Muutto eron jälkeen

Ladataan...
topaasilapsi Sydän huokaa

Vietin syntymäpäiväni hieman erilaisissa merkeissä kun yleensä. Muutin omaan kotiin ja pelkäsin sekä stressasin ennakkoon miten muutto sujuu. Edellisen eron aikana jouduin muuttamaan yksin neljä päivää henkilöautolla. Viidentenä päivävä sain vähän apua ja loput tavarat jouduin muuttamaan pulkalla kun en enää saanut autoa lainaan. 

...

Älä sano masentuneelle

Ladataan...
topaasilapsi Sydän huokaa

Kun sairauttani vähättelevältä puolisolta saa kuulla, että "Sinullahan on kaikki hyvin. Kaverilla on syöpä ja hän se vasta on kovia joutunut kokemaan.", ei tiedä miten pitäisi reagoida. Olen ollut lähinnä järkyttynyt, ettei hän ole käsittänyt, että masennukseenkin kuolee ihmisiä, oman käden kautta. Psyykkisen sairauden vakavuuden vähättely on vihoviimeinen asia mitä masentuneena haluan kuulla. 
 
"Et ole valmis parisuhteeseen kun sulla on selkeästi läpi käymättä keskeneräisiä...

Miksi en eroa, vaikka haluaisin?

Ladataan...
Daniella Ajatusleikki

Ajatukset ovat lennelleet pari viikkoa usean eri aiheen ympärillä, mutta mikään teksti ei ole löytänyt oikeaa muotoa. Tuntuu, että kaikesta se oma mielipide on ollut liian epämääräinen ja oivallus on ollut kesken. Tämän postauksen haluan nyt puristaa  kokoon, koska uskon päässeeni tässä ainakin väliaikaiseen varmuuteen. Toivottavasti sanat löytävät paikkansa.

Luonnoksessa luki "äskettäin", mutta onhan tuosta vierähtänyt vähän pidempi tovi. Bongasin siis Hesarista (1.11.2017, koko...

Maria Veitola: Näin lohdutat eronnutta ystävää

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Paras tapa auttaa lohdutonta ystävää on kuluttaa aikaa, kirjoittaa Maria Veitola.

Yhtäkkiä tuntui siltä, että kaikki erosivat. Yksi toisensa jälkeen ystäväni parkuivat surujaan sohvallani, kahvilassa, puiston penkillä, puhelimessa. Vastaanotin huonot uutiset hämmentyneenä. 

Vaikka olin itse onnellinen, eronneiden tuska sattui minuunkin...

Ero - oiva keino saada ilmainen lapsenvahti?

Ladataan...

Olen lukenut viimeisen vuoden aikana useammankin nettijutun siitä, kuinka arkensa alle musertuneet vanhemmat ovat harkinneet (ja toteuttaneet?) eroa siksi, että ajattelisivat sen olevan ratkaisu ainaiselle väsymykselleen ja oman aikansa puutteelle. Eroa on suunniteltu ikään kuin happihypyksi itseään varten – Edes joskus olisi tilanne, jolloin saisi juoda...

Uusi vuosi

Ladataan...
miiajohanna miiajohanna

 

Hyvää alkanutta vuotta 2018!

Toivottavasti pysytte matkassani tänäkin vuonna.

 

Tuntuu takeltelevan tämä kirjoittaminen, koska edeltävästä ja edeltävistä kerroista on niin pitkä aika. Enkä tiedä oikeastaan mistä aloittaa kuulumisten kertominen. Istun lähikahvilassa, vasta aamupalalla. Olen tällä hetkellä sairauslomalla. Nukuin eilen illasta 2,5 h päiväunet, ja vielä yön aikana 9-10 h, ja sitten vielä tänään klo...

Isän oikeus ja kohtuus

Ladataan...

Kun ero esikoiseni isän kanssa tuli puheeksi, hän sanoi pelkäävänsä, että "vien" lapsen häneltä. Minä tuohduin ja totesin, että et tosiaan tunne minua ollenkaan. Tasa-arvoinen vanhemmuus on minulle tinkimättömän tärkeä arvo. Vasta jälkeen päin olen tajunnut, että miehen pelko oli todellinen ja oikeutettu. Niin pieniin rakoihin ja ahtaalle isiä eron jälkeen poljetaan, kenenpä muiden kuin äitien toimesta.

Kun pissatikku nro 1 näytti  aikoinaan kahta viivaa, ensimmäinen asia, josta...

Feeling like shit

Ladataan...
TrineH En suostu jäähylle

Yritin jotain parempaa otsikko, mutta ei irtoo. Toi on se oikea.

Kaikenlaista on tässä viime päivinä pyörinyt päässä enkä varmaan saa ajatuksia kovin selkeästi ulos. Päällimmäisenä on armoton vitutus ja toisaalta totaalinen paskafiilis. Nämä vaihtelevat vuorottain. Tällä hetkellä olo on voimaton ja uupunut. Odotan vaan, kumpi tunne seuraavaksi lyö päälle.

Tunnelmat tietenkin liittyvät äskettäiseen eroon Älykkömiehestä. Vituttaa sekin, että tämä asia vituttaa. Eikö tämä nyt...

Pages