3 hyvää - kiitollisuushaaste

Ladataan...

Päätin osallistua "3 hyvää" -blogihaasteeseen, koska kiitollisuutta tuntee harvoin - jos koskaan - liikaa. I decided to participate in blog challenge about thankfulness because you can't be too grateful, can you? Read more below!

 

...

Share

Blogihaaste: kolme hyvää

Ladataan...

Pupulandian Jenni eli tuttavallisemmin Pupu-Jenni teki nostalgiset ja heitti minulle blogihaasteen. Tehtävänä on luetella kolme hyvää asiaa itsestä, elämästä ja blogista. Haasteen saatteeksi hän kirjoitti: "Haluaisin kuulla, onnistuuko maailman hauskin nainen, Mua vieläkö lemmit, Kustaa -blogin Tiia, vääntämään tämänkin vitsiksi vai nähdäänkö neitokaisesta kerrankin vakavampi puoli."

Toim. huom. En itse lisännyt tuota maailman...

Share

Ammatin plussat ja miinukset: visuaalisen markkinoinnin vastaava

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Pari viikkoa sitten Julia pyysi lukijoita listaamaan ammattinsa plussat ja miinukset. Tavoitteena oli lisätä todellisuutta eri ammatteihin liitettyihin käsityksiin. Opiskelua tai uran vaihtoa harkitsevien olisi siten helpompi löytää oma juttunsa. Kommenttiboksin tila täyttyi uhkaavasti jo ammatin selityksestä, joten päätin kirjoittaa kokonaan oman postauksen.

...

Share

Kymmenen vuoden Facebook-profiilikuvat

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Mamma rimpuilee -blogin Laura julkaisi Facebook-profiilikuvansa 10 vuoden ajalta, ja minunkin oli pakko mennä kurkistamaan miltä omani näyttää. Vuosien saatossa olen siivonnut kuvia tililtäni, mutta kaivoin ulkoisen kovalevyn muistista kuvat vuosilta 2007 ja 2008. Puuttuneiden kuvien perusteella olen ilmeisesti halunnut deletoida myös vuoden 2012. Muutama huomio tuli myös tehtyä kuvia katsoessa: profiilikuvien vaihtumisella on ollut...

Share

10 (omituista) faktaa minusta

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

  1. En omista hiustenkuivajaa.
  2. En käy koskaan aamuisin suihkussa (johtuen edellisestä seikasta).
  3. Rakastan maksamakkaraa.
  4. Kiusaannun, kun pitää ottaa kengät pois ja tajuan, ettei minulla ole sukkia jalassa, kuten kaikilla muilla normaaleilla ihmisillä...
Share

Määki teen: 9 faktaa

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

1) Minulle oli monia hienoja nimi-ideoita vauvana, mutta kun minut tuotiin laitokselta kotiin, siskoni oli todennut: Saara. Itse halusin kolmevuotiaana tosin liittää nimeeni kolmanneksi nimeksi mielestäni hienoimman nimen ikinä: Mikko. Äiti ei suostunut ja sain raivarin siitä MIKSI MUKA ON TYTTÖJEN JA POIKIEN NIMIÄ? (...

Share

9 faktaa minusta

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Olen niin huono keksimään esimerkkejä asioista, että otin tämän blogeissa kiertävän faktalistauksen todellisena haasteena. Paljastin heti kärkeen ensimmäisen faktan, mutta ei oteta sitä laskuihin. Esimerkkien esittämisen puute on muuten erityisen ärsyttävää työhaastatteluissa, mutta toki myös muutenkin. Eilen Allu yritti yllyttää minua listaamaan kymmenen esimerkkiä suomalaisista ei-kaupallisista räppäreistä ja toistaiseksi olen päässyt viiteen. 

...

Share

#Rakkauspuhetta

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Lilyn Rakkauspuhetta haaste on vasta-aalto netissä vellovan vihapuheen ja negatiivisen kommentoinnin aallokkoon. Valitsin muutaman erityisesti sydäntä lämmittäneen viestin blogin lukijoilta.

 

"Kauniisti ja rohkeasti kirjoitettu. Se, että uskaltaa hyväksyä omat varjotkin aukaisee uusia mahdollisuuksia."

 

"Kiitos, oot upea. Toi sun tarina on tosi...

Share

Aikuisten kaverikirja

Ladataan...
olganäppinen Hetket hennot

Monet ovatkin saattaneet törmätä monissa blogeissa Aikuisten kaverikirja -blogihaasteeseen. Koska mä rakastan kaikkia haasteita, päätin lähteä tähänkin mukaan. Mä tuossa syksyllä kirjoittelin serkkuni kaverikirjaan pitkästä aikaa ja muistelin, kuinka kiva niitä oli aina kavereille koulussa antaa kirjoitettavaksi. Luulin, että niitä ei enää edes käytettäisi, mutta väärässä olin. Suosio on ilmeisesti edelleen suuri alakouluikäisten keskuudessa.

Nimeni on:...

Share

Pages