Oma blogi. Vihdoin!

Ladataan...
Tosca Tosca^2

Tässä se on. Mun oma blogini! Kuukausien suunnittelujen ja pähkäilyjen jälkeen sain rohkeutta aloittaa. Blogipestini Lapin yliopistossa loppuu tässä kuussa, joten tuntui myös luonnolliselta lähteä jatkamaan bloggailua samoilla vauhdeilla. Tervetuloa siis kaikki ihanat vanhat ja uudet lukijani.

Tosca^2 on blogi, jota kirjoittaa toista tutkintoaan opiskeleva kaksosten äiti....

Ammattikoulusta Putoaja

Ladataan...
tiptopnippanappa Exlibris

Lyhyestä virsi kaunis…

Lopetin opiskelut taas kesken.

Syy on aina ollut sama. Raha. En pystynyt keskittymään mihinkään, kun murehdin koko ajan kaikkea muuta. Olin hermostunut, surullinen ja minulla oli väärä mieliala päällä. Monet varmaan ihmettelevät, että miksi ylipäänsä menin takaisin ammattikouluun? Halusin nopeassa ajassa uuden tutkinnon, jonka olisin voinut myöhemmin korottaa ammattikorkeakoulussa korkeakoulututkinnoksi. Tämä...

Tästä syystä kirjoitan nimimerkin takaa

Ladataan...
Juureton Juureton

Kun aloitin kirjoittamaan blogia, oli selvää, että kirjoittaisin nimimerkin takaa. Jos haluaisin blogistani ammattimaisen ja jopa työllistävän, fiksuinta olisi ollut tietysti brändätä blogini ja sitä kautta itseni, kuten kaikki kärkipään bloggarit ovat tehneet. 

En kuitenkaan tehnyt niin. Teen tätä tosissani, mutta aloitin blogin kirjoittamisen, koska...

"Blogihyväntekeväisyydellä" ja feikkaamalla rikkaaksi?

Ladataan...
Juureton Juureton

Sattuipa eilen. Klikkasin itseni naapurimaamme yhden suosituimman bloggarin sivuille. No names, mutta hänen joka matkustelee ex freestyle-laskija/vloggaaja poikaystävänsä kanssa maailmalla, asuu Monacossa ja osti juuri huvilan Marbellasta. 

Blogissaan nainen hehkutti, kuinka voi vihdoin paljastaa lukijoilleen pitkään pimittämänsä salaisuuuden (te...

This is the end and the beginning

Ladataan...
LTL-Anna Loving These Looks

Kuten varmaan kaikki jotka edes vähän blogia  ovat seuranneet ovat huomanneet niin tekohengityksellä on Loving These Looks porskuttanut viimeiset pari vuotta. Totuus on että minulla ei ole aikaa seurata muotia samalla tavoin kuin ennen ja aikaa vaadittaisiin paljon jos haluaisi edes jotain tasoa ylläpitää.

Loving These Looks on profiloitunut aika puhtaasti muotiblogiksi. Vaikka muoti edelleen on lähellä sydäntä on elämässäni paljon muita intressejä joille olen jo vuosia suunnitellut...

Pages