Life Update

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Viikon tauko vaihtui kahden kuukauden sapatiksi. Niks, naks ja aivot kääntyivät toiselle taajuudelle, jolla ei sosiaalisen median häiriösignaaleja tunneta.

Kesä ja kiireet ottivat totta vie tiukan kuristusotteen edellisen postauksen jälkeen, mutta...

Share

Pikagallup: Onko koolla väliä?

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Nyt kuules ihan mielipidekysymys. Kun olen miettinyt sellaista asiaa, että pitäisikö blogini kuville antaa enemmän tilaa. Muutin nyt kokeen vuoksi sisältöpalstan leveyttä huomattavasti leveämmäksi kuin aiemmin ja ajattelin kysyä, että mitä pidät. Kysymys liikuttaa lähinnä niitä, jotka lukeva blogia tietokoneella.

Kuvat...

Share

7 + 1 Psykologia blogi

Ladataan...

Paljon keskustelua herättäneen postaukseni ”Voiko psykologi pitää blogia?” ansiosta havahduin kuplastani. Olin luullut olevani Suomen ainoa psykologi*, joka pitää muuta kuin puhtaasti psykologi-aiheista blogia (*toim. huom. olen loppuvaiheen opiskelija, en vielä valmistunut psykologi). Olin väärässä. Tässä postauksessa vinkkaan teille muutamia psykologiablogeja, toivottavasti tykkäätte!

...
Share

Summer bucket list 2017

Ladataan...

Summer bucket list, eli lista asioista, joita haluaa kesällä tehdä tai kokea, on tullut vastaan jo monissa blogeissa, joten innostuin siitä itsekin. Nyt kun meidänkin partsilta alkaa näyttää kesäiseltä, taitaa olla juuri oikea aika.

 

- Heitä talviturkki. Hävettää melkein myöntää, että tänä vuonna tämä on jäänyt näinkin myöhäiseksi. Yleensä turkki on tullut heitettyä hyvissä ajoin ennen kesäkauden alkua.

- Hoida ensimmäinen leiripäällikön duuni...

Share

Koska aina välillä pitää uudistua

Ladataan...

 

Minulle tulee säännöllisin välein tarve vähän uudistua: päivittää ulkoasua sisäiseen maailmaani sopivaksi. Niinpä blogilla on uusi ilme, joka on jälleen ystäväni graafikko ja kuvittaja Jonna Koivumäen suunnittelema. Jonna on suunnitellut kaikki edellisetkin bannerit, ja jokainen niistä on sopinut juuri siihen hetkeen. 

Ensin...

Share

Oota minuutti!

Ladataan...
YES Rohkaisua sinulle

Moikka just sulle! Olen niin tavattoman onnellinen, että oot löytänyt tänne! Oota minuutti, ethän lähde vielä!

 

Ihan alkuun haluan kertoa sinulle jotain.

Viikonloppuna istuttiin Kalliossa kivisillä portailla, auringon paahtaessa meitä täysin pilvettömältä taivaalta. Ah! Ensimmäinen sunnuntainen kesäsää ikuisuuten, niin mahtavaa! -Jes! Mukana oli myös uusi tyyppi, niin heitettiin ilmoille hauska sääntö tutustumiskierrokselle. Oma nimi ja kaksi asiaa itsestä. Ei...

Share

Voiko psykologi pitää blogia?

Ladataan...

 

Perinteinen psykologi on neutraali, ehkä jopa täysin hajuton, mauton ja toisaalta hieman mystinen. Hän ei pidä potilaaseen tai asiakkaaseen välttämättä edes katsekontaktia*. Hän palauttaa kaikki asiakkaan kysymykset henkilökohtaisesta elämästään bumerangina takaisin: Miksi sinä...

Share

Blogi muuttaa!

Ladataan...

On aika sanoa hyvästit Lilylle, koska blogilla on uusi osoite! :)

Tervetuloa seuraamaan elämäämme jatkossa Bloggerin kautta eli täältä. Mammalandia-yhteistyö seuraa edelleen mukana. Sivut eivät ole vielä lopulliset ulkoasultaan, mutta ainakin pystyssä ja valmiina uusille tarinoille. Toivottavasti seuraatte mukana! Ja kiitos jo nyt kaikki te lukijat, teitä on jo niin...

Share

Riippuvaisuuteni valkeni minulle bussissa numero 23

Ladataan...
reetatrying Reeta trying

Sarjapelkääjän huhtikuu:

Some

 

Istuuduin bussiin numero 23, vaikka sillä matka olisi pidempi niin ajassa kuin metreissäkin. Oli sellainen opiskelijaelämän parempi päivä: Olin varttia aikaisemmin palauttanut harvinaisen pätevän vastauksen sisältävän tenttipaperin, ja loppupäivä olisi vapautta tai ainakin vapauden illuusiota täynnä. Oli aikaa vähän kiertää.

Astuin bussiin, istuin penkkiin, sain ajatuksen, kaivoin taskustani puhelimen, mutta sen näyttö olikin...

Share

Pages