Minä täällä taas!

Ladataan...

Hei! Kahden viikon mittainen kesälomani ja samalla blogilomani alkaa olla taputeltu, ja nyt palaan lupaamallani postauksella ruotuun blogin suhteen! :)

Lomailumme on ollut epätavallisen lyhyt syksyllä häämöttävän upean hääjuhlinnan takia, mutta olemme...

Share

LOMA.

Ladataan...

Hämmentävässä reippauden puuskassa pesin vihdoinkin parvekkeemme kesähengailukuntoon, pihalla on oikeasti lämmin, ja huomenna alkaa loma-loma-loma! Syksyisten häätouhujen vuoksi lomani on vain kahden viikon mittainen, mutta kyllä sekin tulee tarpeeseen. Voin jo tuntea suussani ne useat lasilliset skumppaa...

Share

Hei, hän elää!

Ladataan...
Laura P... Tyylitietotoimisto

Heipä hei! Ja #longtimenosee!

Tein heinäkuussa pienen katoamistempun. Pahoittelut siitä! Nyt on kuitenkin aika palata langoille, vaikkakaan ei ehkä vielä elokuussa aivan täysipäiväisenä. Mutta siitä lisää myöhemmin. Uskaltaisinko jopa luvata, että tulevana viikonloppuna. Siinäpä itsellenikin pieni tavoite!

Mitä olen sitten blogilomani aikana puuhaillut? Töitä, töitä ja vielä kerran töitä.

Ja niinä...

Share

paluu blogilomalta + muuta

Ladataan...
Essi Juulia kissa vieköön

Elossa ollaan täällä, pitkänpuoleisesta hiljaiselosta huolimatta! Pidin spontaania blogi-, sähköposti- ja facebooklomaa (joka tulikin kyllä tarpeeseen). Ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen ennakkotehtävät pitivät ja tulevat pitämään allekirjoittanutta kiireisenä, mutta koitan laittaa aikaa sivuun blogipostauksia varten :)

Poikien elämä sujuu ennallaan, viime viikolla saimme paketin salaiselta kissaystävältämme NinaMarialta (kiitos!). Paketin sisältö oli oikein mieluinen, siitä...

Share