Oudot harrastukset: bulgarialainen laulu

Ladataan...
Räyhälä Räyhälä

Aloitin vihdoin vuoden alussa uuden harrastuksen, josta olin haaveillut jo jonkin aikaa. Liityin bulgarialaiseen lauluryhmään! 

Kun esiinnyimme kevätkauden päättäjäisiksi, tuli keikan missanneilta kavereiltani paljon kysymyksiä siitä mitä se bulgarialainen laulu oikein on, ja miltä se kuulostaa. Yritänpä siis avata hieman tätä traditiota sekä fiiliksiäni asian ympäriltä.
 

...

Terveisia reppureissulta ja turinaa Romaniasta

Ladataan...

Heippa!

Tulin pikaisesti aamukahvini kanssa heittamaan tanne terveisia reissusta. Tanaan mennaan vahvasti aalla, silla muuta ei nappiksesta loydy. Katsotaan, miten tama tammoinen taittuu ja kuinka hupaisaa taman lukemisesta viela muodostuu. 

On ensimmaista kertaa, okei, ehka toista kertaa rauhallinen aamu. Ihanaa! Meidan hostelli Bukarestissa on niin...

BALKANIZATER

Ladataan...

Kirjoitukseni otsikkona on vuonna 1997 valmistuneen hauskan elokuvan nimi. Elokuvassa kaksi kreikkalaista miestä ajelevat vanhalla ladalla Kreikasta Bulgariaan ja sieltä Sveitsin pankkiin. Miehet olivat saaneet jostain kuulla, että kun ensin vaihtaa Kreikan drakmat Bulgarian levoiksi ja sitten levat Sveitsin frangeiksi, saa huimat voitot. Pojilla taisi vain olla laskuissa jossain kohdin pilkkuvirhe ja he palasivat matkalta yhtä köyhinä kuin sinne lähtivätkin.

Minulle tuli viime viikon...