Kuivan ihon pelastajat

Ladataan...

Ihoni on tällä hetkellä rutikuiva. Olen ollut ihan pulassa mitä siihen laittaisin, sillä tehokkaat hoitovoiteet ovat tehneet iholleni poikkeuksellisesti näppyjä. Yleensä olen voinut käyttää hyvinkin elvyttäviä tuotteita, mutta nyt nahallani on toinen ääni kellossa. Ihoni janoaa kosteutta ja öljyä.

Sain testiin Clarins Hydra-Essentiel -sarjan seerumin ja erittäin kuivan ihon voiteen, sekä Santal kasvoöljyn. Olen nyt ravinnut ihoani...

Meikkipäiden vuoden parhaat - Ihonhoitotuotteiden top 5

Ladataan...

Tittididii! On aika Meikkipäiden vuoden parhaimmat ihonhoitotuotteet Top 5 listan.

Näitä me rakastamme!

1. Lierac Double Cleanser Foaming Cream 

- kiireisten aamujen ja iltojen pelastus

- puhdistaa nopeasti, mutta tehokkaasti

- vaahtoaa ihanasti ja jättää ihon kostean tuntuiseksi

- poistaa hyvin sekä meikin että muut epäpuhtaudet iholta

- sopii sekä miehille -että naisille

...

Hattaraa

Ladataan...

Tänä kesänä olen taas halunnut olla hattaratukkainen, välillä enemmän ja välillä vähemmän pinkki. Nyt olen pitänyt pari viikkoa taukoa pastellipäästä ja olen taas tosi blondi. Viikonlopuksi Flow -festareille taidan laittaa vähän vaaleanpunaista päähän, ihan vaan koska se on niin somaa.

Tämän hetken ehdoton suosikkini värjäävistä hoitoaineista on ...

"Töpsötin" eli maailman helpoin poskipuna

Ladataan...

Kun sain viime viikolla Bernerin bloggaajapäivien tuotekassissa tämän poskipunan, nappasin sen välittömästi omaan meikkipussiini. Rakastin tällaista vastaavaa tuotetta joskus muutama vuosi sitten, jolloin näitä oli parillakin eri sarjalla. Nyt tuote on tehnyt paluun ja sai minusta onnellisen käyttäjän. Olen nimennyt tuotteen tuttavallisesti töpsöttimeksi.

Clarins Skin Illusion Blush -...

Kiireisten aamujen meikki

Ladataan...

KIIRE. KIIRE. KIIRE.

Moni nainen sanoo, ettei meikkaa siksi, ettei aamuisin ehdi.

Ammattimeikkaajana olen sitä mieltä, että meikin kyllä ehtii tehdä, kunhan vaan tekee sen itselleen mahdollisimman helpoksi eikä vaadi liikaa. Oikeilla tuotteilla voi nopeuttaa meikkaamista ja mennä sieltä mistä aita on matalin. Se ei nimittäin väärin ole.

 

...

Primer-testailuja

Ladataan...

Primerit ovat monelle tuttuja arkipäivän tuotteita, mutta toisille ne eivät kerro mitään, joten tänään ajattelin vertailla muutamia tuotteita, joita minulla on ollut käytössäni jonkin aikaan. Primerit ovat meikkivoiteen, silmänmeikin tai huulimeikin alle laitettavia pohjustustuotteita, jotka tasoittavat, siloittavat, kosteuttavat ja pitävät meikin pitkäkestoisena. Luomivärien alle laitettavat primerit pitävät silmämeikin paikoillaan ja kasvoprimerit tekevät ihosta tasaisen...

Pages