Miksi en enää ottaisi ripsienpidennyksiä

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tässä eräänä päivänä joku seuraajistani kysyi Instagramissa, että onko Reetan tekemiin ripsiin vielä joskus tulossa minulta alekoodi. Sanoin, että tuskinpa, koska en enää itse ottaisi ripsipidennyksiä. Olen ollut tätä mieltä jo pitkään, mutten ole oikein osannut tarkentaa, miksi olen tullut tähän tulokseen. Syy ei tietenkään liity Reetan ripsiteknikkotaitoihin, sillä jos joskus vielä ripset ottaisin, ottaisin...

Ripsientaivuttimet eri silmänmuodoille

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Ripsientaivuttimet. Ne lookin viimeistelevä, mutta niin kovin pelottava vekotin :D Moni teistä (valitettavasti) varmasti tietää sen tunteen, kun silmäluomi jää ripsientaivuttimen osien väliin. AU!

Yleensä ripsientaivuttimissa ei ole otettu huomioon erilaisia silmienmuotoja. Liian kaareva taivutin saattaakin napata silmäkulmassa kiinni ihoon ja toisaalta pyöreäsilmäinen ei vältämättä saa kovin helposti silmäkulmien ripsiä kunnolla taivutettua, jos...

Suuri Essence-ripsivärivertailu + arvonta!

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen tainnut joskus mainitakin, että Essence, edullisista hinnoistaan huolimatta, on ihan huippumerkki mitä ripsareihin tulee! Jos mun pitäis valita vain yksi merkki, jonka ripsareita käytän lopun ikääni, valitsisin varmaankin Essencen. Ripsareita löytyy ihan joka lähtöön erilaisilla koostumuksilla, harjoilla ja hauskoilla ulkoasuilla varustettuna.

...

MOTD: Sininen kevätrajaus

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen bongannut sinisiä rajauksia jo monelta Suomen televisiojulkimolta ja homma on jäänyt niin pahasti kutkuttelemaan, että pakkohan sitä oli uuden paidan kunniaksi testata. Näyttääkin ihanan kesäiseltä, eikä mielestäni ollenkaan liian rajulta. Käyttiskamaa siis!

...

Äärimmäisen kestävät nestemäiset luomivärit - Oriflame Liquid Matte Eye Shadow

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Luomivärien jos joidenkin kanssa ainainen ongelma on pysyvyys. Milloin luomille kovalla vaivalla levitetty sävy katoaa päivän mittaan tai kerääntyy parissa tunnissa paksuksi viivaksi luomivakoon.

Kestäviä luomivärejä on vaikeaa löytää ja ainakin itselläni se isoin tekijä on hyvä pohjustus. Ilman sitä pelkkä jauhemainen luomiväri todellakaan pysy koko päivää siellä minne sen olen levittänyt. Toinen vaihtoehto on ollut voidemaiset luomivärit, mutta niiden...

MOTD: All green

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Innostuin tässä vähän aikaa sitten todenteolla värillisistä ripsareista ja päätin nyt vihdoin kokeilla Yves Saint Laurentilta saamiani värimaskaroista. Arvoin punaisen ja vihreän välillä ja nyt ensimmäisenä lähti testiin vihreä meikki luomiväriä ja ripsiä myöten. Tätä hommaa täytynee viedä vielä eteenpäin!

...

Silmämeikki-inspiraatiota: värillinen ripsari

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Asia, johon en heti olisi uskonut ihastuvani, on värillinen ripsari! Okei, hassuttelu- ja halloween-mielessä ehkä, mutta en muuten. Nyt kuitenkin harkiten vakavasti testiin saamieni YSL:n väriripsarien käyttämistä ihan bilemeikissä. Taidanpa pistää tuon kokonaan punaisen tai vihreän silmämeikin testini heti tällä viikolla, kun ehdin taas kuvata. Kumpi mun pitäisi valita? ;)

...

Pages