Ant Farm: Makeanhimokas maisteluilta

Ladataan...
Bönthor Bönthöö bönthöö

Pitkästä aikaa hieman laajempaa kaupallisten oluiden maistelusessiota tarjolla Ant Farmin klubitalolla. Suuntaviivat oli vedetty BrewDogin uusimpien Abstrakt-sarjalaisten välille, mutta totutusti punainen lanka katosi jo heti kättelyssä. Itsekin jouduin katoamaan ennen aikojani muihin velvoitteisiin, mutta kyllä sitä parissa tunnissakin ehti maistamaan yhtä sun toista.

...

Share

Voihan Surku, osa 1

Ladataan...

Kuten viime perjantaina kirjoitin, niin Lahtikko-zinen ydinryhmä otti bussin alleen ja suuntasi virkistyspäivänään Suomen Turkuun. En tiedä oliko reissu niin kovin piristävä, mutta hemmetin mukava se kuitenkin oli. Paikkoja koluttiin ja oluita juotiin, alla otteita retkipäiväkirjasta.

Radbrew...

Share

Perjantaina juostiin… yössä

Ladataan...
Bönthor Bönthöö bönthöö

Tiedättekö sen tunteen, kun on tarkoitus pitää rauhallinen koti-ilta lukemisen ja hyvän ruoan merkeissä, mutta yksi asia johtaa toiseen ja yhtäkkiä havahtuu Oldin nurkkapöydästä puolenyön aikaan jonkun avohoitopotilaan väkivaltakohtaukseen. Minä tiedän, sitä käy nimittäin yllättävänkin usein. Eihän siinä voi oikeastaan muuta sitten sanoa, kuin että "nyt kävi taas näin".

...

Share

Ant Farm Winning!

Ladataan...

Kaupungin äänet Pils ja Designpihan Lahtikko-pönötys oli saatu kunnialla maaliinsa, joten oli hyvä aika vetäytyä Ant Farm-kollektiivin ydinporukalla juhlistamaan debyytin onnistumista. Grillausta ja olutta oli tiedossa ja vaikka meinasin jo jättääkin juhlallisuudet välistä...

Share