Pimientos de Padrón

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

Jos jotain rakastan arkikeittiössä, niin vaivattomuutta. Nimittäin tänä kesänä lähikaupan ostoskoriin on eksynyt vähintään kerran viikossa pussillinen vihreitä pikkupaprikoita. 

Pimientos de Padrón –paprikat tulevat Espanjasta, Padrónista, ja joka kymmennes paprika on tulisempi yllättäjä. Maku on muuten mieto ja ne valmistuvat...

Share

GAZPACHO

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

Tämän kesän lempikeitto tulee Andalusiasta ja on raakaruokaa parhaimmillaan! Mausteinen tomaattikeitto tarjoillaan kylmänä ja mielestäni se sopii mitä parhaiten esimerkiksi grilliruuan aperitiiviksi. Keittoa voi yhdeltä istumalta valmistaa...

Share

Suussa sulavat lakritsitaatelit

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

 

Hypetetyt lakritsitaatelit ovat päätyneet ostoskoriini pari kertaa, mutta mielestäni tuotteen hinta-laatu-suhde ei toimi. Saman lopputuloksen saa huomattavasti edullisemmin, kun ravistelee lakritsijauhetta taatelipussissa. Kehittelin kyseisestä...

Share

FITNESSKEVÄT: Viikon safkat

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

 

En olisi ikinä uskonut, että kirjoittaisin muistiin päivän ruuat, saati sitten paljastaisi täällä blogin puolella KAIKKEA mitä suuhuni pistän. Ruokavaliostani on nimittäin tullut kyselyjä liittyen...

Share

Acai-chia-vanukas

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

 

Viime jenkkimatkalta minulle jäi riippuvuus herkullisiin acai-kulhoihin. Näitä kulhoja löytyi lähes jokaisesta terveyskahvilasta ja niiden hinta oli myös trendin mukainen. Helsingissä en ole vielä törmännyt näihin, joten kotona on tullut tehtyä...

Share

Uunipuuro kaurasta

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

 

Aamupuurosta on tullut rutiini ja syön sen lähes joka aamu hieman eri variaatioin. Kaurasta on moneksi ja puurokin on yllättävän monimuotoinen, kun heittäytyy vähän luovaksi!

Uudistuneen ruokavalion myötä Ravintola Storyn super herkullinen...

Share

Pages