Kurssisurffailu so far

Ladataan...

Aloittelin kurssisurffailuni kurssilla "Hyvinvointia Kunnaspirtillä" vajaa kuukausi sitten.

Kurssi koostuu useammasta erilaisesta osa-alueesta, tarjolla on leivontaa, saippuanvalmistusta, jumppaa ja myös kädentaitoja vaikkapa teemalla ”Muistojen kuva”. Mielenkiintoisen monipuolinen kattaus siis!
 

Kurssisurffaukseni alkoi lupaavasti, kun matka ennestään...

Share

Sokeripitsiperhosia ja -kukkia

Ladataan...

Ostin kesällä kaksikin silikonista mattoa sokeripitsille, perhosmaton ja nuo kaksi valmista "pitsitahnaa" löysin Taitokorttelin puodista puoleen hintaan ja koska en ikinä ole näitä kokeillut, niin nappasin matkaani ja kuittasin kassan kautta kotiin.
Kukkamatto osui silmääni Sokoksen poistopöydästä viiden euron hintaan, joten koriin päätyi sekin.

Eilen sunnuntaina tarjosin...

Share

Etikka pyykinhuuhtelussa

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

 

Meillä käytetään yleensä pyykinhuuhteluaineena Ecoverin huuhteluainetta. Se pääsi kuitenkin loppumaan ja googlettelin, että olisiko mitään millä huuhteluaineen voisi tilapäisesti korvata. Etikka tuli jokaisessa haussa vastaan ja muistin aiemminkin kuulleeni siitä haisevan, ummehtuneen, pyykin raikastajana sekä pesukoneen puhdistuksessa. Etikkaa...

Share

Nollabudjetin parveke

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

 

Kirjoittelin aiemmin ulkokalustehankinnoista ja siinä samassa kerroin, että parveke on ihan tyhjillään. Hirveästi sillä ei käyttöä ole niin olisi tuntunut hassulta ostaa sinne kalusteet ihan muuten vaan. Niinpä siis keksin...

Share

Piste iin päälle

Ladataan...

Vanhempien vessarempan harjakaiskahvit on jo juotu, vaikkakin listat puuttuvat vielä. Kirsikaksi kakun päälle kiinnitimme vanhan kristallikruunun pikkuvessan kattoon ja vaikka isäni ja äitini alkuun hiukka ideaa epäilivätkin, niin lopputulos kyllä vakuutti heidätkin.

KAIKILLA pitäisi olla kattokruunu vessassa! Niin hienon näköinen tuo on :) Lukija muistakoon, että...

Share

Vessaremontti etenee

Ladataan...

Okei. Jos kuvittelimme, että seinät ovat vähän kierot, niin kun pääsimme lattian kimppuun vähän kiero sai aivan uuden merkityksen...

Onneksi tässäkin työvaiheessa pääsi käyttämään kovaäänisiä koneita - se kompensoi muuten hermojariepovaa säätämistä mukavasti - pätkimme laminaatit oikeisiin mittoihin ja mallasimme niitä vanhan muovimaton päälle.
Emme enää edes...

Share

Kun helposta tulee hankalaa

Ladataan...

Päivä 1.

Vanhempieni evakko on päättynyt ja putkiremppa valmis. Uusien putkien innoittamana he päättivät uusia myös vessansa ja isä kysyi, josko voisin tulla hänen avukseen urakkaan. Ja tokihan minä suostuin! Otan aina ilolla vastaan Mahdollisuudet porata, naulata, sirkkelöidä, paukuttaa, ruuvata ja naputtaa!

Alunperin ajattelimme, että muutaman neliön kokoisen vessan seinien...

Share

Sisältäni portin löysin

Ladataan...

Kovin on aution näköinen sisäänkäynti...seitsemän vuotta sisäänkäyntiä kehystänyt metallinen köynnöskaari sanoi sopimuksen irti ja se piti pistää pilkkeeksi ennenkuin se romahtaisi jonkun onnettoman niskaan.

Vähän aikaa asiaa päässäni haudottuani ajelin isäni luo ja esitin ideani - josko rakennettaisiin kerralla oikein puinen köynnöskaari aukkoon?
Meillä on isäni kanssa vaihtotaloussopimus: minä autan häntä tietokone- & puhelinongelmissa ja hän antaa käyttööni...

Share

Suodatinpussin uusiokäyttö

Ladataan...

Kuistilla on ihana istuskella heti kun vain säät ja lämpötilat sen sallivat, kahvikin maistuu satakertaa paremmalle ulkosalla kuin keittiönpöydän ääressä, eikös vaikka?

Jostain omituisesta syystä takakuistimme ihastuttaa suunnattomasti ampiaisia ja mehiläisiä. Ja nyt takavasemmalla ollaan ihan hiljaa, eikä yritetä urputtaa, että pörriäiset viihtyvät kuistilla siksi että...

Share

Pages