"Uutta" ja "jännää"

Ladataan...
Marjolaura En valmistu ikinä

Tänään oli huono päivä, joten päätin aloittaa blogin. 

Koska en tiedä muodista mitään, olen parhaimmillaankin vain keskinkertainen leipuri ja koska mielikuvitukseni on auttamattoman mustavalkoinen, päädyin kirjoittamaan aiheista, joista tiedän edes jotain. Kuten opiskelusta, taidehistoriasta, taiteesta ja omasta elämästäni yleensä. Vähän jännittää, mutta samalla luotan siihen, että kaikkien jo olemassaolevien, kiinnostavien ja oivaltavien blogien tulvassa omat hajatukseni...

Kirjavuosi 2012: kaikki arviot, omat ja muiden suosikit

Ladataan...

 

"She is too fond of books, and it has turned her brain." L. M. Alcottin kuuluisa sitaatti taitaisi sopia tällekin kirjapöllölle. Väkertäessäni yhteenvetoa* tämän vuoden kirjakokemuksista olin itsekin hieman hämmästynyt, mitä kaikkea olenkaan lukenut.

Mutta miten hauskaa, rentouttavaa, inspiroivaa, ilahduttavaa, ajatuksia ja...

Karvaturrit + vauva

Ladataan...

Täällä taas kirjottelen päivän kuulumisia, oon huomannu, että nyt kun alotin tän blogin niin mulla on kokoajan kauhee hinku kirjotella ja päivittää tätä (vaikkei olis mitään järkevää asiaa/kirjotettavaa)!! Kaikkein vaikeinta kirjottamisessa on tuo järkevän otsikon keksiminen.. Teksti tulee kuin itsestään, mutta otsikko onkin sitten asia erikseen.

Meidän pieni kaksivuotias töpöhäntä Nipsu kisuli on ottanut urakaksi vallottaa KAIKKI mitä vauvalle...

Kesäloma!

Ladataan...

 

 

Tänään alkoi kauan odotettu, ihana kesäloma! Pidän pienen blogitauonkin, vaikka vähän jopa kauhistuttaa olla piiiiitkästä aikaa ilman blogeja ja tietotekniikkaa. Vaan eiköhän se ole tarpeellista juuri kauhistuttavuutensa vuoksi.;)

Kuvan teltta on...

Kenelle kirjoja ja kirjakritiikkejä kirjoitetaan?

Ladataan...

Törmäsin viikonloppuna kolumniin, joka sai minut hämmentymään perinpohjaisesti. 

Tuula-Liina Varis, kirjailija ja Suomen Kirjailijaliiton puheenjohtaja, kirjoittaa Kansan Uutisten sivuilla tärkeistä asioista, kuten kulttuurikritiikin arvostamisesta ja kirjailijoiden, kriitikoiden sekä freelancer-kirjoittajien usein kehnosta asemasta. Hämmennykseni ei kohdistunut koko kolumniin...

Kirjablogi... AH! Eli mitä hyötyä kirjablogista on?

Ladataan...

Silviisii-palstalla ilmestyi eilen hauska kirjoitus Kirjablogi... äh. Oli kiinnostavaa lukea T-a:n pohdintaa kirjabloggarien elämästä, tai siitä, millaiselta se ei-kirjabloggarista näyttää.

Sellaiselta, ettei bloggarilla ole työtä eikä perhettä. Ja se lukee vain uutuuskirjoja. Se on ehkä yli-ihminen.

Minulla on kirjablogi mutta myös päivätyö, joka ei muuten liity...

Lilyn toimitus etsii hyviä palstoja

Ladataan...

 

Tiedän, ettei tällä palstalla ole ilmestynyt kirja-arviota toviin. Lupaan, että ilmestyy, kunhan a) saan luettua vielä pari sivua eli pääsen loppuun kirjassa, joka saa ajattelemaan, ettei hyvin kirjoitettua kulttuuri-ihmisen elämäkertaa parempaa lukemista olekaan ja b) on vähän enemmän aikaa. Koska huomenna on vapaapäivä, onnistumismahdollisuudet ovat hyvät.

Nyt...

Pages