Asiat, jotka huolestuttavat juuri nyt

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Lempipäivästäni maanantaista (ja hymykuvasta) huolimatta haluan aloittaa viikon listaamalla ylös asioita, jotka tällä hetkellä mietityttävät - ja valvottavat öisin. Olen viimeksi ehkä lukiossa stressannut iltaisin sängyssä mutta viime aikoina tää ikävä piirre on palannut riivaamaan taas. No, ehkä viikko alkaa puhtaammalta pöydältä ja uni tarttuu illalla helpommin kun saan ajatukset...

Vuosi sitten olin pohjalla

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Vuodessa voi moni asia muuttua. Kun mietin viime heinäkuuta, en edes muista siitä paljon. Koko kesä meni tietyssä sumussa... Mielentilat olivat alakulo tai ahdistuneisuus, lempipaikka olohuoneen sohva tai yksin metsässä, silloin kun jaksoin sinne lähteä. Töissä oli kamalaa ja oma suunta kaukana hukassa.

...

Onko vuosi puoliksi takana vai puoliksi edessä?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Vuoden bloggaaja täällä taas - viisi postaamatonta päivää vierähtivät ja kuukausikin ehti vaihtua ennen kuin ymmärsin tulla ilmoittamaan elossaolostani.

Olen käyttänyt lähes kaiken bloggaamiseen kuuluvasta ajasta kirjan kirjoittamiseen. Bloggaaminen on sinäänsä palkitsevampaa koska kirjoitat muutaman tunnin yhtä postausta ja julkaiset sen, jolloin lopputulos ja sen vaikutus on...

Rehellisen epätäydellinen ja riittävän hyvä

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Saatan miestäni aamulla eteiseen kun hän lähtee töihin. "Sä oot kaunis", hän sanoo ennen kuin suutelee huulille ja sulkee ulko-oven. Kylppärin peilikaapista katsoo takaisin juuri herännyt hädin tuskin ihmistä muistuttava olento, jolla on rähmää silmissä ja hiukset takussa. Silti en epäile mieheni sanoja.

Juoksen puolimaratonin. Kelloa katsomattakin tiedän, että suurin osa on jo...

Eristäydy välillä

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Mun oli tarkoitus vetäytyä blogista juhannuksena: olla tavoiteltavuuden sijaan mökin kuistilla tai saunalauteilla, järvessä uimassa tai vaakatasossa kirja kädessä. Sen sijaan matalalle profiilille olikin tarvetta jo alkuviikosta ja jätin sosiaalisen median ja blogin TV:n, pyykinpesun ja kotiseudun pitkien kävelylenkkien takia. Radiohiljaisuus silloin kun täällä ei muutenkaan ole...

Älä pelkää mokata (koska mokaat kuitenkin)

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Mä oon se henkilö joka heittäytyy tilanteeseen täysillä. Jos tiedän mitä haluan, suuntaan siihen koko innokkuuteni - ja usein kaadun vauhdissa nenälleni.

Mitä enemmän tekee asioita, sitä enemmän syntyy myös virheitä, mutta mitä enemmän syntyy virheitä, sitä enemmän tapahtuu myös onnistumisia.

Erästä ystävääni lainaten: "Sulle Saranda tapahtuu tosi paljon epäonnisia asioita...

Pages