Uudet luottoaurinkolasit

Ladataan...

Olen kaivannut uusia luottoaurinkolaseja. Vaikka erinäisiä löytyy, eivät ne ehkä ole oikein enää tätä aikaa :) Katsoin Madridista Diorin, Pradan ja Loewen valikoimaa, mutta sopivat löytyivät jälleen Bottega Venetalta. Toki Céline kannattaa pitää etsinnässä myös mielessä, sieltä löytyy usein hyvät vaihtoehdot myös aurinkolaseissa.

...

Share

Bottega Veneta Home

Ladataan...

Bottega Veneta esitteli Milanon huonekalumessuilla entistä laajemman repertuaarin sisustusesineitä ja etenkin huonekaluja. Aiemmin saatavilla on ollut lähinnä tuoksukynttilöitä ja työpöydän koristeita.

Huomaatko muuten kuvassa jotakin erikoista? Tuossa peilin heijastuksessa?

...

Share

Lempituoksupari

Ladataan...

Löysin uudestaan lempituoksuparin unohdetun toisen puoliskon. Bottega Veneta Pour Homme on ollut säännöllisesti käytössä, mutta merkin ensimmäinen tuoksu oli jo unohtunut. Ensimmäinen pullo loppui joskus kesällä ja nyt kevään tullen hankin sen uudestaan tuoksukaappiin. Tuo on kivan kevyt ja erilainen tuoksu, kannatta tuoksuttaa! 

...

Share

Joululahjaksi saatua

Ladataan...

Hyvää uutta vuotta, toivottavasti vuosi 2015 on alkanut hyvin! Ehdin tässä lomapäivinä kuvailemaan joitakin joulupukilta saatuja lahjoja, joten tässä koostetta niistä. Ajattelin olla reipas ja korjata joulukoristeet pois viimeistään loppiaisena, kuten tapana on. Alkaa arki sitten puhtaalta pöydältä. ...

Share

Ylellisen ihanaa jouluiloa läheisille

Ladataan...
Laura P... Tyylitietotoimisto

Joululahjasesonki lienee nyt kuumimmillaan. Koska jokajouluinen lahjarumba saattaa aiheuttaa pienoisen stressitilan itse kullekin, päätin koota oman suosituslistani tämän joulun ihanan ylellisistä (ja budjettiystävällisistä) lahjaideoista.

Itse saan kovasti inspiraatiota muiden vastaavista listoista, joten...

Share

Bloggaajan luottokamat - #Asusteet

Ladataan...
Laura P... Tyylitietotoimisto

Bloggaajan luottokamat -juttusarja alkoi maanantaina vaatekaappini luottotuotteiden esittelyllä. Seuraavana vuoron saavat asusteet!

---

#Asusteet

Luokittelisin itseni asusteiden suhteen suoralta kädeltä minimalistiksi. En käytä juuri...

Share