MUUTOKSIA MAKUUHUONEESSA

Ladataan...
Myjuw MYJUW

Mieheni on melkein ensimmäisestä talossamme vietetystä yöstä lähtien valittanut, että ei tykkää nukkua lattian rajassa ja vino katto melkein päässä kiinni ahdistaa häntä. Koska halusin, että vinon katon alle jäänyt tila makuuhuoneessamme käytettäsiin hyväksi, sijoitimme sänkymme sen alle ilman jalkoja. Olin jo tovin miehen valitusta kuunnellessani alkanut salaa suunnitella muutosta makkariimme. Tänään miehen ollessa salilla, ryhdyimme Pojun kanssa tuumasta toimeen. Sänky sai...

Pallukka

Ladataan...

Sieläpä nyt sitten katossa möllötteleepi, uusi riisipaperivarjostin nimittäin. Pari vuotta takaperin oisin sanonut ihan hirveeksi, nyt en enää. Saan muutta mieltäni, olen nainen. Näyttää kuvassa vähän suurelta. Kummaan paikkaan ovat nuo lampunroikottimet täällä pistäneet.

There it is, new rice paper light I mean. Few years ago I would've said it's horrible but...

Ois parempaaki tekemistä

Ladataan...

Tämä on taas yks niitä päiviä, kun tekee ihan mitä vaan muuta, kun sitä mitä pitäis tehdä. Ajatus ois vihdoin viimein siis maalata se työpöytä, mutta huomaan napsivani kuvia makkarista.
Bongaako joku kuvasta meidän uutta väliaikaista asukasta??

This is one of those days when you do everything else that you are supposed to do. I was planning to paint my...

Harmaata

Ladataan...

Äipän makuuhuone vielä keskeneräisenä. Tuosta seinästä tuli yllättäen tosi kiva, enkä ota siitä kunniaa itselleni, kun äiti sen on yksin siihen töhöstänyt. Meidän...

vikatikki

Ladataan...

Minä, joka mietin yleensä ostokset loppuun asti, tein hutiostoksen. Ei tuo printti nyt vaan lämmittänyt enää kotona. Vai mitä raati on mieltä? Pitäiskö siitä hankkiutua eroon vai säästää?

I made slapdash purchase. When I brought the print home I didn't like it...

Lakanoissa

Ladataan...

Eivät ole turhaan monet bloggaajat kehuneet näitä H&M Homen lakanoita. Ensimmäisen yön jälkeen mietin, että miksi ihmeessä oon venyttänyt niiden ostoa ihan luvattoman kauan??

Many bloggers have...

Pages