Kuinka noloa!?

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Teini-iän päiväkirjojen lukeminen julkisesti ei ole mikään uusi juttu, mutta tässä ihana hyvänmielen dokkari aiheesta, The Mortified Guide.

Dokkarin jälkeen tekee mieli kaivaa omat teini-iän päiväkirjat esiin ja matkustaa takaisin 13-vuotiaan sielunelämään. Voi kun...

Share

Dokkaritorstai: HUMAN

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Luin Saran (Tickle Your Fancy) blogista että hän oli katsonut dokumentin nimeltään Human. Elokuvan nimi ei sanonut minulle mitään, mutta Saran kuvaus herätti mielenkiintoni ja seuraavana iltana olinkin katsomassa sitä oman poikaystäväni kanssa.

...

Share

Mielenmaiseman muutos massamedioiden ignooraamisella ja lukemisen lisäämisellä

Ladataan...
nestori.es Nestories

Oon täs vähä kelaillu, miks olin enne nii paljo enemmä down ku nykysi…

Miksi ennen ajattelin asioista pessimistisemmin kuin nykyisin? Miksi minulla ei ollut mielipiteitä taikka mielipiteideni perusta oli hutera? Miksi minulla ei ollut aikaa arvostamilleni asioille? Miksi en ollut aikaansaava?

Siihen on useita syitä.

Olen nykyisin huomattavasti avarakatseisempi, optimistisempi ja aikansaavampi kuin aiemmin osaltaan siksi, että olen jo...

Share

Netflix-suositukset joululomalle

Ladataan...
saarah visual diary

 

Myönnän heti alkuun:

jos verotietoni olisivat täysin julkisia, minua ei haittaisi yhtään. Mutta jos Netflix-historiani tulisi julki, häpeäisin vähän. Minulla on pari turvasarjaa, jotka osaan ulkoa, mutta katson niitä aina silloin kun tarvitsen kotoisan olon. Eli silloin kun ahdistaa tai on surullinen olo. 

Sitten muulloin jaksan jopa selata valikoimaa ja päädyn useimmiten...

Share

Dokkaritorstai: 3 + 1 dokumenttisuositusta

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Kipeänä olemissa on kyllä vain vähän hyviä puolia. Yksi niistä on se, että on aikaa ja vain sen verran energiaa että pystyy katsomaan tv-sarjoja ja dokumentteja. Julkaisin aikoinaan 8 Netflix-dokumenttivinkkejä, joita voin edelleen suositella lämmöllä, ja tänään jaan neljä lisää.

Rakastan katsoa dokumentteja. Ymmärrän, että ne rajaavat usein monia asioita pois tai ovat kuvattuina vain...

Share

Dokkarisuosituksia

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

Tykkään katsoa Netflixistä dokkareita. Jos jollakulla  muullakin on toisinaan tarve unohtaa leffat ja sarjat, niin tässä olisi muutama suositus.

Minimalism: A Documentary About The Important Things kertoo kahden miehen elämästä minimalisteina. Jos olet yhtään kiinnostunut...

Share

Dokumentit Netflixissä x8

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Seuraavaksi aion katsoa Food Choicen.

Esittelen tässä postauksessa kahdeksan mielestäni erinomaista dokumenttia, jotka löytyvät Netflixistä.

Fittest on Earth (2016): Gameseihin eli CrossFitin maailmanmestaruuskisoihin keskittyvä dokumentti esittelee mielestäni lajin hyvin niiden kautta, jolle CrossFit on...

Share

Made in Bangladesh

Ladataan...
kiasophie Sparks by K

Jotta ymmärtäisit mitä hittoa oikein tässä postauksessa höpisen, suosittelen lukemaan ensin nämä:

http://www.lily.fi/blogit/sparks-fly/riepujen-valtakunta

http://www.lily.fi/blogit/sparks-fly/rievuton-kesa-miten-menee

 

Katsoin juuri Netflixistä vuonna 2015 ilmestyneen...

Share

The True Cost – kuka mekkosi maksaa?

Ladataan...
MinnaM Itse Minna Mänttäri

This is a story about clothing. It’s about the clothes we wear, the people who make them, and the impact the industry is having on our world. The price of clothing has been decreasing for decades, while the human and environmental costs have grown dramatically. The True Cost is a groundbreaking documentary film that pulls back the curtain on the untold story and asks us to consider, who really pays the price for our clothing?

...

Share

Pages