Näissä tavoitteissa olen epäonnistunut

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Blogeissa on yleistä fiilistellä asioita, joita on saavuttanut. Ja se on mahtavaa! Inspiroidun tosi paljon muiden onnistumistarinoista, saan niistä ehkä kaikkein eniten potkua omien unelmieni kanssa.

Välillä olisi kuitenkin ihan lohduttavaa kuulla myös epäonnistumisista ja keskeneräisistä tarinoista. Koska - noh, elämään kuuluu molempia. Ulkopuolelta katsottuna on helppo olettaa...

Share

Tapahtumarikas viikko takana

Ladataan...

Tämä viikko on kiitänyt ohi kuin idän pikajuna. Vaikka kaikki viikot tuntuvat menevän ohi nopeasti, on tämä viikko kyllä ollut ihan erityisen vikkelä. Ehkäpä se johtuu siitä, että tähän viikkoon mahtui todella paljon monenlaista ohjelmaa.

Tällä viikolla mulla oli viimeinen työpäivä ennen uuteen työpaikkaan siirtymistä, joka muuten tapahtuukin heti huomenna. Täällä ollaan vähän jännän äärellä, vaikkakin ehdottomasti hyvillä fiiliksillä siirtymässä uuteen työhön. Lisäksi viikkoon mahtui...

Share

Pallo on teillä - mitä haluaisit lukea?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

No tässä vasta yhtälö johon harvoin törmään elämässäni: on aikaa ja on inspiraatiota mutta ei aiheideoita josta kirjoittaa. Aina välillä havahdun siihen että mä oon tosiaan kirjoittanut blogia kohta viisi vuotta ja vähintäänkin kaikki on sanottu ja kirjoitettu. Viidesti.

...

Share

9 + 1 ikivihreää postausta

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Tässä neljän ja puolen vuoden (härregyyd!) bloggaamisen aikana olen kirjoittanut yhden jos toisenkin ns. "ikivihreän" postauksen. Ikivihreällä tarkoitan sellaista postausta, johon ihmiset palaavat päivittäin vaikka teksti itse olisikin ikivanha. En oikein keksi näille postauksille mitään muuta yhteistä kuin hyvä otsikointi, ja tietysti se, että teemaltaan ne ovat sellaisia, että ihmiset googlettelevat näitä asioita paljon.

Tässä siis lista blogin yhdeksästä plus yhdestä...

Share

Inhottavien askareiden päivä

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Tiistai.

Kuinkakohan monta kertaa olen kirjoittanut blogiin etten varsinaisesti rakasta tiistaita? Vikahan ei oikeasti ole viikonpäivässä vaan siinä että keskityn sunnuntai-iltana suunnittelemaan aina mitä siisteimmän maanantain, jolloin tiistaille jää kaikki inhokkiasiat. Olen siis anteeksipyynnön velkaa tiistaille, ei tiistai minulle.

...

Share

Tuuletuksia-blogin esittely

Ladataan...
Jantunen Tuuletuksia

Miksi Tuuletuksia-blogi?

 

Blogissamme tuuletetaan ajatusten täytteistä päätä, järisyttävän ison remontin tarpeessa olevaa taloa, 

onnistumisia 

ja hyvän bongaamisia.

 

Täällä blogin takana talomme odottaa kuntotutkimusten valmistumista ja tietoa tulevasta. 

Tuleeko remontti? Puretaanko talo?...

Share

Kiire tappaa luovuuden

Ladataan...

Mä olen jo pitkään halunnut kirjoittaa blogiin jotain vähän pohdiskelevampaa tekstiä, mutta pakko myöntää - en ole oikein saanut itsestäni mitään irti. Mieleen on kyllä tullut monia postausaiheita ja -ideoita, ja olenkin niitä kirjoittanut itselleni ylös. Mutta jotenkin en kuitenkaan ole tavoittanut sellaista fiilistä, että istuisin alas ja alkaisin niistä kirjoittamaan rauhassa ja pitkän kaavan kautta, vaikka rakastankin sitä tunnetta, kun teksti alkaa viedä mukanaan ja olen itse vain jokin...

Share

Blogi menee tauolle

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Olen viidettä viikkoa reissussa. Neljä viikkoa Australiassa ja nyt pari viikkoa menevät Turkissa. Kyse on ollut lomareissusta jossa töitä on tullut tehtyä parista kolmeen tuntiin päivässä, ja vaikka se on lomasuorituksena ihan ok, kaikki tietää että parissa kolmessa tunnissa ei saa tehtyä kahdeksan tunnin työt.

Olen stressannut blogia...

Share

Pages