onnellinen silti oon.

 

Flow on jostain syystä ollut nyt jo neljänä vuonna peräjälkeen sellainen mielenpuhaltava ja maatamullistava kokemus. Että on vielä kesä parhaimmillaan mutta kuitenkin vallitsee syksyn uusi energia ja...

Share