Taaperon kanssa käsimatkatavaroilla Berliinissä

Ladataan...
chaura Misplaced

Teimme menneellä viikolla matkan Berliiniin "sukulaisia" tapaamaan. Tapasimme toisemme aikanaan siellä, ja miehen au pair -perheestä tuli meille niin läheinen, että olemme vierailleet heillä usein sen jälkeenkin. 

Rahatilanne ei oikeastaan olisi varsinaisesti reissua sallinut - meillä on kyllä varaa, mutta säästöjä poltellaan joka kuukausi vielä muutenkin siihen saakka, että palaan töihin. Löysimme kuitenkin halpalentoyhtiön säästöliput, ja tuttujen luona majailu ei maksa, joten...

Share

Vinkki ikuiselle häämatkalle

Ladataan...

 

 

Nyt jaellaan niitä vinkkejä, joten kaikki kuulolle! Tällä pienellä jutulla, koko elämä on yhtä häämatkaa.

Meidän kohdalla elämä tarkoittaa viimeistä kahta vuotta, mutta on sekin enemmän, kuin viikon häämatka. Ensin kuitenkin pari sanaa meidän kiiltokuvamaisen ihanasta...

Share

WOL, Englanti

Ladataan...

Mr. London

Löytöpaikka: yökerho Berliinissä

Tutkimusaika: 5 h 57 min

Tutkimustapa: koreografinen sekä fyysinen

Tuloksellisuus: Englannin kielen sanavaraston laajeneminen, wifi = wiffy. Kuulostaa mielestäni villakoiralta. ”Come here, Wiffy!” tai tarvittaessa kääntyy myös pikkutuhmuuteen ”Would you like to share your very strong wiffy..?”

...

Share

Lomahaaveilua - mikä on sun suosikkikohde?

Ladataan...
Noorasisko Smthng Good

Jaiks! Loma on täällä ihan pian ja mulla ei ole suunnitelmia. Mut hei. Sehän on juuri kivaa. Voin vielä tehdä mitä ikinä haluan. Voin matkustaa lämpimään tai jäädä lämpimään, jos sääjumalat sen suovat. Voin herätä joka aamu tietämättä mitä päivä tuo tullessaan. Apua: entä jos herään joka aamu enkä tiedä mitä päivä tuo tullessaan? Jep. Mä en oikein osaa olla suunnittelematta lomajuttuja ennakkoon. Treenasin tätä jo viime kesänä ja päädyin Lontooseen ystävän luo. Toisaalta olin myös pari...

Share

Ajattelin Berliinissä

Ladataan...

 

Lähdin Berliiniin vähän ristiriitaisin tuntein.

Se ei ole kaunis kaupunki. Siellä ei ole mitään kuvattavaa. Se on valtava. Siellä ei voi kävellä paikasta toiseen.

Niin sanoivat ystäväni. 

Ja sitten nuo samat ihmiset sanoivat:

Se on ihana. Siellä on mahtavia aamiaisbrunsseja. Julkisilla on tosi helppo liikkua. Siellä on halpaa....

Share

Where the magic happens

Ladataan...

 

Toivon aika usein, että pärjäisin lyhemmillä yöunilla. Mitä kaikkea saisinkaan aikaan, jos nukkuisin kuusi tuntia yössä kahdeksan sijaan. 14 ekstratuntia joka viikkoon, siinähän kirjoittaisi vaikka kirjan, ajattelen – ja kömmin kymmenen jälkeen sänkyyn nukkumaan ne kahdeksan.

Kehoni ei vain toimi kunnolla vähemmällä, ja se on harmillista. Olen ollut...

Share

MATKAVINKKI: Berliinin parhaat kirjakaupat

Ladataan...
Vinkkipankkiiri Vinkkipankki

Aijai! Tulipa sitä taas oltua Berliinissä! Kaupunki on niin eläväinen, että vaikka reissu taisi olla minulle seitsemäs, niin vielä riitti ihmeteltävää. Tällä viikonloppumatkalla omistin yhden päivän täysin kirjoille ja shoppasin ties mitä ihanuuksia. Berliinissä on älyttömän hyvät valikoimat etenkin taidekirjoissa ja super kauniita visuaalisia lehtiä ei tarvitse...

Share

Helsinki-Vantaalta moi!

Ladataan...
Anksa Tuottaja-Anttila

Berliinin lento laskeutui juuri. Edessä pikavisiitti Suomeen ennen torstain lähtöä Kiinaan. Kolme päivää: ystäväpäivä, perhepäivä ja lähtöpäivä.

Kaksi viikkoa poissa ja sitä jo kaipasi asioita Suomesta. Hassua. Ehkä ennakoin suurempaa kaipuuta, kun pitkä matka vasta edessä.

...

Share

Lollapalooza Berlin / Tuottaja pohtii

Ladataan...
Anksa Tuottaja-Anttila

Viimeiset päivät Berliinissä ovat kuluneet rauhallisesti. Olen nukkunut pitkään ja pohtinut päiväunien riittävyyttä. Tälläistä levon määrää olen kaivannut jo keväästä. Nyt Neuköllnissä näppäimistön äärellä ja lisää ajatuksia Lollapaloozasta!

Muutama fakta:

- Ensimmäinen Lollapalooza järjestettiin Yhdysvalloissa...

Share

Lollapalooza Berlin / parhaat hetket

Ladataan...
Anksa Tuottaja-Anttila

Arki Berliinissä on koittanut, mutta ajatukset ovat pitkälti vielä Lollapaloozassa kiinni.

Ai mitä tapahtui kahden festivaalipäivän aikana? Drinkkibaarit tulivat tutuksi, nauroimme loputtomasti oman jengin vitseille, teimme kaikille lettejä, jonotimme kultatatuointeja, ihailimme syyskuun aurinkoisia päiviä ja katsoimme paljon keikkoja.

Ensimmäiseksi kirjoitan festarin parhaista hetkistä. Niistä hetkistä...

Share

Pages