Hauska kulmakarvasovellus Benefitiltä

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen aina puhunut kulmakarvojen tärkeydestä koko kasvojen yleisilmeeseen, mutta nyt tätä teesiä pääsee testaamaan ihan tositoimissa. Siskoni antoi vihiä Benefitin ihan superhauskasta ja erittäin hyvin toimivasta netissä toimivasta sovelluksesta, jolla voit testata, miltä erimalliset, -kokoiset ja -väriset kulmakarvat sinun kasvoillasi näyttävät. Tai oikeastaan, miltä ne saavat sinun kasvosi näyttämään.

...
Share

Ohjeet: kolmen vaiheen kulmakarvat

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Vietimme vuodenvaihteen Turussa ystäväporukalla ja ennen, kun bileet oli kunnolla polkaistu käyntiin, pyysi illan emäntä minua auttamaan kulmakarvojen meikkaamisessa. Suostuin tietysti ja huomasin häntä meikatessani, että olen kuin vahingossa luonut helpon kaavan, jolla vain kolmella askeleella kulmista saa luonnollisen ehostetut. Siinä rupatellessamme painoin tietysti mieleeni, että tästä on ehdottomasti tehtävä tutorial.

...

Share

Tässä kulmageelissä on voimaa!

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Hei ihanaa uutta vuotta te kaikki siellä ruudun toisella puolella! Nyt on joulut ja välipäivien levot ohi ja on aika palata taas ruotuun, toivottavasti taas aivojen nollaamisesta pää entistä inspiroituneempana :)

Vuoden ensimmäinen postaus on ehkä vähän tylsästi tuotearvostelu, sori! :D En keksinyt mitään sen hehkeämpää, mutta toisaalta tämä tuote kyllä ansaitsee kyllä astetta koreamman postauspaikan. Kyseinen Make Up For Everin kulmakarvageeli on...

Share

Pikkujoulukauden söpö pelastaja

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Veet

Joko se pikkujoulukausi on käsillä? No on! Ah, glitter-paitojen, -meikkien ja pitsimekkojen aika on taas täällä ja meikäläinen on enemmäin kuin valmis. Ja yksi tärkeimmistä meikkini kulmakivistä on tietysti ne siistit ja erotellut kulmakarvat.

...
Share

Kicksin dip brow -kulmakarvatuote ja muita meikkejä/ Dip brow pomade by Kicks and other makeup stuff

Ladataan...

Ajattelinpa selostaa hieman uudesta meikkisuosikistani ja yleisesti yhdestä meikkilookistani. Olen aiemmin käyttänyt lähinnä kulmakynää ja joskus luomiväriä kulmakarvoihini. Luomiväri kulmakarvatuotteena ehkä kuulostaa omituiselta, mutta en usko sen eroavan ihan kauhean paljon puuterimaisesta kulmaväristä, ja minusta lopputulos on ainakin ollut ihan hyvä.

...
Share

Arkiaamujen pelastus - kulmakarvat kondikseen

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Arkiaamujen minuutit ovat aina kortilla ja kaikki, mikä nopeuttaa aamutoimia, on aina kotiinpäin. Itselleni tällaisia juttuja itseruskettavan käyttäminen, hiusten peseminen ja kuivaaminen jo edellisenä iltana sekä kulmien värjääminen. Tänään päätinkin näyttää alusta loppuun, miten laitan kulmat kuntoon!

Värjäämiseen...

Share

Syksyn tärkein kulmakarvatrendi

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kuten olette ehkä huomanneet, meikäläinen on vähän kulmakarvafriikki. Tutkailen pakonomaisesti julkkiskuvia somessa ja kuvapalveluissa ihaillakseni niitä täydellisimpiä kulmia. Ja paasaan niistä sitten täällä blogissa ;)

Muotinäytöksissä on tapahtunut huomattava muutos kulmakarvaehostuksessa. Kun ennen kulmat piti olla dramaattiset, tummat ja tarkkarajaiset, nyt ne ovat äärimmäisen luonnolliset ja mikä tärkeintä, erotellut. Kulmien tuuheudella...

Share

Viikon yllättäjät - Lumene Nordic Chic kulmatuotteet

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Nykyään löydän enää todella harvoin uusia suosikkeja kulmakarvojen ehostamiseen. Jotta tuote menisi seulastani läpi, tulee sen olla juuri oikea koostumukseltaan, sävyltään ja levittyvyydeltään. Yleensä joku näistä falskaa, joten pysyttelen vanhoissa tutuissa ja hyviksi todetuissa. Mikään ei nimittäin ole raivostuttavampaa kuin liian oranssi, liian vähäpigmenttinen, liian pehmeä tai liian kokkareinen kulmatuote.

...

Share

Paras kulmien kotivärjäyssetti

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kulmien kotivärjäys on yksi elämää todella paljon helpottavista jutuista, mutta aina saa kulmat värjättyään miettiä, miksei tee tätä useammin. Päivämeikin tekoon käytetty aika lyhenee huomattavasti ja ilman meikkiäkin tuntee näyttävänsä ihan ihmiseltä.

Sain vähän aikaa sitten testiin BeautyLash Sensitive -kulmavärisetin, joka on siis RefectoCilin uudistunut muoto. RefectoCil olikin aiempi lempparini, mutta tämä uusi versio löi vanhan kyllä ihan 6-0!...

Share

Uudenlainen kulmakynä - L'Oréal Paris Brow Artist Xpert

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kaupallinen yhteistyö: L'Oréal Paris

Blogini lukijana et varmaan ylläty kun sanon, että kulmakarvat ovat yksi meikkini (ja koko olemukseni) tärkeimmistä elementeistä. Oli kasvoilleni sitten arkinen, juhlava tai joku ihan kreisi meikki, on kantavana kulmakivenä aina huolitellut kulmakarvat.

...
Share

Pages