Gastronaatti: Arjen ruokavinkit #29

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Ruokavuosi on vaihtunut, veriappelsiinikausi alkanut ja persimonit löytäneet tiensä suomalaisille hedelmätarjottimille. Itse ilahdutin perhettäni eilen paistamalla ison kasan pinaattilettuja *), joten tänään nautimme niitä vielä täytettynäkin! Mitä muuta kiinnostavaa Rouvan Instagramiin on päätynyt viime viikkoina?

...

Hiljainen jouluporkkanakakku

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kiusoittelin teitä pari viikkoa sitten kuvalla tästä Gastronaatti II:n jouluporkkanakakusta. Nyt kerron myös, miten se tehdään.

Kakku on siten nerokas, että sen tekemiseen ei tarvita mitään laitteita, ja sen voi todella tehdä vaikka kaikki muut olisivat jo nukkumassa. Todella hiljainen porkkanakakku!

Teimme Rouvan kanssa myös videon, josta näet, miten...

Omenapiirakkaa ja somesuitsutusta

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Helsingin Sanomien Katja Bäcksbacka teki viime torstain Ruokatorstaihin arvion Gastronaatti II:sta. Arvio oli niin hienoa luettavaa, että ruokakirjan tekijät eivät voisi parempaa toivoa.

"Suosittelen kirjaa jokaiselle arkikiireiden kanssa painivalle ruuanlaittajalle."

"Kirjoittaja perustelee valinnat herkullisesti ja...

Gastronaatti II:n julkkaritunnelmia

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Gastronaatti II:n julkkarit pidettiin torstaina kotonamme. Halusimme järjestää pienet ja intiimit juhlat, ja Rouva tietysti päätti valmistaa kaikki juhlissa tarjottavat ruoat itse.

Olin itse niin keskittynyt seurustelemaan, että kuvien ottaminen unohtui lähes kokonaan. Onneksi kustantaja oli ollut kaukaa viisas ja pyytänyt paikalle...

Gastronaatti II - Kuinka Rouva rakastui ruoanlaittoon?

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kulunut viikko on ollut kovin jännittävä ja tapahtumarikas. Tärkein ja jännittävin asia oli tietysti se, että kirjamme, Gastronaatti II - Kuinka rakastua ruoanlaittoon, tuli vihdoin painosta alkuviikosta ja sen toimitukset kirjakauppoihin ja ennakkotilaajille alkoivat!

Vaikka olen kertonut kirjasta ja sen tekemisestä jo useamman kerran, kirjan varsinainen...

Pages