Fisken på Disken tarjoaa nyt myös sunnuntaibrunsseja

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Sunnuntaibrunssi mielessä? Liian harvoin ainakin meillä! Mutta nyt kun pienempikin lapsi alkaa vähitellen edistyä koulutuksessaan, brunssit alkavat taas kiinnostaa.

Viime sunnuntaina saimme kutsun Fisken på Diskenin uudelle sunnuntaibrunssille ja uskaltauduimme koko...

Share

Mun tytöt ja Klubin brunssi

Ladataan...
Milka Rantamo Olennaisuuksia

Mun ystävä Suvi asuu Hollannissa, ja aina kun hän lentää Suomeen käymään, tapaamme hyvän ruuan merkeissä samalla porukalla. Tällä kertaa päädyimme brunssiin, ja paikaksi valikoitui Kotkan Klubi. Olen itse käynyt illallisilla (ja yksissä häissä) Klubilla aiemmin, mutta brunssia en ollut vielä kokeillut.

...

Share

Lillan Café & Butikin brunssi

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Ostettiin miehen kanssa tuossa muutama kuukausi sitten oma kämppä Viinikasta. Vaikka ihan lähellä keskustaa siis ollaan, täytyy myöntää, että on ollut vuosia ydinkeskustassa asuneena totuttelemista kun kaikki ravintolat, kahvilat ja kaupat eivät ole aivan alakerrassa. Voin kuitenkin kertoa, että lohduttaa huomattavasti kun niin ihana paikka kuin Lillan Café & Butik sijaitsee aivan kivenheiton päässä.

...

Share

Ravintola Henriksin brunssi - yks kautta viis

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Me ei yleensä tehdä kovinkaa negatiivisia arvosteluja, koska pyritään vaan kirjoittamaan asioista, joita voidaan ihmisille oikeasti suositella. Nyt on kuitenkin pakko sanoa, että satamakadulla sijaitsevan Ravintola Henriksin brunssi oli niin suuri pettymys, että siitä on pakko kirjoittaa.

Mä rakastan brunsseja, mutta niillä tulee käytyä valitettavan harvoin kun ne tuntuu jotenkin niin kalliilta. Torstaina töissä kun nälkäisenä lounasaikaan silmiin pisti Ravintola...

Share

Sunnuntaibrunssi Sandrossa

Ladataan...

Niinkuin edellisessä postauksessa jo mainitsinkin, tänään tuli testattua Tapiolassa sijaitsevan Sandron sunnuntaibrunssi. Sandron löytää Tapiolan lisäksi myös Helsingin Kalliosta, Eirasta ja Korttelista. Brunssin lisäksi ravintolalla on a la carte -menu, lounasmenu ja laaja valikoima erilaisia juomia. 

 

...

Share

Brunssilla arvokkaissa puitteissa: Dylan Marmoripiha on avautunut

Ladataan...
Liina-Liina Lights & Music

Mainion Dylan-ravintolaketjun uusin toimipiste avautui vastikään Marmoripihalle Rautataloon, eli aivan Akateemisen kirjakaupan viereen Keskuskadulle. Puitteet ovat hienot: Marmoripiha on katutasoa ylempänä oleva usean kerroksen korkuinen atriumpiha...

Share

Lomapannari a.k.a. valloittava nektariini-clafoutis

Ladataan...
ilonamaria Eat, Play, Love

Täällä siirryttiin viime lauantaina lomamoodiin; avomiehen odotettu neljän viikon kesäloma alkoi mikä tarkoittaa tietysti myös lomaa tälle kotiäidille, kun kahden pienen lapsen hullunmyllyarjessa on apuna toinen aikuinen. Avomies on viime aikoina joutunut tekemään vielä tavallista enemmän töitä. Illat ovat venyneet ja...

Share

Ei voi kesäloma paremmin alkaa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Herään lauantaiaamuna lastenhuoneesta kantautuvaan pojan itkuun ja katson kelloa. Se on on 7:03, voihan *#%&*...

Poikanen on nukkunut viime viikkoina niin hyvin ja pitkään joka aamu, että on se aika ironista, että juuri ensimmäisenä loma-aamuna herätys tulee näin aikaisin.

Sitten kuulen tytön tiuskaisevan hyvin napakasti veljelleen: "Nyt hiljaa! Pitää nukkua vielä!"...

Share

Pages