Virastoaika: Hiisi I Asked For Barley Wine, She Brought Me Gasoline

Ladataan...
Bönthor Bönthöö bönthöö

Lahen Virastosta ei pitkään aikaan ole ollut mitään kerrottavaa, eikä siellä muutenkaan ole tullut käytyä kovin usein. Nyt kuitenkin pientä piristymistä olutrintamalla, kun hanaan iskettiin Fuller’sin mainio Imperial Stout ja pullopuolelle tösäytettiin kasa Hiisiä tiskiin. Toivottavasti trendi on nouseva.

Hiisin juipit olivat käyneet myös loppuviikosta Mastokaupungissa kertomassa tuotteistaan, mutta itse olin muualla...

Share

Ant Farm: Makeanhimokas maisteluilta

Ladataan...
Bönthor Bönthöö bönthöö

Pitkästä aikaa hieman laajempaa kaupallisten oluiden maistelusessiota tarjolla Ant Farmin klubitalolla. Suuntaviivat oli vedetty BrewDogin uusimpien Abstrakt-sarjalaisten välille, mutta totutusti punainen lanka katosi jo heti kättelyssä. Itsekin jouduin katoamaan ennen aikojani muihin velvoitteisiin, mutta kyllä sitä parissa tunnissakin ehti maistamaan yhtä sun toista.

...

Share

Kukanekon tupaantuliaiset – Lahtikko-zinen jälleenmyyjän uudet kujeet

Ladataan...

Lahtikko-zinen uskollinen jälleenmyyjä, Kukaneko, palvelee 01.05.2017 lähtien osoitteessa Rautatienkatu 3, Lahti. Torven kulmalla siis.

 

Aukiolot: ma-pe 10-18 | la 10-15

http://kukaneko.fi/

https://www.facebook.com/kukanekoshop/

...

Share

Epiphany Desolation Roihuvuori

Ladataan...

'Nuff said?

Toisin kuin Sirpa Ojala yllä, niin itse olen ollut vain noin yksitoista vuotta Uskossa. Viime vuoden alkupuoliskolta asti on nyt pidetty keikkataukoa ja muutenkin melko aneeminen etenemistahti ollut yhtyeellä edellisten julkaisujen jälkeen – se pitäisi tosin sludgebändin kohdalla olla enemmän sääntö,...

Share

Oulu – Juhlat

Ladataan...
Bönthor Bönthöö bönthöö

Kun matkan pölyt oli karistettu kurkusta imperiaalisen balttiportterin sekä rapsakan pilssin keinoin, oli aika kaunistautua, laittaa tanssikengät jalkaan, ottaa seuralainen kainaloon ja suunnata Pohjolan yöhön. Tai iltahan se vasta tuossa vaiheessa oli, kun käppäilimme tuttuja ja tuntemattomia kinttupolkuja kohti Torikatua.

Rooster. Pub Rooster tai Roosterin Kellari, en tiedä kumpi on virallinen muoto, mutta silti paikan nimi...

Share

Malmgård Barley Wine

Ladataan...
Bönthor Bönthöö bönthöö

Viime vuonna tämä Malmgårdin Barley Wine tuli puskista ja veti matot alta ilmestyessään osana Alkon vuosittaista pienpanimokattausta. Minä ja monet muut hehkuttivat olutta Suomen parhaimmaksi ja muutenkin superlatiivit lensivät syljen mukana lasista toiseen. Kun kaikki oli ohi ja hyllyt tyhjenneet, olutharrastajan mielen valtasi kaamos: Saanko maistaa tuota ohranektaria enää koskaan? 

...

Share

Lauantaina bailataan vaan

Ladataan...
Bönthor Bönthöö bönthöö

Vanha ystäväni, kutsutaan häntä nyt vaikka Hölmiksi, täytti viime viikolla kolmekymmentä - onnea vielä kerran. Vaikkei mitään paardeja pitänytkään alun perin olla, niin neiti päätti lopulta kuitenkin pyöräyttää pusakkansa ympäri ja järjestää kunnon ilkamat Malski Areenalla (paikka, jonka näen avatessani sälekaihtimet). Heräsin...

Share

Dorkaa ja karmeeta – Varastojen tyhjennys

Ladataan...
Bönthor Bönthöö bönthöö

Otsikkohan tuon jo kertoo, eli tämänkertainen Dorkaa ja karmeeta -raati keskittyy lähinnä varastojen aarteisiin ja hieman myös murheisiin. Mitään tyylillistä linjaa ei ollut, vaan isännät sekä vieraat kaivoivat kellareistaan pötyä pöytään; ääneen pääsivät niin belgit, barleywinet, sourit kuin kotioluetkin. ”Pitäkää kiinni pienistä pippeleistä ja roikkuvista tisseistä, se on menoa nyt”.

Blue Mountain Blitzen | Belgian Ale | 7%...

Share

Perjantaina juostiin… yössä

Ladataan...
Bönthor Bönthöö bönthöö

Tiedättekö sen tunteen, kun on tarkoitus pitää rauhallinen koti-ilta lukemisen ja hyvän ruoan merkeissä, mutta yksi asia johtaa toiseen ja yhtäkkiä havahtuu Oldin nurkkapöydästä puolenyön aikaan jonkun avohoitopotilaan väkivaltakohtaukseen. Minä tiedän, sitä käy nimittäin yllättävänkin usein. Eihän siinä voi oikeastaan muuta sitten sanoa, kuin että "nyt kävi taas näin".

...

Share

Pages