KIITOS!

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

 

Vilkaisin eilen illalla nopeasti Lilyn etusivua luonnosten kirjoittelun ohessa ja hämmennyin, kun "lue nämä" -kohdassa näkyi oma naama. Ajattelin, että siinä on joku virhe. Avasin jutun ja tajusin, että kyllä se naama oli siinä tarkoituksella! 

 

Blogini pääsi suositeltujen blogien joukkoon ja sai...

Share

Päivä Luonnonkaunis-messuilla

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

 

Lauantai oli mielenkiintoinen ja antoisa, mutta toisaalta pitkä ja raskas päivä. Lähdimme aamulla klo 8.10 bussilla Kauneuskeskus Kolibrin kosmetologin kanssa Porista Helsinkiin suuntana Luonnonkaunis-messut. Matka meni yllättävän nopeasti ja...

Share

Instagram -kuvia blogiajalta

Ladataan...

Monilla blogeilla on Instagram -sivut, jotka on pyhitetty kokonaan blogille. Itse en kuitenkaan näihin ihmisiin kuulu, vaan blogini sivupalkkiinkin yhdistetty Instagram-tili on minun henkilökohtainen tilini, joka on ollut olemassa jo kauan ennen tämän blogin perustamista. Jaan siellä blogijuttujen lisäksi myös paljon muita kuvia ja ajatuksia, välillä avomiehenikin postailee sinne mitä sattuu. Instagramini ei siis todellakaan ole näin "asiallinen" kuin tämä blogi, vaan joukossa on...

Share

Luonnonkaunis 2018 -messut

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Tänään käynnistyy yksi kevään odotetuimmista tapahtumista eli kaksipäiväiset Luonnonkaunis-messut Helsingin Suvilahdessa! 

PRO Luonnonkosmetiikka ry:n organisoimaan tapahtumaan hyväksytään mukaan vain aidot, sertifioidut ja suomalaisten riippumattomien asiantuntijoiden tarkastamat luonnonkosmetiikkasarjat. 

Tarkempaa infoa sekä tuotesarjat löydät ...

Share

Inspiration Blog Awards 2018 - näitä äänestin!

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

 

Tänään (9.3) on viimeinen mahdollinen päivä äänestää omia suosikkiblogeja ehdolle tämän vuoden Inspiration Blog Awardseihin!

Kategorioita on 9. Samaa blogia voi ehdottaa useampaan eri kategoriaan.

...
Share

Start with "why"

Ladataan...

Hei Sinä! 

Tervetuloa lukemaan ensimmäistä blogitekstiäni. Ajattelin hieman aluksi avata sitä miksi päätin ruveta kirjoittamaan tätä blogia. Teille, joille businessmaailma on tuttu, on myös varmaankin Simon Sinekin "Golden Circle" ja "Start with why" tuttuja juttuja. Lyhykäisyydessään ne käsittelevät sitä, että ihmiset haluavat...

Share

Ihmiset ovat raadollisia

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Mun oli eilen tarkoitus kirjoittaa Wednesday Wellness -postaus, mutten siihen kuitenkaan kyennyt. Ei silti, aihe ei olisi edes ollut mitenkään ihmeellinen, joten ihan hyvä, ettei tullut väkisin tehtyä. Olin eilen ahdistunut. Tarkoitan sitä lamaannuttavaa ahdistusta, joka kuristaa kurkkua ja aiheuttaa levottomuutta. 

 

Olen vuosikausia kärsinyt yleistyneestä ahdistuneisuushäiriöstä ja posttraumaattisesta stressihäiriöstä. Myös...

Share

5 x 3 asiaa minusta ja elämästäni

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Ystäväni kirsihannele haastoi minut kirjoituksessaan 5x3 hyvää asiaa minussa. Muutin tuota otsikkoa ja jätin sen hyvän siitä pois. Kyllä nämä varmasti ihan hyviä asioita ovat, mutta jätin pienen portin auki muullekin.

Päivässäni: Pitäisikö tähän kirjoittaa asiat juuri tästä päivästä vai ylipäätään päivästä? En tiedä, mutta taidan poimia asioita...

Share

Pages