Ant Farm: Makeanhimokas maisteluilta

Ladataan...
Bönthor Bönthöö bönthöö

Pitkästä aikaa hieman laajempaa kaupallisten oluiden maistelusessiota tarjolla Ant Farmin klubitalolla. Suuntaviivat oli vedetty BrewDogin uusimpien Abstrakt-sarjalaisten välille, mutta totutusti punainen lanka katosi jo heti kättelyssä. Itsekin jouduin katoamaan ennen aikojani muihin velvoitteisiin, mutta kyllä sitä parissa tunnissakin ehti maistamaan yhtä sun toista.

...

Share

Cool Head / Pien / BrewDog Helsinki Haziness NESIPA

Ladataan...
Bönthor Bönthöö bönthöö

Kun kolme kotimaan kovinta oman alansa tekijää lyö hynttyyt yhteen, niin jäljen voisi kuvitella olevan vähintäänkin munan kovaa. Ja olihan se, sillä markettivahvuisten New England IPOjen harvat rivit saavat Hazinessista uuden vahvarunkoisen ja kovaa purevan käskyttäjän.

Nimi- ja tyylihirviö (New England...

Share

Mommie Beerest – Perheloma Helsingissä

Ladataan...

-Mihin mentäs tänä vuonna kesäretkelle?

-Niin, jos pitäs olla suht lähellä, ettei tarvi puolta päivää matkustaa, ni mites Hämeenlinna?

-Miksei.

-Toisaalta, mitä hemmettiä ihminen tekee Hämeenlinnassa, ei mitään. Mennään Helsinkiin?

-Sehän on hyvä ajatus, joskus heinäkuun puolenvälin tienoilla.

-Näin tehdään.

Heinäkuun puoliväli koitti ja treffasin äitini...

Share

Ei bönthömpi päivä Helsingissä

Ladataan...

Kun Fiskarsin ja Vääksyn tumu… tomut oli vain vaivoin saatu karistettua elimistöstä, oli aika taas hypätä kulkupeliin ja suunnata kohti seuraavaa kohdetta. Tällä kertaa tie vei Helsinkiin, jossa odotti MoonTV ja Ei bönthömpää -ohjelman kuvaukset.

Niin, Ei bönthömpää. Jotkut ovat ensimmäisen jakson perään kyselleet, niin kerrottakoon sen verran, että teknisten ongelmien takia se makaa hyllyllä ainakin toistaiseksi. Nyt kuvattu juhannusjakso saa(nee) siis...

Share

Make America Great Again!

Ladataan...

No joo, ehkä hieman mauton otsikko, kun miettii Yhdysvaltojen nykytilaa ja sen imbesilliä (hirmu)hallitsijaa. Jätetään heittotukat ja muut politikoinnit kuitenkin niistä enemmän ymmärtäville ja keskitytään amerikkalaiseen olutkulttuuriin, siinä kun United States of USA on oikeasti ”GREAT”.

Sain Brooklyn Breweryn härmän osastolta kutsun saapua juhlistamaan Brooklyn Sound -kiertueen rantautumista Suomeen. Torstai-iltana Bar Loosen...

Share

BrewDog vs. Cloudwater - New England IPA

Ladataan...

Nythän näitä “vermontilaisia” alkaa löytymään maalaisjuntinkin lasin täytteeksi kiihtyvällä vauhdilla. En toki valita, sillä kyllähän New England IPA on hypensä ansainnut, vaikka se välillä lirvahtaakin huumorin puolelle. Tai noh, en nyt todellakaan ala väittämään, että olisin ”inessä NEIPA-skenessä” muutamaa pintaraapaisua syvemmin. I know nothing.

Illan laskutushommien kurkunkostukkeeksi ”virkaa tekevä kirjanpitäjä” kaivoi olutjääkaapistaan ...

Share

Voihan Surku, osa 1

Ladataan...

Kuten viime perjantaina kirjoitin, niin Lahtikko-zinen ydinryhmä otti bussin alleen ja suuntasi virkistyspäivänään Suomen Turkuun. En tiedä oliko reissu niin kovin piristävä, mutta hemmetin mukava se kuitenkin oli. Paikkoja koluttiin ja oluita juotiin, alla otteita retkipäiväkirjasta.

Radbrew...

Share

Koti kuntoon

Ladataan...
Bönthor Bönthöö bönthöö

…eli yksi taulu seinälle ja olutta lasiin. Olin koko päivän pönöttänyt Trion Vesku-aukiolla soittamassa tanssimusiikkia olemattomille asiakkaille ja hölissyt kauppakeskuksen PA-järjestelmään pikkupöksykuulutuksia. Vähemmästäkin sitä siis ihminen kaipaa päivän päätteeksi olutta, ja se juoma oli päätetty jo heti aamupäivästä. Tämän vuoden jouluolutkattaus jää omalta osaltani torsoksi, sillä Alkon hyllyihin viime viikolla iskeytyneessä joulusortimentissa oli loppujen lopuksi...

Share

Tehdastyötön III: Katkeran kesän loppu

Ladataan...

Jyväskylässä juhlittiin vuoden viimeistä SOPPia, mutta itse en paikalle päässyt, vaikka olin matkaa jo suunnitellutkin. Lohdutuspalkintona ”voitin” kuitenkin retken Orimattilaan, tuohon eksoottiseen hevospitäjään. Tarkoituksena oli käydä Lahen Olutkerho -porukan kanssa juomassa muutamat ”big beerit” Tehtaalla ja höpötellä samalla nauhurille omistaja Karin kanssa oluesta ja hieman muustakin. Haastattelu ilmestyy blogissa myöhemmin, mahdollisesti ensi...

Share

Pages