Arvonta Facebookissa :)

Ladataan...

Nyt kaikki joukolla tykkäämään blogin Facebooksivuista, linkki postauksen lopussa :)

Facebooksivuillani - Maija meinaa maralle and Beyond on jo yli 200 seuraajaa, aivan huippua!!! Sen kunniaksi järjestän arvonnan sivun tykkääjille/seuraajille. JOS et vielä seuraa sivuani, niin klikkaahan itsesi seuraajaksi tykkäämällä sivustani ja osallistu Buffin arvontaan kommentoimalla Facebook-postauksen alle kesäterveiset. 

...

Käytkö jatkuvasti ylikierroksilla? Näin suitsit stressin ja kiireen – asiantuntijan vinkit jaksamiseen

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Psykologi ja stressinhallinnan asiantuntija Satu Kettunen hätkähti omaa herkkyyttään stressille. Nyt viiden lapsen äiti pitää työpäivän aikana mikrotaukoja ja vetää selkeät rajat työn ja vapaa-ajan välille.

Mitä haluaisit kysyä stressinhallinnan ja henkisen valmennuksen asiantuntijalta? Osallistu Trendin & Lilyn Facebook livelähetykseen keskiviikkona 23.5. kello 18 alkaen. Voit osallistua keskusteluun ja...

Someen Sairastuneet

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Pysähdyin tässä joitakin viikkoja sitten miettimään oman käytökseni järjettömyyttä. Kaikki minut tuntevat tietävät kuinka kiinnostunut olen uusista asioista ja olen aina valmis kokeilemaan esimerkiksi uusia älypuhelin appseja tai somekanavia.

Suhtaudun myönteisesti someen ja näen siinä valtavasti potentiaalia vaikkapa markkinoinnin, tiedon jakamisen ja myös yhteydenpidon välineenä. Se on monelle myös tärkeä työkalu, etenkin ammateissa jossa on tärkeää...

Outfit of today - ihana uusi neule

Ladataan...

Kävimme tänään avokin kanssa Helsingissä nappailemassa pokemoneja, ja päätimme (minä päätin) pysähtyä Johanneksenkirkolla nappaamassa pari kuvaa. Vaikka sää olikin hieman harmaa, niin me amatöörikuvaajat onnistuimme silti saamaan muutaman julkaisukelpoisen otoksen tämän päivän asustani. Laatu ei kuitenkaan ole maailman parhain, joten pahoittelut siitä! Kuvissa oleva neuletakki on FB-kirppikseltä ostettu uusi ihanuus. Rakastan mustavalkoista grafiikkaa vaatteissa!

 

...

7 vuotta profiilikuvien kautta

Ladataan...

Tämmöiseen postaukseen olen törmännyt jo monessa blogissa pitkän ajan saatossa, ja minusta se on todella hauska idea! Tarkoituksena on siis jakaa profiilikuvia seitsemän (tai niin monen kuin nyt haluaakaan) vuoden ajalta. Omat profiilikuvani ovat lähinnä Facebookista ja Instagramista, sillä olen (onneksi) hävittänyt kaikki IRC-galleriaan räpsityt kuvat...

 

...

Joku raja somettamisellakin!

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Sosiaalinenmedia, sen impulsiivisuus ja helppous, on uinut lähes jokaisen elämään jollakin tavalla. Monessa mielessä se onkin hiton hyvä tapa pitää yhteyttä, verkostoitua, mainostaa ja tulla kuulluksi.

Somettamisessakin on kuitenkin omat pimeät puolensa kuten kaikessa muussakin. Ja vaikka omalle kanavalleen voikin periaatteessa suoltaa mitä vain sisältöä, niin kannattanee kuitenkin miettiä hetki ennen kuin täräyttää sormensa sille ”lähetä”-napille.

...

Blogi Facebookissa!

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Halusin vain ilmoittaa, että perustin blogille oman Facebook-sivun!

Linkitin tähän mennessä julkaisemiani postauksia sivulle ja jatkossa postauksista tulee aina linkki Facebookkiin :) Käyhän tykkäämässä sivusta, niin pysyt aina ajan tasalla ;) Faceen päätyy varmasti sellaistakin juttua, mitä ei blogissa tule näkymään.

 

Blogin   FACEBOOK...

Vanhat profiilikuvat – IRC-Galleria edition

Ladataan...

Olen niin jumalattoman myöhässä somessa jo viikkoja kiertäneeseen Facebookin vanhat profiilikuvat -haasteeseen, että päätin, etten tee sitä. (Lisäksi olen tulevaisuuden minäni tuomion pelossa poistellut Facebookista kuvia todella ahkerasti, eikä siellä kovin hauskaa matskua enää ole.)

Siksi päätin upata geimiä ja paljastaa teille parhaat IRC-Galleria-profiilikuvani. (Vaikka sieluni puristaa minua koko ajan sydämestä ja huutaa minulle samalla "mieti nyt jumalauta vielä".)...

Pages