Kurkistus toilettilaukkuun

Ladataan...

Terkut täältä Juupajoelta, Sammalniemen leirikeskuksesta! Kirpeä kahdenkymmenen asteen pakkanen ja täydellisen aurinkoinen päivä vie leiriläiset pulkkamäkeen ja hiihtämään, jolloin minulla on aikaa naputella tätä postausta. Reissuteemaisesti kurkkaammekin tänään toilettilaukkuni sisältöön. Saatte siis selville, minkälaista kosmetiikkaa otan aina leireille (ja muihinkin reissuihin) mukaani. Meikkejä en ole sisällyttänyt tähän mukaan, sillä ne vaihtelevat niin reilusti matkasta riippuen.

...
Share

Loppuvuoden kosmetiikkaostokset osa 2 - luonnonkosmetiikkaa

Ladataan...

Hip hei, ei onneksi mennytkään ensi viikon puolelle tämän postauksen kanssa! Toisin sanoen, Posti onnistui kantamaan tämän vuoden viimeisen kosmetiikkaostoksen pakettiautomaattiin eilisen aikana. Paketti on nyt purettu ja tutkittu ja hutkittu, ja voi vitsi miten iloinen sen sisällöstä olenkaan! 

 

...

Share

Joulukalenteriarvonta 2017

Ladataan...

Huomenna on ensimmäinen päivä joulukuuta, ja edellisestä arvonnasta on jo vierähtänyt tovi. Miten olisi siis joulukalenteriarvonta? Luethan tarkkaan ohjeet ennen osallistumista!

 

Tämänkinkertaisen arvontapalkinnon aiheena on kauneus. Tällä hetkellä pakettiin kuuluu yhteensä kolmekymmentä tuotetta, ja epäilemättä niitä tulee joulukuun aikana tulemaan myös lisää. Tutustutaampa hieman paketin sisältöön, jota en kuitenkaan halua ihan tasantarkasti paljastaa! Tuotepaketti siis...

Share

Flow Kosmetiikka arvonta Meikkipään instassa, sinne siis hop hop!

Ladataan...

Hei kaikki Meikkipäiden, Flow Kosmetiikan ja luonnonkosmetiikan rakastajat! On aika pienen arvonnan. 

Meikkipäät ovat ihastuneet moniin kotimaisen Flow Kosmetiikan tuotteisiin ja siksi saammekin arpoa Meikkipaat intagramissa tämän setin jollekin onnekkaalle. Saimme valita pakettiin kolme suosikkiamme.

...

Share

Helli vartalonihoa

Ladataan...

Olette varmaankin huomanneet, että olen vartalokuorintojen ystävä ja suurkuluttaja. Rakastan kuorinnan jälkeistä tunnetta iholla, ja sitä, ettei ihoa tarvitse heti rasvata, vaan se jää ihanan pehmeäksi ja hoidetuksi heti kuorinnan jälkeen.

Tässä taas yksi ihastus lisää, jota ilman en ehkä voi enää elää. Kotimainen Flow kosmetiikka on tuonut markkinoille...

Share

(Luomu)apu maksaläiskiin

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Peiliin, josta näen itseni aina ekana aaauisin, olen kiinnittänyt kortin, jonka sanomaa on toisinaan hankala uskoa. First of all, you´re really pretty.

On hyviä ulkonäköpäiviä, aamuja ja aikakausia, sitten taas niitä ihan muita. Iloitsin pitkään siitä, että kas, minulla on sellainen iho johon ei tule esimerkiksi...

Share

Japanilainen jämänaamio (ja muut suosikit)

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

On yksi asia kauneudenhoidossa, josta en IKINÄ luopuisi: KASVONAAMIOT!

Mieluiten laittaisin naamion lauantaisaunan jälkeen, mutta koska sellaiseen ei ole mahdollisuutta, hiippailen naamio naamassa ihan normaaleina arki-iltoina kotosalla. Käytän yleensä naamiota kahdesti viikossa, talvisin...

Share

Äiti on nyt vähän väsynyt.. vinkit nopeaan freesaukseen

Ladataan...

Nythän on niin, että tämä mamma on melko väsynyt. Vauva on valvottanut öisin ja alan olla jo niin yliväsynyt, etten oikein enää saa kunnolla unta vaikka saisinkin nukkua.  Ja lisäksi jostain pukkaa pieni stressikin.

Onneksi on kosmetiikkaa! Hehe, oikeasti parasta freesausta olisi uni, jota suosittelen lämpimästi kaikille. Vähintään 8 tuntia yössä, jos vaan mahdollista. Jos siihen ei nyt ihan heti ole mahdollisuutta, ainakin nämä vinkit auttavat ja piristävät myös mieltä.

...
Share

Suomalaista luonnonkosmetiikkaa

Ladataan...
saarah visual diary

Tutustuin Flow kosmetiikkaan alunperin shampoopalojen merkeissä. Kun viime syksynä tukkani alkoi yhtäkkisesti käyttäytyä oudosti ja rasvoittua todella nopeasti, sain sen normalisoitumaan juurikin Flow:n shampoopalaa ja hiushuuhtelua käyttämällä. Suomalainen ja Suomessa valmistettu...

Share

Tukka hyvin (kaikki vähän paremmin)

Ladataan...
saarah visual diary

Olen tunnettu siitä, että valitan tukastani lähes aina. 

Tottahan se on. Hiuslaatuni on ohut, melko suora, helposti rasvoittuva mutta myös kuivuva, tylsä maantien värinen... Ei siis mikään unelmatukka. Mutta kun siihen laittaa pari raitaa (tai on paljon auringonpaisteessa), löytää oikeat tuotteet  (kuivashampoo, miten pärjäsinkään ennen sinua?) ja jaksaa käyttää vähän aikaa sen laittamiseen, onkin tukka yhtäkkiä ihan ookoo....

Share