Sukupuoli ja muita määritelmiä

Ladataan...
Stefukingi Yks juttu vaan

Yhen jutun vaan haluisin kertoo. Miten ihmiset monesti kattoo asiakseen sanoa mua tytöksi tai pojaksi tai sitte joksku ihan muuksi. Siinä tulee sit semmosia erityisiä hetkiä joskus.

Ku mä olin 11-vuotias ni ope sano välkällä mulle ja mun kaverille et nyt loppu pojat, älkää tapelko. Vaikka ei me mitää tapeltu, me vaan vähä painittii. Ni ei me sit lopetettu.

Kerran aikuisena tuli vähän samanhenkine tilanne ku mä ajelin pyörällä Hesaria pitkin. Oli oikeen...

Isona musta tulee rento lesbo

Ladataan...
Stefukingi Yks juttu vaan

Yhen jutun vaan haluisin nyt kertoo.

Päätin tossa yks päivä että musta tulee isona rento ja hauska lesbo.
Tää lähti siitä ku meillä oli kerran illanviettoa kavereitten kesken. Sitte mun heteroystävä sano johonki kohtaan että nii ku hänellä on ne hauskat homokaverit joitten kanssa hän aina heittää hauskaa homoläppää.

Mä takerruin tähän heti ku paska rattaaseen.
Mutta eihämme koskaan heitetä mitään hauskaa lesboläppää, mä sanoin hänelle...

Miesasiamies ja romanttinen tatuointi

Ladataan...
Stefukingi Yks juttu vaan

Mä tämmösen yhen jutun vaan haluisin nyt kertoo.

Mun eka tatuointi oli sattumalta aika romanttinen.
Kaikki lähti siitä ku mä olin mun ystävän Paanasen kanssa yksissä kotibileissä Helsingissä. Siellä juhlissa oli semmonen joku miesasiamies, joka kerto kovaan ääneen kaikkia miesasiamiesjuttujaan. Mä oon ollu feministi 11-vuotiaasta lähtien, ni olin siinä kohtaa että kuka tämmöstä jaksaa, eikö nää miesasiamiehet ikinä oo hiljaa, eijeesus oikeesti.

...

Elokuvasuositus: Maria Magdaleena

Ladataan...

Kävin sunnuntaina katsomassa tämän Garth Davisin ohjaaman elokuvan. Elokuva oli upeasti toteutettu ja käsikirjoitettu! Maria Magdaleena on erittäin toivottu naisnäkökulma Raamatun kertomuksiin, ja tämän tyyppisiä elokuvia kaipaisin enemmänkin. Minua ovat aina häirinneet kovin mieskeskeiset uskonnontulkinnat (ja elokuvat) ja se, että monet Raamatun naishenkilöt ovat aika aliarvostettuja tai heidän tarinoitaan ei kerrota yhtä tarkasti kuin mieshenkilöiden. Siksikin oli mahtavaa että tässä...

Tyttö, sinä olet tähti! (usko se!)

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Säntäilin perjantaina kaupoilla etsimässä alesta ”uskottavaa mekkoa”, matchaavia sukkahousuja ja koruja. Olen tullut valituksia mukaan KSL:n ja vasemmistoliiton yhteistyössä järjestettävään Poliitikkokouluun ja sen ensimmäiset lähipäivät olivat viikonloppuna. Iso ja upea tilaisuus johon mukaan henkilökohtaisesti kutsuttiin 23 potentiaalista tulevaisuuden päättäjää eri puolilta suomea.

 

GREAT! Rinta rottingille ja selkä suoraksi....

Kun on kyse naisen historiasta, on aina kyse seksistä

Ladataan...

Äippä-postausten vastapainoksi välillä työn ja opiskelun näkökulmaa. Otin nimittäin naistenpäivänä illan vapaata äiteilystä ja lähdin ystävän kanssa kuuntelemaan mielenkiintoista teemakeskustelua Tampereen pääkirjastoon Metsoon. 

Homman pointtina oli käydä läpi kirjastonhoitajien valitsemia tutkimuskirjoja, joissa...

Pages