Prime tit ja muut hyvät kirjainviirit sisustukseen

Ladataan...

Järjestimme viikonloppuna äidilleni 70-vuotisyllätysjuhlat, ja ostin Tigerista juhlarekvisiitaksi kirjainviirin, jossa lukee PARTY TIME. En halunnut heittää sitä roskiin juhlien jälkeen (eikä ollut tarvettakaan, koska se on yllättävän tukevaa tekoa eikä kärsinyt...

Share

Tunnelmallista joulun odotusta

Ladataan...

Se on täällä. Joulukuu! Kuukausi, jolloin paskainen hiekka valkea lumi peittää maan ja ihminen on toiselle entistäkin vittumaisempi hyvä. Jolloin ihmeitä odotetaan turhaan tapahtuu ja luonto panee meitä halvalla parastaan.

...

Share

Miksi en kirjoittanut 1-vuotispostausta

Ladataan...
Nii En vaihtais sekuntiakaan

Voisi kuvitella että 1-vuotiaasta Sauruksesta voisi tehdä postauksen kuten 5-vuotiaasta Elliksestäkin tein. Olisin voinut kirjoitella ajatuksia vauvavuodesta ja siitä, miltä sen loppuminen tuntuu, millainen on meidän perheen aurinkonaama ja laittaa muutaman kivan kuvan vuoden varrelta. Tekstin sävy olisi varmaankin ollut sellainen haikean onnellinen; haikea koska yksi ihana ajanjakso elämässä päättyi ja onnellinen koska meillä on täydellinen 1-vuotias.

No, sellaista postausta ei...

Share

12 hämmentävää kuvaa puhelimen kamerarullasta

Ladataan...

Tänä älypuhelinten ja taskutietokoneiden modernina aikana, kun voimme napsia kuvia kaikesta, mihin silmämme ulottuvat ja lähettää ne näkymättömästi kumppanin tai kaverin taskuun, napsimme kuvia todellakin kaikesta, mitä eteemme sattuu. 

Ajattele nyt. Sen sijaan, että kuvailisit kiinnostavaa tapettia tai kaakelia äidillesi puhelimessa, otat siitä kuvan ja lähetät sen tekstarina hänelle. Kun reissussa oleva kämppiksesi saa postissa laskun, et lähetä sitä eteenpäin, vaan tallennat...

Share

Pages