Otat kuvia = et osaa nauttia hetkestä?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Yksi yleisin väite johon nykymaailmassa törmään on se, että kuvienottajat eivät osaa nauttia hetkestä. Että ikään kuin kuvien ottaminen on läsnäolon vastakohta ja että silloin ei voi samanaikaisesti nauttia tilanteesta. Mitä roskapuhetta, sanon minä.

Teknologia - älypuhelimet, musiikin kuunteleminen, snäppääminen - toki vie huomiomme tästä...

Share

Millaista elämä olisi ilman blogia?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Tässä kuussa tulee neljä (!) vuotta täyteen blogin perustamisesta. Välillä on ollut hiljaisia kausia ja välillä päiviä, kun postauksia on tullut useampia ulos. Välillä ollaan esitelty päivän asuja, välillä itketty suruja ja jaettu iloja. On ollut yksi blogimuutto toiseen portaaliin, yksi paluumuutto takaisin Lilyyn, tuhansia kommentteja (joista vain muutama ilkeä),...

Share

6 x kauniimmat blogikuvat

Ladataan...
josha P.S. Never Stop Smiling

Monille pidempään blogia kirjoittaneille ja etenkin visuaaliseen ilmeeseen panostaville on itsestäänselvää, kuinka valokuvista saa mahdollisimman kauniita ja silmää miellyttäviä. Aloittelevalle bloggaajalle nämä asiat voivat kuitenkin tuntua hämmentäviltä ja jopa haastavilta. Blogitarjontaa on tänä päivänä niin valtavasti, ja monista blogeista löytyy niin laadukkaita kuvia, että voi tuntua haastavalta pitää oman blogin tasoa tarpeeksi korkealla.

Kauniisiin ja onnistuneisiin valokuviin...

Share

Blogi menee inspiraatiotauolle

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Hei rakkaat lukijat. Päätin tänä aamuna, että vietän pari viikkoa blogitonta lomaa. Ajatuksena on miettiä, kuvata, harjoitella kuvankäsittelyä ja luonnostella paljon - tai vaihtoehtoisesti vain olla ajattelematta koko kirjoittamista ja lataa sitä kautta omia akkuja. Sen näkee...

Share

Ovatko blogit "menneen talven lumia"?

Ladataan...

Eräs tuttavani kertoi, että hän haluaisi perustaa blogin, mutta se ei kannata, koska blogit ovat hänen mielestään jo niin menneen talven lumia. Tämä oli mielestäni erittäin mielenkiintoinen näkökulma ja vaikka keskustelustamme on kulunut jo hyvä tovi, ovat hänen sanansa pyörineet päässäni siitä lähtien.

Ensimmäinen reaktioni oli tietenkin kieltäminen. Sisälläni joku huusi "eeeeiii!!" ja kovaa. Hetken sulattelun jälkeen ymmärrän kyllä sinänsä ystäväni mielipiteen pointin. Sosiaalinen...

Share

Pikagallup: Onko koolla väliä?

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Nyt kuules ihan mielipidekysymys. Kun olen miettinyt sellaista asiaa, että pitäisikö blogini kuville antaa enemmän tilaa. Muutin nyt kokeen vuoksi sisältöpalstan leveyttä huomattavasti leveämmäksi kuin aiemmin ja ajattelin kysyä, että mitä pidät. Kysymys liikuttaa lähinnä niitä, jotka lukeva blogia tietokoneella.

Kuvat...

Share

Miksi miehet dissaavat bloggaajia?

Ladataan...
saarah visual diary

 

Ystäväni,
blogillaan eli itse tyhjästä luomallaan brändillä ja työllään itsensä elättävä, yli kolmevitonen nainen,
tapasi vieraan miehen, joka oli kotoisin hänen kotimaastaan, Amerikasta.

Mitä teet työksesi, tuli kysymys salamannopeasti heti nimen jälkeen (Vihaan vähän tätä tapaa, joka on erityisen ominainen meille suomalaisille myös).

Kirjoitan blogia, ystäväni vastasi.

...
Share

PÄIJÄT-HÄMEEN BLOGGAAJAT ILMOITTAUTUKAA!

Ladataan...
josha P.S. Never Stop Smiling

Tuntuuko susta välillä, että haluaisit keskustella bloggaamisesta, valokuvaamisesta, kirjoittamisesta tai jostain muusta blogeihin liittyvästä jonkun kanssa, mutta poikaystävä/ystävät/äiti ei enää jaksa kuunnella?

Mulla on sulle tärkeää asiaa, jos a) olet bloggaaja ja b) asut Lahdessa tai jossain sen ympäristökunnista. Sun blogin aiheella, blogipohjalla, lukijamäärällä tai muilla yksityiskohdilla ei ole tässä vaiheessa merkitystä. Jos kaipaat jollain tavalla...

Share

Saanen muistuttaa toisesta (musiikki)blogistani

Ladataan...
Räyhälä Räyhälä

En tiedä onko kukaan huomannut, mutta pidän myös toista blogia, joka on elellyt vuoden päivät hiljaisemmalla volyymilla. Mietin että miksi edes pidän kahta blogia, mutta toisaalta; en oikein tiedä miten sulauttaisin toisen blogini osaksi tätä sekavahkoa ajatusteni ja fiilisteni kaatopaikkaa, kun toisella on niin selkeä aihepiiri ja toisella ei. 

Kyllä, kyseessä on edelleen ...

Share

Aidomman bloggaamisen vallankumous

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Yksi kuluneiden kuukausien tärkeimmistä tavoitteistani on ollut tuottaa aidompaa materiaalia blogiin. Olen luonteeltani iloinen ja haluan tietoisesti keskittyä hyvään, sekä tietysti toivon, että lukijat lähtevät blogista inspiroituneena. Inspiroida voi silti monella tavalla, vaikka totuudella.

...

Share

Pages