Ilmiannettu

Ladataan...
Niina Maria V. une petite life

Eilen illalla olin palaamassa työmatkalta kotiin. Selaisin aikani kuluksi Instagramia. Sydämeni heitti puolivoltin, kun huomasin tutun bloggaajan päivityksen: Lilyn toimitus on valinnut uudet suositellut blogit! Noniin, nyt se on ratkennut. Arvoin hetken, käynkö katsomassa ketkä onnekkaat ovat saaneet "Suosittelemme"-leiman, kärsinkö karvaan pettymyksen heti vai kohta. Päätin, että heti.

En...

Share

Heippa Lily!

Ladataan...
Räyhälä Räyhälä

Blogini Lilyssä täyttäisi muutaman päivän kuluttua kolme vuotta. Uhmaiässähän tässä ollaan, joten vailla sen kummempia seremonioita, lausun minäkin jäähyväiset. Kiitos menneestä, tämä on ollut parhaimmillaan aivan uskomattoman voimaannuttava, ihana ja tärkeä yhteisö, mutta paikkani ei ole ollut täällä enää hetkeen.

 

Bloggaamista jatkan toki tietysti ihan vain...

Share

Ajatuksia bloggaamisesta

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Olen lähiaikoina jutellut ystävieni kanssa paljon bloggaamisesta. Aloinkin itsekseni pohtia miten bloggaaminen on vaikuttanut elämääni.

Perustin blogin keväällä, reilu puoli vuotta sitten. Sitä ennen blogimaailma oli minulle suhteellisen vieras. Olin lueskellut ainoastaan muutamia blogeja epäsäännöllisen säännöllisesti. Ihastelin...

Share

En suostu syyllistymään (bloggaamisesta)

Ladataan...

Meinasin aloittaa postauksen selittelemällä. Pyytelemällä anteeksi. Sitä, etten ole tällä viikolla kauheasti kirjoitellut, koska olen aloittanut uuden työn ja siinä on ollut opettelemista. Muutenkin on ollut vähän kiirettä. Mutta sitten päätin, että en kyllä varmasti ala syyllistymään! Voisin pyytää anteeksi sitä, että olen ollut kiireinen enkä ole päivittänyt tällä viikolla blogia kuin "vasta" kerran, mutta en kyllä suostu siihen. Elämässä on jo ihan tarpeeksi...

Share

Blogin suosituimmat postaukset x 6

Ladataan...
josha P.S. Never Stop Smiling

Ajattelin, että tässä kuun vaihteessa ja oman sivuston julkaisun alla olisi hyvä aika kerrata vähän, mitkä postaukset ovat olleet blogin historian luetuimpia tähän mennessä. Yritän edetä luettelossa kronologisesti, mutta jos se ei onnistu, sitten se ei onnistu :D Alkupään postaukset löytyvät Bloggerista ja uudemmat täältä Lilysta. Huomisesta lähtien kaikki ovat nähtävillä yhdessä ja samassa paikassa eli www.psneverstopsmiling.com...

Share

Itsekriittisyydestä

Ladataan...
Nettanen Destination: Happiness

Aina välillä se iskee. Ajatus siitä, onko tässä mitään järkeä. Kirjoittaa omia horinoitaan ja laittaa ne nettiin kaiken kansan nähtäville. Kirjoittaa aika henkilökohtaisiakin juttuja, joita joku voisi käyttää aseena mua vastaan. Ottaa kuvia, vaikka en oikeastaan osaa. Laittaa nekin nettiin, vaikka ne voisivat olla paljon kauniimpia ja vähemmän suttuisia. Mikä mä muka luulen olevani? Miksi mä edes luulen, että ketään kiinnostaisi lukea just mun juttujani?

...

Share

Miksi sä bloggaat?

Ladataan...
josha P.S. Never Stop Smiling

Mä oon sinänsä melko onnekas, että mun lähipiiristä ei ole koskaan kuulunut lauseita kuten "Miksi sä jotain blogia kirjoitat? Sehän on noloa.". Tiedän nimittäin tapauksia, joissa ihminen joutuu peittelemään ja salailemaan blogiaan, koska ympärillä olevat ihmiset eivät hyväksy/ymmärrä sitä. Se on harmi. Mun mielestä jokaisella on yhtäläinen oikeus kirjoittaa ajatuksiaan internetin ihmeelliseen maailmaan, eikä siitä pitäisi tehdä mitään ongelmaa.

 

...

Share

Paluu juurille + blogin uusi osoite

Ladataan...
josha P.S. Never Stop Smiling

Huomenta! Oletteko samaa mieltä että onneksi on perjantai? Toivottavasti viikonloppunakin saadaan nauttia tästä valoilmiöstä, joka on välillä ilahduttanut tällä viikolla. Tämä viikko onkin mennyt mun osalta töissä aamusta iltaan ja vielä varsin flunssaisena, joten en oo päässyt oikein panostamaan blogijuttuihin toivomallani intensiteetillä. Nyt, kun mulla on vähän aikaa, mä haluan kertoa teille pienen salaisuuden liittyen tähän blogiin.

Päätin hetki sitten että P.S. Never Stop Smiling...

Share

Seuraa blogia + viikon postaukset

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Hei murmelit. Olemme heränneet tänään täällä Kosovossa lämpimään aamuun, ja aiomme ottaa kaiken ilon irti poikaystäväni viimeisestä kokonaisesta päivästä ennen kuin hän lentää huomenna takaisin Suomeen. Tulin vain nopeasti päivittelemään, että mistä kaikkialta allekirjoittaneen blogia voi oikein seurata, ja kokosin "oikean" postauksen kirjoittamisen sijaan kuluneen viikon...

Share

Pages