Uupunut ja innostunut

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Loma on käynnissä, ilmat ovat täydelliset mutta hommaa talon kanssa on niin paljon, että melkein hirvittää. Olo on uupunut, mutta toisaalta taka-alalla on sellainen huikea odottava fiilis... ei enää montaa viikkoa, kunnes päästään vihdoin muuttamaan omaan taloon. 

Eilen otin kaivatun irtioton kaikesta ja suuntasin ystävieni Annen ja Maijan kanssa Ruissaloon. Sitä ennen...

Ihana ihana mökkielämä

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Helteiset päivät ja samantien pako kaupungin pölyistä tänne meidän mökille Taivassaloon. En tarvitse näin kuumalla ilmalla muuta ohjelmaa, kuin kalliolla lekottelua ja uimista vuorotellen. Kaikki kosmetiikat jätin luonnollisesti kotiin, mukanani on vain kookosöljyä ja ponnari. Iltapäivällä minut saa jo liikkeelle,...

Tulevasta

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Halusin tulla kertomaan, miten hyvä mieli minulla on tulevasta. Olen luonut itse oman onneni -fiilis. Ensimmäistä kertaa jälkeen eroni saan vihdoin rauhan ja oman vakituisen paikan itselleni ja lapsilleni tulevan taloni myötä. Ei enää väliaikaisia asumismuotoja, ei muuttolaatikoiden pakkaamisia eikä purkamisia sen jälkeen kun olemme päässeet muuttamaan.

...

Kauneutta

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

”We take photos as a return ticket to a moment otherwise gone”

 

Siis minun piti puhella alunperin kehomme virheistä, rypyistä, arvista ja siitä kuinka kauniin yksilölliseksi ne meidät tekevät. Homma lähti kuitenkin paljon syvällisemmäksi. Minä inspiroidun joka päivä kaikesta kauniista...

Reunustetut liuskekivet

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Olen aina niin onnellinen mökillä vietetyn ajan jälkeen. Iho kiittää meikittömyydestä, uimisesta ja ulkoilmasta. Muutoksen huomaa heti kasvoista, muutenkin keho voi paremmin. Pitäisikin tehdä enemmän mökkireissuja.

Osaan ottaa todella rennosti mökillä sillä olen ehdottomasti sitä mieltä, että mökit ovat ennenkaikkea...

Tulen onnelliseksi...

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

 

Minusta on ihanaa listata pieniä onnelliseksi tekeviä asioita, ihan vaikka myös muistuksena itselleni. On hyvä pysähtyä välillä miettimään mistä asioista sitä tuleekaan itse iloiseksi. 

Näistä olen tullut onnelliseksi viime päivinä:

- Aamupalahetket. Nyt ehdoton aamupalasuosikkini on pelkistetysti...

Miten selätätte stressin?

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Juuri tänään peilistä tuijotti nainen, jolla oli tummat silmänaluset. Iho harmaa ja silmät melkein ummessa. Viime yö meni tavalliseen tapaan klo 04 herätessä, sillä uni ei tullut.

Viime viikot ovat olleet työntäyteisiä ja kaikenlaista on tullut pienen ajan sisällä ihan liikaa. Yksinoleminen on tiukanpaikan tullen vähän...

Pages