WOL, Englanti

Ladataan...

Mr. London

Löytöpaikka: yökerho Berliinissä

Tutkimusaika: 5 h 57 min

Tutkimustapa: koreografinen sekä fyysinen

Tuloksellisuus: Englannin kielen sanavaraston laajeneminen, wifi = wiffy. Kuulostaa mielestäni villakoiralta. ”Come here, Wiffy!” tai tarvittaessa kääntyy myös pikkutuhmuuteen ”Would you like to share your very strong wiffy..?”

...

Share

Lomahaaveilua - mikä on sun suosikkikohde?

Ladataan...
Noorasisko Smthng Good

Jaiks! Loma on täällä ihan pian ja mulla ei ole suunnitelmia. Mut hei. Sehän on juuri kivaa. Voin vielä tehdä mitä ikinä haluan. Voin matkustaa lämpimään tai jäädä lämpimään, jos sääjumalat sen suovat. Voin herätä joka aamu tietämättä mitä päivä tuo tullessaan. Apua: entä jos herään joka aamu enkä tiedä mitä päivä tuo tullessaan? Jep. Mä en oikein osaa olla suunnittelematta lomajuttuja ennakkoon. Treenasin tätä jo viime kesänä ja päädyin Lontooseen ystävän luo. Toisaalta olin myös pari...

Share

Ajattelin Berliinissä

Ladataan...

 

Lähdin Berliiniin vähän ristiriitaisin tuntein.

Se ei ole kaunis kaupunki. Siellä ei ole mitään kuvattavaa. Se on valtava. Siellä ei voi kävellä paikasta toiseen.

Niin sanoivat ystäväni. 

Ja sitten nuo samat ihmiset sanoivat:

Se on ihana. Siellä on mahtavia aamiaisbrunsseja. Julkisilla on tosi helppo liikkua. Siellä on halpaa....

Share

Where the magic happens

Ladataan...

 

Toivon aika usein, että pärjäisin lyhemmillä yöunilla. Mitä kaikkea saisinkaan aikaan, jos nukkuisin kuusi tuntia yössä kahdeksan sijaan. 14 ekstratuntia joka viikkoon, siinähän kirjoittaisi vaikka kirjan, ajattelen – ja kömmin kymmenen jälkeen sänkyyn nukkumaan ne kahdeksan.

Kehoni ei vain toimi kunnolla vähemmällä, ja se on harmillista. Olen ollut...

Share

MATKAVINKKI: Berliinin parhaat kirjakaupat

Ladataan...
Vinkkipankkiiri Vinkkipankki

Aijai! Tulipa sitä taas oltua Berliinissä! Kaupunki on niin eläväinen, että vaikka reissu taisi olla minulle seitsemäs, niin vielä riitti ihmeteltävää. Tällä viikonloppumatkalla omistin yhden päivän täysin kirjoille ja shoppasin ties mitä ihanuuksia. Berliinissä on älyttömän hyvät valikoimat etenkin taidekirjoissa ja super kauniita visuaalisia lehtiä ei tarvitse...

Share

Helsinki-Vantaalta moi!

Ladataan...
Anksa Tuottaja-Anttila

Berliinin lento laskeutui juuri. Edessä pikavisiitti Suomeen ennen torstain lähtöä Kiinaan. Kolme päivää: ystäväpäivä, perhepäivä ja lähtöpäivä.

Kaksi viikkoa poissa ja sitä jo kaipasi asioita Suomesta. Hassua. Ehkä ennakoin suurempaa kaipuuta, kun pitkä matka vasta edessä.

...

Share

Lollapalooza Berlin / Tuottaja pohtii

Ladataan...
Anksa Tuottaja-Anttila

Viimeiset päivät Berliinissä ovat kuluneet rauhallisesti. Olen nukkunut pitkään ja pohtinut päiväunien riittävyyttä. Tälläistä levon määrää olen kaivannut jo keväästä. Nyt Neuköllnissä näppäimistön äärellä ja lisää ajatuksia Lollapaloozasta!

Muutama fakta:

- Ensimmäinen Lollapalooza järjestettiin Yhdysvalloissa...

Share

Lollapalooza Berlin / parhaat hetket

Ladataan...
Anksa Tuottaja-Anttila

Arki Berliinissä on koittanut, mutta ajatukset ovat pitkälti vielä Lollapaloozassa kiinni.

Ai mitä tapahtui kahden festivaalipäivän aikana? Drinkkibaarit tulivat tutuksi, nauroimme loputtomasti oman jengin vitseille, teimme kaikille lettejä, jonotimme kultatatuointeja, ihailimme syyskuun aurinkoisia päiviä ja katsoimme paljon keikkoja.

Ensimmäiseksi kirjoitan festarin parhaista hetkistä. Niistä hetkistä...

Share

Ich bin ein Berliner!

Ladataan...
Anksa Tuottaja-Anttila

Kyllä vain - seuraavat kaksi viikkoa Berliinissä!

Ensimmäinen lähtö tapahtui hieman vaivihkaa. Nimittäin, en lähtenytkään yksin! Lähdimme eilen koko Ruisrockin toimiston kanssa yllätysretkelle Berliiniin Lollapalooza-festivaalille. Muutama meistä tiesi kohteesta, minä mukaan lukien, mutta muiden ohjeistus oli varata kalenterista seuraavat neljä päivää ja pakata mukaan voimassa oleva passi. Tuntui mahdottomalta...

Share

Berliini: tuoreita reissuvinkkejä

Ladataan...
MinnaM Perliininmunkki

Tuoreet terveiset Berliinistä! 

Vietin heinäkuun viimeisen viikon Särön residenssissä Weddingissä, samassa osoitteessa kuin kesällä 2012. Kulmakunnat eivät olleet juurikaan muuttuneet, tosin jouduin viettämään pienen hiljaisen hetken huomatessani legendaarisen Noitabaarin  (Hexeninsel) kaikkine...

Share

Pages